Şimdi Ara

pleksi yerine kullanılabilecek materyaller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amaç kullanırken saydam olması falan değil, pleksi gibi kolay işlenebilir kayda değer mukavemete sahip ama pleksiden ucuz malzemeler arıyorum, şimdilik aklımda mdf var. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Suntalam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Suntalam
    fiyatları ne düzeyde hocam mdf ye göre
  • Malzemeyi nerde kullanacağınız önemli.

Polikarbon diye bir malzeme var. CDlerin DVDlerin şeffaf kısmını oluşurtan madde.

Fiberglass malzeme var elektronik devre kartları bu malzemedendir. Ama ince olurlar.

Ne yapıcaksanız ona göre belirlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 20 Şubat 2020; 21:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Malzemeyi nerde kullanacağınız önemli.

Polikarbon diye bir malzeme var. CDlerin DVDlerin şeffaf kısmını oluşurtan madde.

Fiberglass malzeme var elektronik devre kartları bu malzemedendir. Ama ince olurlar.

Ne yapıcaksanız ona göre belirlenir.
    Hocam bilgisayar kasası hazırlıyorum arkadaşa süpriz için. İçini hallettim ,şöyle bir ön panel yapmak istiyorum ama pleksi fiyatlarıyla kafamdakini gerçekleştirmem imkansız, ben de alternatif malzeme arıyorum
    pleksi yerine kullanılabilecek materyaller

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

Hocam bilgisayar kasası hazırlıyorum arkadaşa süpriz için. İçini hallettim ,şöyle bir ön panel yapmak istiyorum ama pleksi fiyatlarıyla kafamdakini gerçekleştirmem imkansız, ben de alternatif malzeme arıyorum

Alıntıları Göster
    İşin çok zor gurban. Reklamcılara git danış derim ben. Onlar lazer ile kesimini de yapar hem. Ama kendi başına yapmaya kalkarsan, altından kalkamazsın. Bilgisayarda güzelce çizer götürürsün. hem danışırsın, hem fiyat alırsın. Youtube üzerinde de kasa tasarım ve üretimi yapanlar vardı onların nasıl yaptığına da bakabilirsin.

• Pvc dekota falan bakın hocam reklamcılarda tabelacılarda bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde kıl testere ve dremel var, bunlarla şansımız yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

Evde kıl testere ve dremel var, bunlarla şansımız yok mu ?
    Şansın var da, el alışkanlığı kazanıp en iyisini çıkaracak şekilde işi bitirmen için bir sürü plakayı heder etmen gerekli.
  • Anladım, daha öncesinde 20 30 kez mobilya montajı yaptım ama hiç kesme deneyimim yok, denk gelmişken hocam ben bu kasayı hazırladım ama iskeleti hangi tür boya ile boyamalıyım ? zımpara makinası da var evde, arkadaşlar sprey boya + vernik atarsan boya dökülmez düzgün görünür dediler ama bir fikrim yok
  • Hocam akriliğe bir bak derim. Fiyatını hatırlamıyorum ama pleksi gibi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.