Şimdi Ara

Plazmada yukarıdan aşağıya çizgi çıktı YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Plazmada ekranın sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru çizgi oluştu. 1mm eninde iki tane çizgi. Biri siyah biri sarı yeşil gibi.

Samsung Plazmanın garanti süresi doldu. Servise götürsem tamiratı varmıdır?

Plazmada yukarıdan aşağıya çizgi çıktı YARDIM EDİN!

• geçmiş olsun panel hangi panel benim samsung servisi arkadaş soruvereyim aynı panelden var mı? yoksa yeni tv alman lazım kardeş
  • Sadays vallahi bilemiyorum ki hangi panel, Samsung 42 inç Plazma.

Sana zahmet olmazsa bir soruversen?
    Sağolasın...
  • Panel hatası. Paneli yada tv yi garantisi dolmadı ise değiştirirler
  • Garantisi doldu. 1 ay önce bitti. Şimdi değişirler mi, birde ne kadar tutar acaba?
  • Geçmiş olsun.aynı sorun bendede oldu. garantisi dolmamıştı. bu isteden uyardılar sağolsunlar.Arkadaşların bana söylediği: ön panel hatası. tümüyle değişmesi. lazım. astarı kumaşından pahalı olduğudan . tv yi değiştirirlerdi. ve öyle oldu. tv yi değiştirdiler.
  • O zaman benim TV nin kurtuluşu yok öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

O zaman benim TV nin kurtuluşu yok öyle mi?

Büyük konuşmayalım ama geçmiş tecrübelere göre yok...Ön panelin değişimine de sıfır tv parası isterler. Bence gittiği yere kadar gitsin. Ondan sonra maalesef yeni tv alsan daha mantıklı olur...
  • Şu Konuyu Bi Hortlatak Yav Yukardan Aşağıya Buna Benzer Bİ Yeşil Çizgi Çıktı 107 Ekran Garantisi 3 Ay Önce Bittik Ne Yapabilirim
  • Ayni sorun suanda benim televizyonda var. Aradan gecenbyillara ragmen hala cozum yok mu :)

Televizyonun icini acip ekrana giden kablolarla oynayinca duzelebiliyormus. Icini acsam duzeltebilirmiyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic Plazmam Halen Taş gibi Çünkü MADE IN JAPAN "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.