Bildirim
Plazma tvye Ambilight özelliği kazandırmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hoş geldin :)
Seni Arduino ile tanıştıralım. Google da Arduino Ambilight aramasını yaparak başla. Kendin yapabilirsin. Kendin yapmanın zevki başka olur ;)_____________________________ -
araştırmaya başlıyorum :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: goçhisar
Hoş geldin :)
Seni Arduino ile tanıştıralım. Google da Arduino Ambilight aramasını yaparak başla. Kendin yapabilirsin. Kendin yapmanın zevki başka olur ;)
araştırdım ancak ingilizce lazım ama videolar güzel philipsinki ni pek aratmıyor :) ayrıca ücreti karşılığında yapabilcek arkadaş varsa pm :)_____________________________ -
Bu konuyu bende uzun zaman önce araştırdım. Yabancı kaynaklardan Arduino ile gecikmeler olduğunu öğrenmiştim o yüzden Raspberry pi tercih ediyorlardı. Hatırlatman iyi oldu tekrar üzerinde durayım bu konunun kaynaklar da çoğalmıştır. _____________________________ L E D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt