Bildirim
plazma,lcd,led?? kafayı yemek üzereyim :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
sd yayında plazmayı tavsiye ederim. panasonic plazma konularını inceleyebilirsin. -
Digitürk hd ile xbox kullanacağım -
Hiç kafayı yemene gerek yok. Yazdığın tv nin özellikleri çok iyi al bence. LED tavsiye ederim. -
LG'nin 42LW570 modeli televizyonu çok başarılı bir televizyon, bütçeyi çok fazla sarsmadan başarılı bir televizyon almış olursunuz.
Benim de size tavsiyem LED tv almanızdır.
Saygılar, -
LED daha iyi plasma daha iyi konuları hiç bitmez. O fiyat düzeyinde çok fazla seçeneğin yok zaten, 42LW570S ya da plasma görüntüsünü seviyorsan ve burn-in sorununa karşı dikkatli kullanacaksan Panasonic 42ST33E bakabilirsin. -
LG 42lw570s aldım arkadaslar ins hayırlısı olur -
Fikirlerini paylasan arkadaslara tesekkur ederim panasonic gt30 u alıyordum tam kasadan donup LG yi aldım fikirleriniz icin tekrar tesekkurler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X