Şimdi Ara

Playstation3ten Anlayan Professional Arkadaşlar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar playstation 3 alıcam fiyatı önemli değil
    ben istiyorum ki tam full olsun bi türlü bulamadım
    bi siteye giriyorum move starter paket diyo bi siteye giriyorum bi siteye giriyorum oyunlu paket diyo move starter yok başka bişey var
    bide bazılarında 3.55 yazıyo bazılarında . 3.66 mı ne yazıyo bunun en yenisi ve sadece orjinal oyun oynayabileceğim hangisi
    bi siteye giriyorum özelliklerinde ethernet bluetooth dvd 7 çalar wifi blueray falan yazıyo bazılarında bu özellikler yazmıyo
    bazılarında j chassis yazıyo k chassis yazıyo g chassis yazıyo bazılarında s 3 system yazıyo
    bazılarında o move starter zımbırtısında bi tane alet var kumanda gibi yanında kamera var bazılarında o zımbırtıdan 2 tane var kumanda gibi olan dalgadan bu sefer camera yok
    bide slim normal kasa var pal ntfs diye bişey var kırılmış diyolar kırılmamış diyolar bazıları slime iyi diyo bazıları normal kasaya
    yani napcağımı şaşırdım arkadaşlar

benim istediğim en yeni işletim sistemi olcak en iyisi olcak bütün yanında o aletler cameralar elle oynanan o kumandalardan olcak orjinal oyunları açsın sadece çakmaları açmasın istemiyorum garantili olcak nete falanda giren modelinden olcak çok anlamıyorum arkadaşlar ama fullün fullü olcak
    yani demek istediğim bi otomobil alırsınız subaru aldınız diyelim 1500motoru var 1600 var 1800var 2000 var 2500 var orda bile mesela 2500wrx var 2500 wrx sti var en iyisi en yükseği sti oluyo bu makinanında sti ı varmı diceğim o
    yardımcı olabilirseniz çok duamı alırsınız
    bi site gösterirseniz yada yukardaki özelliklerin hangileri en iyileri bana en full orjinal olucak özellikleri yazarsanız çok mutlu edersiniz

• Benim bildiğim bir kutudan hem DS3 kol hem de move kol çıkmıyor,ikisinden birisi çıkıyor,diğerini dışarıdan temin ediyorsunuz.Versiyonlar jailbreak içindir,orijinal oynayacaksınız,bence bir önem taşımamakta.Dikkat etmeniz gereken hafızası,320 gb en fazlası,ben çok oyun oynayacağım,50-100'den fazla,ve oyunların ön yüklemeleri beni etkilemesin diyorsanız bundan öneririm.
  • Sen hem orjinal oyun hem yan sanayi açsın diyorsun.hem de son orjinal oyunları oynayım diyorsun. Şurda anlaşalım .hem son oyunları orjinal oynayıp hem makinaya yan sanayi yukleyemezsin.ikisinden birini seç. Benden sana tavsiye git orjinal oyna sadece. Kutulu şekilde al. Diğer aparatlarını sırayla alırsın. Acele etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al 320gb ps3.Move zaten fazla oyun yokmuş.Bende almadım.
  • tam cevabımı alamadım ama zaten onu araştırdım 320gb alıcamda bu jailbreak ta kırdırma olayı galiba şimdi en yüksek versiyon hangisi oluyo tam yazdıklarımı okuyup tektek yazıcak biraz kafa patlatıcak arkadaş olursa çok sevinirim
    tekrar yaptığınız yorumlar için çok teşekkürler elleriniz dert görmesin

Orijinalden alıntı: asus1981

Sen hem orjinal oyun hem yan sanayi açsın diyorsun.hem de son orjinal oyunları oynayım diyorsun. Şurda anlaşalım .hem son oyunları orjinal oynayıp hem makinaya yan sanayi yukleyemezsin.ikisinden birini seç. Benden sana tavsiye git orjinal oyna sadece. Kutulu şekilde al. Diğer aparatlarını sırayla alırsın. Acele etme.

yok arkadaşım yanlış anlamıssın ben yan sanayi açsın demiyorum kesinlikle hangi versiyon oluyo orjinal olan diyorum

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Senin ilacın bu dostum. Al bak keyfine kafan raahat olsun.

http://hepsisony.com/?urun-3694-Sony-PS3-320-GB---Start-The-Party-Turkce---Eye-Kamera---2-adet-Z-Controller---HDMI-Kablo-Hediyeli--.html

Playstation3ten Anlayan Professional Arkadaşlar ..

bu şimdi en full ü en yükseğimi dostum z controller dediği o elle oynanan kumanda gibi şeymi içinde kaç tane var kutu içerisinde normal dual shock 3 kolda varmı

• _____________________________

• Site güvenilirdir. Kanyon ve Akmerkez AVM'lerdeki Sony bayilerinin sitesidir... Bundle paket denilen bir çok PS3 paketi mevcuttur. Hepsinde farklı içerik vardır. Senin attığın linkler farklı mesela.
  • professional arkadaş olarak önerim en ucuz bulduğun yerden bir tane kapman olacaktır. bunun fullü,yarımı yok. playstation her yerde aynı, donanım aynı performans aynı.

Orijinalden alıntı: silkroadzede

arkadaşlar çok gereksiz yere titizlik gösteriyorum ama kusura bakmayın oldumu en iyi olsun diyorum işte

Titizlik göstermen gayet doğal dostum.Sonuçta bir kere alınacak bir alet bu.

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Site güvenilirdir. Kanyon ve Akmerkez AVM'lerdeki Sony bayilerinin sitesidir... Bundle paket denilen bir çok PS3 paketi mevcuttur. Hepsinde farklı içerik vardır. Senin attığın linkler farklı mesela.

yani diyosun ki hepsi farklı
    içinde 2 tane ds 3 kol iki tane o kumanda gibi şeylerden olan eyecam olan hd kablo olan yok
    benim için öyle oyunlu kutu olmasıda önemli değil oyunları alıcam zaten araştırıp orjinal fullpaket olsun yeter dedim ama oda yok sanırsam
    peki bu verdiğim linkler yada senin verdiğin linkten hangisi en iyisi hangisini alsam iyi olur

• arkadaşlar bişey sorucam size diyelimki ps3 ü aldık diyelim o yan sanayi oyun çalıştıran model değil orjinal oyun çalıştıran yanında orjinal gt 5 cdside aldık diyelim
    pes 2012 abimde var onu alıp kursam cdsiz çalıştırabilirmiyim konsola yükleyip yoksa cdyi almam gerekiyomu
    bi arkadaştan duydum bitane orjinal cd olunca konsola yükledikten sonra oyun çalıştırılabiliyomuş ama online oynanmıyomuş doğrumudur ?

arkadaşlar bişey sorucam size diyelimki ps3 ü aldık diyelim o yan sanayi oyun çalıştıran model değil orjinal oyun çalıştıran yanında orjinal gt 5 cdside aldık diyelim
    pes 2012 abimde var onu alıp kursam cdsiz çalıştırabilirmiyim konsola yükleyip yoksa cdyi almam gerekiyomu
    bi arkadaştan duydum bitane orjinal cd olunca konsola yükledikten sonra oyun çalıştırılabiliyomuş ama online oynanmıyomuş doğrumudur ?

kardeşim yan sanayi oyun olmaz bu bir ikinci ise ps3ün hdd sine oyun yüklenmez illa diskle oynancak

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

arkadaşlar bişey sorucam size diyelimki ps3 ü aldık diyelim o yan sanayi oyun çalıştıran model değil orjinal oyun çalıştıran yanında orjinal gt 5 cdside aldık diyelim

kardeşim yan sanayi oyun olmaz bu bir ikinci ise ps3ün hdd sine oyun yüklenmez illa diskle oynancak

anladım oyun orjinal olsada yüklenmiyo yani saol tekrardan

• quote:

Kurulmuyor bildiğim kadarıyla.Xbox'ta var o.CD alıp konsola yükleyemiyorsun.İlk kez takınca trophy'leri falan yüklüyor.Ama pc gibi kuramıyorsun.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.