Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir - 24 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159.758
Cevap
329
Favori
6.041.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
184 oy
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #7
Giriş

Elele tutşüp ziyahi spidermanden de yardım isteyeceklermiymiş? Netflix satın alsaymış bunları tam olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 12 Eylül 2026; 9:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şampiyonlar ligi gibi kadro [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Birkaç sene sonra DLSS 5 çok daha iyi noktaya gelince ortadan kaybolacak böyle diyenler. Ya da şöyle diyecek. "DLSS 5 de PT gibi abartılıyor. Nvidia kandırması. Dualsense desteği daha önemli oyunlarda."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dosta korku düşmana güven veren bir ekip gibi olmuş : )

Gow Laufey de Wolverine gibi olacak  Zaten Laufey, şu yeni Gow dizisine eşlik etsin diye yapılmış bir oyun.

MS umarım, hazır ortam oluşmuşken, şu Xbox Helix'i düzgün yapar. Ben o zaman, PS'ten direkt ona transfer olurum.

Playstation, zaten oyuncuları ekstra kısıtlayan bir platform. Ve artık, o kısıtlamalara değecek avantajlar sunamıyor.

Yani, yeni PC tabanlı konsollar karşısında, PS tercih etmek için sebep göremiyorum.

Ben, gelecekteki Sony oyunları arasında, bir tek Gow Trilogy Remake'i merak ediyorum. O da bakalım 2028'e yetişirse, PS5 Pro'da en son onu oynarım. Sonra Helix'e transfer olurum.

Orijinalden alıntı: lSpartacusl

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Ekipte son derece YETİŞKİN gözüküyor.Acaba neler ters gidebilir ki 🤔🤔

Ama.. ama geliştirici stüdyolar Cerny'e teşekkür ediyordu,

Devkitleri bir harika diyordu.

Ps5'e oyun geliştirmek çok kolay diyordu 😥

Nerede o gözünden lazer atan Cernyler

Nerede o goril surat

Dağlardaki yağmur gibi gelip geçtiler, çayırdaki rüzgar gibi..

• Wolverine'i oynayan aktöre yazık oldu sevdiğim adamdı, başarılı olmasını isterdim oyunun sırf o yüzden [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Böyle ünlü aktörler bi oyunda yer alınca ve o oyun patlayınca sorunu kendilerinde arıyorlar üzücü oluyor. Özellikle oyun dünyasına yeni atılan aktörlerse [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Shamster kullanıcısına yanıt

Detroit’de ayarları köklemişler 2x açmışlar ondan kötü görünüyor. NBA 2k27 dışında resmi destek yok. Şu an zero company oynuyorum dlss 5 swapper ile yükledim muazzam görünüyor. Tabi resmi bir şey olmadığı için bazı aksiyonlar sırasında fps çakılıyor. Bu sene oynadığım en iyi oyunlardan zero company. Türü seven kaçırmasın.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Heretic Prophet de aynı Wolverine ve Laufey gibi olacak. İkisinin de puanı 80 altını görebilir diye düşünüyorum. Üç dev Sony oyunu da patlarsa Playstation 6 piyasaya çıkmayabilir bile. Sony'nin battığını izleriz. Dandirik Woke ve DEI felsefesi Sony'nin çok feci şekilde başını yiyecek gibi. İşe alımlarda bile artık yetenek üçüncü planda kalıyor Sony stüdyolarında. İlk önce DEI (woke) checklist'leri kontrol ediyorlar işe alımlarda, önce buna bakıyorlar dedikodulara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 12 Eylül 2026; 12:12:50 >

Bence ikisi de sevilecek incelemeler tarafında en azından.

Laufey 84-85, Intergalactic 90 falan alır.

Wolverine için de öyle tahmin ediyordum. Ama büyük hayal kırıklığı oldu. Laufey ve Intergalactic oyunlarında şimdiye kadar gördüklerimiz Red Flag ile dolu. Umarım dediğin gibi olur hocam. Bu iki oyun da patlarsa zaten PS6 çıksa dahi sanırım kimse almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 12 Eylül 2026; 12:20:18 >

God of War Ragnarök Yazarı Anthony Burch: “Kratos’un Erkekleri Öpmek Hakkında Konuşmasını Sağlamak İçin Çok Uğraştım”

bounding ınto comics
    God of War Ragnarök Writer Anthony Burch: "I Tried Really Hard To Make Kratos Talk About Kissing Guys"
    https://boundingintocomics.com/video-games/god-of-war-ragnarok-writer-anthony-burch-i-tried-really-hard-to-make-kratos-talk-about-kissing-guys

Aga bunlar neyin kafasını yaşıyor ya  

• Xbox'ın önünde Sony'e fatality çekmelik bir pas var şu an. O derece. Bakalım değerlendirebilecek mi Microsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 12 Eylül 2026; 12:21:2 >

Ben Laufey'de göremiyorum pek sorun kendi adıma. Ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 12 Eylül 2026; 12:28:20 >

Daha bile beter olacak bence.Sony tarafı eskisi gibi değil Maskülen bir karakter görünce uyuz it gibi kaşınıyorlar.Afaganlar basıyor 😂😂

Onlar için dünya kendi kafalarındaki hayali evrenden ibaret.Erkek dediğin kırılgan,naif olacak.Kadın karakterler daima maskülen kaslı güçlü ve mümkün olabildiği kadar çirkin olacak.Kendi hayal dünyalarında Erkek ve kadın bu şekilde canlandırıyorlar.

Sony bu saatten sonra kesinlikle Woke ve lobilerin elinden kurtulamaz.Son dizileri de leş gibiydi,oyunlarda leş çıkıyor.Gidişat Woke,Woke,Woke

Hocam tabiki geliştiriciler Sonye teşekkür ederler.Finansmanların parasıyla çift burger gömmüş hepsi maşallah 😂 Bana da böyle bedava havadan para gelse bende teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: lSpartacusl

Hocam tabiki geliştiriciler Sonye teşekkür ederler.Finansmanların parasıyla çift burger gömmüş hepsi maşallah 😂 Bana da böyle bedava havadan para gelse bende teşekkür ederim.

PlayStation fanlarına müstahak. Nice kaliteli, farklı türden exclusive oyunlara hakettiği değeri vermeyip, sinematik tps dışındaki her şeyi çöplediler.

Zor ama Rocksteady'in bu iş nasıl yapılır herkese göstermesi gerekiyor tekrar.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.