|
Ne aradığına da bağlı. Ayrıntı arıyorsan olabilir evet. |
|

3 Mobil
|
Ne aradığına da bağlı. Ayrıntı arıyorsan olabilir evet. |
|
Şöyle bir durum var... GTA6 konsola çıkacağı için pc oyuncu kitlesi için HL3 hype, kalite ve satış olarak rakip olabilir... Kapışmadan kastım goty kapışması, Gabe 2004 yılında kaybettiği ödülü almak istiyor... Sonuçta goty ödülünü en çok satana vermiyorlar... Tabi ki GTA isminin yanına yaklaşabilecek herhangi bir oyun olduğunu sanmıyorum, bu ayrı konu... |
|
Onu belirttim ben de zaten. Kalite olarak rakip olurlar. Ama diğer şeyler hype, ticari başarı vs. Gta 6 gibi olamaz. Ama Goty için yarışırlar. HL çıkarsa tabii. Pek sanmıyorum. Gta 6'ya Goty de rakip olabilecek tek oyun o. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Kasım 2025; 14:28:8 > |
|
|
13 yıl beklenen GTA duke dukem'e bağlamıyorsa HL3 hiç bağlamaz. |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
13 yıldır GTA bekliyor diyorsunuz da 13 yıldır insanlar GTA 5 oynuyor. Bir süreklilik var. Online üzerinden bir devamlılık sağlanmış. Half-Life 2 ise öldürülmüş bir seri. Aynı etkiyi ve heyecanı yaratmayacağına adım gibi eminim. Shenmue 3 duyurulduğunda millet çıldırıyordu. Şimdi hayal kırıklığı listesinde başları çekiyor. |
|
Karşılaştırılan oyun da şemmu üç he |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
HL 3 kötü olursa yayınlamazlar. Mükemmel hale gelirse çıkışı olur. Bahsettiğiniz oyunların Valve yayıncılığındaki kalite kontrolle alakası yok. Ayrıca seri ölmüş değil 2020 yılında yayınlanan Half-Life Alyx isimli bir VR oyunu bulunmaktadır ve mod ile normal şekilde oynanabilmektedir. Meta puanı da 93'tür. |
|
|
VR oyunları henüz ana akım oyunları seviyesine gelmediği için bahsetmedim. Kinect oyunlarını nasıl aynı kategoride göremiyorsak aynı. Ayrıca o puanlarda konsept yenilikçiliğinin de etkisi var. Kötü olursa yayınlamazlar bence de. Ben ayrıca kötü oyun olacak demiyorum ki. Beklentileri karşılayamaz diyorum sadece. |
|
Oyun sektörünün duayenleri, otoriteleri ve taşını toprağını bilenler için HL serisi kadar değerli bir seri olduğunu sanmıyorum. Gta daha büyük kitle maddi güç vs olabilir ama HL3, HL kalitesinde çıktığı vakit Goty bellidir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 5 Kasım 2025; 0:45:22 > |
|