Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
129.507
Cevap
309
Favori
4.646.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 64596460646164626463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah

Valla çok keyifli Ultrawide olayı keşke TV'lerde de yayginlaşsa, konsol oyunlarını da desteklese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 4 Ocak 2025; 19:20:50 >
  • P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt
    Zortbox'ı fena tokatlamış sony, resmen tokat manyağı yapmış
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    Geçen yıla kadar oyunları psn’den alırdım. Az fark olsa bile. Geçenlerde baldur’s gate 3’ü xbox store’da psn’in yarı fiyatına görünce oradan tercih ettim. Oyunu denemek istiyordum sadece denemek için de iki katı ücret ödemek hiç mantıklı gelmiyor. Steam bile dövize geçmesine rağmen ps store’a göre daha makul kaçıyor. Playstation üçüncü parti oyunlara erişim olarak türkiyede hiç mantıklı değil. Oynamak istediğin birinci parti oyunlara mecbur o parayı vereceksin ama bir oyunu denemek için oyunun sendeki etkilerini bilemeyeceğin için o paralar gerçekten gereksiz fazla. Oyunculuğa para harcamayı seviyorum her platforma erişecek donanımım var, ama bir store’a bağlı kalarak değmeyecek para vermeye elim gitmiyor.

XBOX + Pc kombini güzel oluyor bence. Artık Sony özel oyunları da oynuyoruz. Tlou 2 de Nisanda geliyor.

Yaptım valla 😁
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Tarafsız gözle bakarsanız bu nesilde konsol aldıracak herhangi bir özel oyun yok. Elden ring 2, Gta 6 ya da Half life 3 direk xbox ya da ps özel çıkacak ki birbirlerine bir üstünlük kursunlar. Yılın oyunu seçilen astro bot mesela bu mu yani şimdi exc.oyun. Bomboş geçen 4 sene bomboş hem de. Oyun yapmak bu kadar mı zor arkadaş bazen kendi kendime felsefe yapmaya başladım bunlar yüzünden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayo3327 -- 4 Ocak 2025; 23:31:14 >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt

Oyun yapmak zor değil de hocam buradaki gibi Sony fanları oyun Ps'de oynanır diye diye Sony'i öyle bir şımarttılar ki adamlar niye uğrasalım zaten ne versek alıyorlar moduna girdi. Ps4'te Tsushima oynayan adamlar Ps5'te Rise of Ronin görünce yarabbi şükür deme moduna girdi...

Konsol çıktığından beri ne oynadılar belli değil. Öte yandan kim ne derse desin Xbox Gamepass'e son dönemde kendi yaptığı güzel oyunları getirmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Ocak 2025; 0:10:57 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    O sırada en iyi pc de oynanan yılın oyunu seçilen bg3 olur gibi
  • RocK__StaR kullanıcısına yanıt
    İroni hocam. Sabah birileri böyle şeyler yazıyordu da 😃
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Haa jeton şimdi düştü anladım konuyu
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman oynayıp bitirmiştim hocam tekrar oynamam ben daha onu ama pc ye geliyor olması güzel tabii playstation olmayan arkadaşlar için güzel haber. Çok kaliteli oyun hikaye tarafı farklı olabilirdi tabiki ama özellikle teknik anlamda bir başyapıt. Ama 10 kere remaster yapıpta sürekli aynı oyunu ısıtıp ısıtıp sürdüğü için sony'e de kızmıyor değilim. Anladık yani güzel oyun işte 100 kere oynayacak halimiz yok.
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Fiyatı geçtim playstation da bildiğim kadarıyla oyunu bir seferliğine menüsünü bile açsan iade ettirmiyordu. Birde iade sistemi yok email atıp iletişime filan geçmek gerekiyor. Xbox konsol biraz steam gibi 2 saat deneyip iade edebiliyorsunuz sistem üzerinden. Playstation daki son durumu bilmiyorum belki onlarda yapmıştır öyle bişey genelde kesin oynamayacağım oyunu almam ps tarafında.
    Teşekkürler
    Psn deluxe üyeleri bazı oyunlar için deneme sürümü vs var ama iade politikaları bence de yanlış. Aldığın oyunu download’a attığın an iade şansın bitiyor.
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zaman xbot oyunları playstation seviyesine gelemez playstation kalitedir.xbot gibi 10 tane oyun yerine 2 3 tane oyun çıkartıyorlar ve bu oyunlar 5 sene geçse bile konuşuluyor.
    Kolay kolay ps ye oyun almıyorum artık exc hariç gerçi onun da bir mantığı kalmadı pc ye geliyor yakın zamanda en çok heyecan yaptıran nintendo switch 2 çıkış oyunları ve sonrası çıkacak oyunları
  • HL3 pc exc çıkınca bu konu baya baya çöpe dönüşecek.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Gta üstten görünüş, animasyonsuz tırt gibi oyun yaparken o sıra Valve 3d motorun dibine vurmuş, animasyonlu fps shooter yapıyordu. Gta bile HL3 ün önünde diz çöküp besmele çeker. Öyle bir stüdyodur Valve
  • 
Sayfa: önceki 64596460646164626463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.