Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: UmutSteven45 , mg3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
129.728
Cevap
311
Favori
4.657.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 47494750475147524753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Sevgili playstation sever arkadaşlar, sakın ola, nvidia fanboylarını gazına gelip, ps5'ten umudu kesmeyin. Şu leş grafiklerde, 5 metre kare alanda geçen oyunda bile rt yansıma yok, sırf bakın nvidia kartlarda rt var demek için , yapılmış bir karar. 3 yıl önce çıkmış konsol donanımını burun kıvırıp, sadece 3 konsol parasına aldığı günümüz ekran kartını övmek çok kolay olsa gerek. Unutmayın, mesela bu oyun, ps4 gibi bir donanıma çıkmış bir oyun.

Naughty dog'un ps4'te yaptıklarını unutmayın, ps5 donanımına bir part 3 yapar, ortada ne alan kalır, ne wake, ne de nvidia balonu.

Donanımdan çok oyun motoru sony kendi oyun motorunu kullanıyor oyunlarında, rtx 4090 ti kullansak ne olur ne degisicek ray tracing de saçmalıktan başka bişey sırf sistemi leş eden yenilikçi ayağına oyuncunun pek gormedigi detay..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ha bana göre unreal engine 5 e tam gecilmedigi sürece yenilikçilik yok..

Ama.mukemmel.grafikli oyunlarda var şuan oynadığım dead space remake mükemmel olmuş

• 8. nesildeki xbox şu anki playstation döneminden çok daha iyiymiş adamların top 10'unda 3 tane microsoft ip'si var jim ryan'dan sonra connie both'un da kaçıyor oluşu olumlu yöne işaret etmiyor

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortalRide

İlk sahnelerdeki ses efektleri gerçekten muazzam derecede etkiliyor. Ses konusunda özellikle o sekanslarda müthiş iş çıkartmışlar.
    Oyunun grafikleri ilerledikçe daha da çılgın bir hal alıyor. Hayret verici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Artık Antep Fıstıklarını Remedy oyunlarında çıkaraca belli oldu bu.Son duruma göre PS oyunları Fındık,Xbox oyunları Tuzlu Leblebi.Herkes rütbesini bilecek
    Fındık ile tuzlu fıstığın yerlerini değiştirirsen tamamız

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Ben bir daha tane bug ile karşılaştım ve bu sorun birkaç defa tekrar etti sinirimi bozdu. NPC ile konuşma sonrası NPC donuyor hareket etmiyor. Bu yüzden görev de ilerlemiyor patlıyor. Reload yapmak gerekiyor öyle yapınca da oyunda manual save olmadığı için en son autosave noktasını yüklüyor. O da kim bilir ne zaman yüklediyse. Ve daha yeni 3. chapter'a geçtim.

Başkan çıkarmıyor adamlar ben napim.Bu nesil çıkardıkları en iyi oyun Psychonauts 2 yav.

• quote:

Ben bir daha tane bug ile karşılaştım ve bu sorun birkaç defa tekrar etti sinirimi bozdu. NPC ile konuşma sonrası NPC donuyor hareket etmiyor. Bu yüzden görev de ilerlemiyor patlıyor. Reload yapmak gerekiyor öyle yapınca da oyunda manual save olmadığı için en son autosave noktasını yüklüyor. O da kim bilir ne zaman yüklediyse. Ve daha yeni 3. chapter'a geçtim.
    Bende de 1 kere sam amcam dondu kaldı. Manuel save var gösteriyor ama alamadım ben, garip.

Heh işte orası spoiler vermemek için söylemek istemedim. Tam yer olarak ceset saldırdıktan sonra Sam Lake ile konuşmamız gereken kısım. Adam dondu kaldı. Ondan önce de cesedi inceleyip ayrılmamız gereken zamanda Sam ışınlandı yanımızdan sonra dolaştım ormanda. Sonra tekrar cesedin yanına gideyim dedim baktım orada sınea Sam Lake "Sonunda yolu buldun hadi gidelim" dedi yolun ortasında dondu. Haritaya baktım harita cesede git diyor. Sonra ben arabaya devam ettim. Sam arabanın yanına yaklaşınca yanıma ışınlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Başkan çıkarmıyor adamlar ben napim.Bu nesil çıkardıkları en iyi oyun Psychonauts 2 yav.
    Horizon 5, Starfield, saykonauts 2, forza motorsport, pentiment, ben 10 iyidir.

Bu arada pc de oynuyorsan alan wake 2 gamepad destekleri içinde dualsense de var. Bilgine.

Ya hepsi iyi ama yine de şu ana kadar PS Line Up daha iyi bana kalırsa.Bundan sonra ne olur bakacaz

Xbox kolu kullanıyorum PC'de..Xbox wireless adaptör ile Dualsense calistirabilirsem denerim.

• quote:

Heh işte orası spoiler vermemek için söylemek istemedim. Tam yer olarak ceset saldırdıktan sonra Sam Lake ile konuşmamız gereken kısım. Adam dondu kaldı. Ondan önce de cesedi inceleyip ayrılmamız gereken zamanda Sam ışınlandı yanımızdan sonra dolaştım ormanda. Sonra tekrar cesedin yanına gideyim dedim baktım orada sınea Sam Lake "Sonunda yolu buldun hadi gidelim" dedi yolun ortasında dondu. Haritaya baktım harita cesede git diyor. Sonra ben arabaya devam ettim. Sam arabanın yanına yaklaşınca yanıma ışınlandı.
    Demek ki genel bir sorun var. En ayar olduğum şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Ekim 2023; 0:2:16 >

• MJ'nin Attack Power'ının Miles+Peter'dan yüksek olması rezaleti Hk.✍️

• Alan Wake 2 konsolda muhteşem grafik var PC tayfasının yorumlarını dikkate almayın bende sadece ekran kartına 1500$ versem bende överdim boş yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Alan Wake 2 konsolda muhteşem grafik var PC tayfasının yorumlarını dikkate almayın bende sadece ekran kartına 1500$ versem bende överdim boş yapıyorlar.
    Köyüne dön ve 847 P oynamaya devam et philippa eilhart

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hızını alamayıp final bossu tekte alacak diye korktum.

PC gibi leşşş bir platformda oyun oynayacağıma 640p de konsolda oynarım. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

PC gibi leşşş bir platformda oyun oynayacağıma 640p de konsolda oynarım.  

Nasıl kıskanıyorsun 4k da oynuyoruz diye, kudur

• Eveeett Spiderman 2 'miz bitmiştir.87 aşk eyledim (Starfield:80)

• Konsoldada grafikler çok güzel ozellikle oled de muhteşemdir konsolun keyfi bambaşka arkadaş keyif alıyorsun oynarken

• 
Sayfa: önceki 47494750475147524753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.