Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129.991
Cevap
308
Favori
4.668.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46134614461546164617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gran Turismo 7 nin paspas olarak kullanıp attığı zortza mı o ?

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paspasın kralı burada

şaibeli metascore'u saymıyorum zaten

• Matematik biliyorsan 87 nin o çöpün puanından fazla olduğunu anlarsın herhalde. Bu yaştan sonra ilkokul 1 matematiği öğretmeyelim.[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Dünyanın en kaliteli en iyi oyunlarının başında gelen The Last of Us Part 2 Playstation Plus sistemine ekleniyor. Sistem Goty oyunlarıyla kaynıyor maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 7 Ekim 2023; 20:58:42 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Klobrille on Xtwitter
    Spent some time with the new Redfall update. Gameplay has significantly improved, better controls and 60 FPS result in a smoother experience, the open-world feels quite a bit more populated. This is good-to-go for a decent playthrough. Your impressions?
    https://twitter.com/klobrille/status/1710717979132915936

Redfall biraz adam edilmiş gibi...

• Çöpüm benim çöpüm benim

Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıksın çöpüm benim

Başım benim başım benim

Dökülüyor saçım benim

Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıksın saçım benim

-Saadettin Teksoy

(Kel Çoban Efsanesi)

• Periah kullanıcısına yanıt

Yılın en başarılı işlerinden birisi mutlaka ödül alacaktır.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

Aman batmasınlar da adam gibi oyun yapsınlar. RPG kalesi olsun XBOX.

• Redfall mu kalmış, 60 FPS desteği gelse ne olur gelmese ne olur. İstatistikler ortada. Son 24 saatte en yüksek oyuncu sayısı 55.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 8 Ekim 2023; 0:52:5 >
  • RedFall'i steamde kim oynar ? İnceleme puanları çok düşük geldiği için hiç satmamıştır ancak oyunu adam ettilerse Gamepass ile zaten ücretsiz verildiği için insanlar dönüp bi bakabilir.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

bi ara büyük bi tekstil mağazası deposunda çalışmıştım, Türkiyenin her tarafından gelen online siparişleri elimizdeki cihazlarla koordine ediyorduk ve cihazların hepsinde microsoft yazılımı vardı.

Sony falan filan geçiniz. Bunların çoğu playstation markasının çok büyük gelir sağladığını düşünüyor ama alakası yok [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 8 Ekim 2023; 2:51:22 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Resme 2 kere baktim hala bunu niye attigini anliyamadim taki ortadaki yaziyi görene kadar[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Her ne kadar Xbox kullansamda şuan savunulacak tarafı pek kalmadı. Gears 6 bekliyorum tek amiral gemisi bu kaldı.

Şuan arkadaş listeme bakıyorum çoğu eski Xbox kullanıcısı 10 yıl üzeridir. Çoğu Fifa Cod Rainbow Six tarzı oyunlar oynuyor.

Starfield i konsoluna indirip denemeyenler bile var yok arkadaş içine çekecek Ex oyun yapamıyor Microsoft.

Halo oynayanlarda çerezlik Fiesta takılıp kapatıyor.

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

İş hayatı Microsoft yazılımları ile dönüyor diğer yazılım kullananlar çok azınlıkta yada şekil peşinde. Günün sonunda Exel Word Office programları ile çok hızlı iş çözüyorsun.

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Adam ince görmüş, ben de şunu ekleyeyim.

Yılın oyunu ödüllerini bekleyen Xbox fanları.
    instagram
    Soccer • Futbol • Football ⚽️ on Instagram: "Which friend / Que amigo👇⚽️😅🎥 @leswestafs#futbol #football #futebol #soccer #sport #reels"
    https://www.instagram.com/reel/CxOVrusgbUm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Ekim 2023; 10:52:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir cok sektorun imalat makinelerinin yazilimlari da Windows uzerinde calisiyor. Cilgin bir kazanc var.

• 
Sayfa: önceki 46134614461546164617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.