PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4615. sayfa)
-
-
paspasın kralı burada
şaibeli metascore'u saymıyorum zaten
-
Matematik biliyorsan 87 nin o çöpün puanından fazla olduğunu anlarsın herhalde. Bu yaştan sonra ilkokul 1 matematiği öğretmeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Klobrille on XtwitterSpent some time with the new Redfall update. Gameplay has significantly improved, better controls and 60 FPS result in a smoother experience, the open-world feels quite a bit more populated. This is good-to-go for a decent playthrough. Your impressions?https://twitter.com/klobrille/status/1710717979132915936
Redfall biraz adam edilmiş gibi...
-
Çöpüm benim çöpüm benim
Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıksın çöpüm benim
Başım benim başım benim
Dökülüyor saçım benim
Girdim Keloğlan Mağarası'na gür çıksın saçım benim
-Saadettin Teksoy
(Kel Çoban Efsanesi)
-
Yılın en başarılı işlerinden birisi mutlaka ödül alacaktır.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aman batmasınlar da adam gibi oyun yapsınlar. RPG kalesi olsun XBOX.
-
Redfall mu kalmış, 60 FPS desteği gelse ne olur gelmese ne olur. İstatistikler ortada. Son 24 saatte en yüksek oyuncu sayısı 55.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 8 Ekim 2023; 0:52:5 > -
RedFall'i steamde kim oynar ? İnceleme puanları çok düşük geldiği için hiç satmamıştır ancak oyunu adam ettilerse Gamepass ile zaten ücretsiz verildiği için insanlar dönüp bi bakabilir.
-
bi ara büyük bi tekstil mağazası deposunda çalışmıştım, Türkiyenin her tarafından gelen online siparişleri elimizdeki cihazlarla koordine ediyorduk ve cihazların hepsinde microsoft yazılımı vardı.
Sony falan filan geçiniz. Bunların çoğu playstation markasının çok büyük gelir sağladığını düşünüyor ama alakası yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 8 Ekim 2023; 2:51:22 > -
Resme 2 kere baktim hala bunu niye attigini anliyamadim taki ortadaki yaziyi görene kadar
-
Her ne kadar Xbox kullansamda şuan savunulacak tarafı pek kalmadı. Gears 6 bekliyorum tek amiral gemisi bu kaldı.
Şuan arkadaş listeme bakıyorum çoğu eski Xbox kullanıcısı 10 yıl üzeridir. Çoğu Fifa Cod Rainbow Six tarzı oyunlar oynuyor.
Starfield i konsoluna indirip denemeyenler bile var yok arkadaş içine çekecek Ex oyun yapamıyor Microsoft.
Halo oynayanlarda çerezlik Fiesta takılıp kapatıyor.
-
İş hayatı Microsoft yazılımları ile dönüyor diğer yazılım kullananlar çok azınlıkta yada şekil peşinde. Günün sonunda Exel Word Office programları ile çok hızlı iş çözüyorsun.
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Adam ince görmüş, ben de şunu ekleyeyim.
Yılın oyunu ödüllerini bekleyen Xbox fanları.instagramSoccer • Futbol • Football ⚽️ on Instagram: "Which friend / Que amigo👇⚽️😅🎥 @leswestafs#futbol #football #futebol #soccer #sport #reels"https://www.instagram.com/reel/CxOVrusgbUm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Ekim 2023; 10:52:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bir cok sektorun imalat makinelerinin yazilimlari da Windows uzerinde calisiyor. Cilgin bir kazanc var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X