|
Hocam kişi bazlı kararlar beni ilgilendirmez.Bu insanın kişisel tercihine giriyor.Kişisel tercihine siz karışırsanız zaten anayasaya karşı bir şey yapmış olursunuz.Böyle bir hakkınız yok.İsteyen bu oyunları oynar isteyen bu oyunları oynamaz onların kendi tercihi.Bu tarz oyunların yapılması da firmaların tercihi.Ben The Last of Us oyunlarını teknik olarak başarılı oyunlar olarak gördüğüm için oynadım hikayesi de o kadar sarmamıştı beni ama teknik olarak harika oyunlar. Ancak dediğiniz gibi yeni IP gibi bir şey değil bu.Bu oyunun benzerini aynı stüdyo Life is Strange oyunlarıyla yaptı.The Last of Us Left Behind oyununa bakarsanız zaten daha oradan böyle şeyler olacağı biliniyordu.Naughty Dog'da çalışanlar Left Behind oyunundan bunun sinyalini verdiler.The Last of Us Part 2'de de daha önce bahsettikleri şeyi uygulamış oldular. Artık o kadarına izin verilmez denen şey bugün teker teker gerçek oluyor muhabbeti on yıllar hatta yüzyıllar önce de vardı bu yeni olan bir şey değil.Bu konuda konuşmaya girersek hem Playstatin VS Xbox konusundan uzaklaşacağız hem de bunun üzerine tartışmanın pek bir manası yok çünkü tartışmanın sonucu insanın kişisel tercihine giriyor.Tüm devletlerde de bu durum böyle insanın kişisel tercihine karışırsanız,hatta bunun üstüne sözlü veya fiziksel müdahalede bulunursanız anayasaya ihlal bir şey yapmış olursunuz. Kimse sizin bu tercihlerine gülmez bu arada.Tercihiniz böyleyse bu tarz şeyleri uygun görmüyorsanız veya bu tarz oyunları iyi bulmuyorsanız oynamazsınız olur biter.Bu kadar basit.Kimsenin de size yobaz diyemez.Size garip gelebilir bu normal bir şey ancak siz bu konuda sözlü veya fiziksel bir müdahale yapmadığınız sürece hiçbir şekilde size birisi bir şey diyemez.Ancak sizin de düşünceleri veya davranışları bu yönde olan insanlara sadece insan olduğu için bile saygı duymanız gerekir.Şahsi görüşüm bu şekilde. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt