Hocam elden ring'i daha bitirmedim ama souls serisi ve bloodborne'u bitirmiş biri olarak söylüyorum en zoru başka bir oyun olarak Nioh'du. Gerçek bir zorluk arıyorsanız Nioh'a bir bakın derim hem güzel hem çok zor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Mart 2022; 1:21:25 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (1398. sayfa)

-
-
Bence serinin en zoru DS2.Zorluğu da bölüm tasarımlarının illetliğinden geliyor.Bol lav,bol bataklık,bol zehir,bol karanlık:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aman hocam hiç açmayalım ağzımızı :D
İyi hatırlattın Tales of Arise ve Nier Replicant var daha..
Benim bir ameliyat işi olacak Nisan ayında bir sıkıntı çıkmazsa. 1-1.5 ay evde yatış şekli olacağım, o arada eritebildiğim kadarını eriteceğim tabi sıkıntısız geçerse süreç :)
-
Hocam mekanikler aynı ise alışırım diye düşünüyorum bakalım..
Türden soğumamak adına Elden'in üstüne Demon's Souls Remake ile devam etmeyi düşünüyorum çünkü kime sorsam en kolayı o diyor.
Bende de sec hesabı vardı bir ara 1-2 saat oynayıp bırakmıştım, şimdi pri hesap alır platlarım sabredebilirsem
-
Ben evden freelance çalışıyorum.8-10 saat ayırabiliyorum oyuna.Ona rağmen çok fazla oyun var:)İki konsol aldık dert sahibi olduk.Allah başka dert vermesin.Derdini seveyim butonunu kırabilirsiniz
Uyar benim hayırsız dostum @7ender de teşrif eder belki :D
Güya B4B, Extraction falan oynayacaktık kaldı hepsi
Gerçi adama hayırsız diyorum, ben de ayrı hayırsızım. Adam da beni geow 2'ye bekliyor haftalardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 13 Mart 2022; 1:30:37 > -
Dead by Daylight'da oynayabiliriz eğlenceli olur oda
Ama şu Back 4 Blood'u denemek istiyorum da bro önce biz ikimiz Young Blood'u oynarız.
-
Aman Xbox tarafı sessiz Allahtan bu aralar.
2023'den önce de açılmaz zaten ufukta sadece Starfield gözüküyor artık.
Gerçi Phil reis sever sürprizleri. Bu E3'te de çıkartıp vurur kesin masaya (yani oyunları
)
-
Olur bro tabiki
-
Ben Nioh'u denedim. Denedim dediğim de 20 saat falan oynadım. Ama Souls serisinde hissettiğim adaletli zorluk yerine, sinir bozucu bir zorluk vardı. Souls serisi beni hatalarım için cezalandırırken Nioh beni öldürmek için öldüren bosslarla, tuzaklarla öldürüyordu. Bitiremeyip bıraktım. Yarım bıraktığım tek souls-like oyunu. Hollow Knight gibi platform tipi oyunları bile bitirdim ama Nioh'a katlanamadım.
Dark Souls 2'de beni daha çok rahatsız eden şey hitboxların saçmalığıydı. Büyücü oynayıp bitirmiştim sırf bu yüzden. Ama mekan olarak DS 1 ile hiçbiri yarışamaz. Kristal mağara, Sen Kalesi, Blighttown, Yeraltı Mezarlığı... Hala hatırlatıkça tüylerimi ürperten, sinir bozucu bölümler. Zaten bonfirelar arasındaki mesafeye hiç değinmiyorum bile.
Bosslar DS 1 ve 2'de çok kolaylar. Güçlendikten ve saldırılarını çözdükten sonra ben çoğunu tekte geçtim. Zor bosslar da var tabi ama 4 5 tane falan. Geneli tekte geçilecek bosslar. Ama mekanlar öyle zulüm ki, ben bosslardan çok platformlarda öldüm.
-
4 kişilik oyuna klonlanarak mı girecektim ? 😄 Adam yoktu ki hiçbir zaman :)
İki kişilik olduğunda oynayalım dedin de yok mu dedik 😐 Evde üst kalite kulaklık varken bir de gittim oyuncu kulaklığı aldım hatta sırf mikrofon muhabbetine Xbox için 😐😐
Hayırsız olduk yia 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 13 Mart 2022; 13:48:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony Bungie'ye 3.7 milyar dolar masraf yapmışken Bethesda 7.5 milyar dolara bedava gitti ha.
Sadece bir oyunlarındaki bir adet parça bile manevi olarak oyuncular gözünde birçok şirketin değerinden büyüktür, Microsoft böyle bir firmayı bünyesine kattı. Dinleyinde keyfiniz yerinize gelsin, hatırlayın ve saygı duyun.
IGNyoutube
Skyrim: The Dragonborn Comes - Female Cover by Malukahhttps://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 14 Mart 2022; 10:43:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bethesta müthiş bir stüdyo, bence Microsof'tun yaptığı en iyi satın alım. Her duyurusuyla oyuncuları heyecanlandıracak 4-5 stüdyodan biri.
Bethesda aslında çok da bedavaya gitmedi. Microsoft, şirketi iki katından fazla değerinde parayla satın aldı. Aşağıda son 5 yıldaki Bethesda'nın değerleri var:
https://whatstheirnetworth.com/richest-businessmen/companies/bethesda-net-worth//
Bungie alımı da bu rakamlara bakacak olursak gayet normal zaten. 3.7 milyar Bungie için de bedava denilmeyecek bir miktar; normal bir miktar. Bungie'nin de değeri 2 milyar dolar civarındaydı. İki firmada piyasa şartlarında gayet normal satıldı.
Microsoft'un ciddi manada bedavaya aldığı firma Activision-Blizzard oldu. Neredeyse 70 milyar dolar para da olsa, Activision-Blizzard'ı abartısız söylüyorum; kelepir aldılar...
www.macrotrends.net
Activision Blizzard Net Worth 2010-2021 | ATVIhttps://www.macrotrends.net/stocks/charts/ATVI/activision-blizzard/net-worthBuraya bakacak olursak 2021'de Activision-Blizzard'ın değerini 60 milyar dolara yuvarlayabiliriz. Bungie ve Bethesda denklemlerine bakacak olursak Activision-Blizzard'ın kafadan 120 milyar dolara filan gitmesi gerekiyordu. 67 milyar dolara Microsoft bu yayımcı ve üreticiyi ciddi manada bedava ötesine aldı.
Onlarca milyar dolar, kelepir ve bedava gibi kelimeleri aynı paragraflarda kullanmak garip de olsa piyasadaki mevcut alımlara bakacak olursak hemen her sektörden, 63.7 milyar değerindeki firmayı (2021) 68.7 milyar dolara alabilmek cidden bedavaya getirmek gibi bir şey...
-
7.5 milyar dolara düzinelerce kaliteli IP ve 8 Stüdyo.
3.7 milyar dolara bir tane IP ve bir tane stüdyo.
Fiyat farkı 3.8 milyar dolar. Her türlü Bethesda'nın hem ip sayısı, hem stüdyo sayısı daha fazla, hem de oyunlarının kalitesi bana daha çok hitap ediyor. Bungie çok iyi bir stüdyo ama şuan ettikleri destiny ve destiny 2 de bana göre değil.
-
Aynen. Nioh daha zor. Farm işe yaramıyor.
-
3.6 milyar dolar. yanlış rakam verme
2.4 milyar direk bungie satın alımı + 1.2 milyar çalışanlara dağıttı sony. total 3.6 milyar.
Ayrıca ip yaratılır sony yada bungie için sıkıntı değil o. Bungie'de sony bünyesinde olduğu için artık daha fazla ön planda olacaklar.
Diğer bir ayrıca bungie stüdyosu 971 kişi. 30 kişi daha alacaklar. Resmen 1000 üstü olacaklar. Bethesda anca 6-7 stüdyo ile yakalıyor o rakamları.
Düşün 1 ip'den 950-1000 kişi ekmek yiyor. Nasıl para kazandıklarına girmeme gerek yok anlaşılıyordur artık :)
Hitap konusunda haklısın bethesda single çalışıyor. Bungie multi. Bana da single oyunlar hitap eder ama her türün seveni var ve stüdyoda kazandığı paraya bakıyor.
-
3.6 milyar + 1.2 milyar sonradan çalışanlar için taksit taksit diye verilecek diye biliyorum, 3.6 milyar doların içinde dahil olabilir de olmaya bilirde
Edit: 1.2 milyar dolar 2 yıl içinde satın alım bitene kadar taksit taksit verilecekmiş toplam 3.6 milyar dolar, ilk genel haberde farklıydı bilgi sonradan güncellemiş Forbes.
Activision Blizzard alımı da bana göre fazla aynı şekilde, kendi açımdan bakınca yani stüdyoların kazandığı paraya vs bakmadan en mantıklı alım Bethesda. Activision blizard tarafında aklıma gelen bi Diablo.
starcraft, wow, cod bunlarda çok para kazandırıyor ama yani olmasa da olur benim için bu oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 14 Mart 2022; 19:12:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2.4 milyar bungie alımı + 1.2 milyar çalışanlar için doğrusu bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X