Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.969
Cevap
143
Favori
183.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
Giriş

Herkesi senin kadar etkilemiyor olsa da yaşadıkların gayet normal. Ben şanslı tayfadan olduğum için etkileri çok az oluyor. Örneğin bir saatin üzerinde vr2 oynamışsan hafif terlemeye başlıyorum, o yüzden her vr2 seansını 1-1,5 saati aşmayacak şekilde ayarlıyorum.

Terleme çok fazlaysa, aşağıda fotoğrafını paylaştığım tarz bir ürün araştırabilirsin, ben misafir gelen arkadaşlardan vr2 denemek isteyen olursa diye almıştım.

Karakter yürüdüğünde baş dönmesi olması da gayet normal ve zamanla alıştıkça azalacaktır. Bazı vr oyunlarında bunun etkisini azaltmak adına karakteri yürütmek yerine bir noktadan diğerine sıçratmak tercih edilebiliyor.

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMem0

Bugün çıkan Microsoft Flight Simulator 2024, PSVR2 ile oynanabiliyor mu?

2 ay önce yapılan duyurularda oynanabileceği yazıyordu ancak bu sabah oyunu açıp baktığımda ve oyunun ps store sayfasında psvr2 ile ilgili herhangi bir bilgi göremedim.

Kendi kendime cevap vereyim: 2026 içinde bir DLC ile gelecekmiş

Hubris 262 lira
    Gorn 297 lira
    Vendetta forever 424 lira
    Before your eyes 157 lira

Ne dersiniz bu fiyatlara bunlardan hangileri alınır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 10 Aralık 2025; 18:29:9 >
    Diğerlerini bilmiyorum ama Synapse o fiyata alınır. Synapse hiç oynamadım ama videosunu izledim. O tarz oyunlar hem eğlenceli oluyor, hem de sabit durduğunuz için mide bulandırmıyor. Oyun size doğru akıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bunlardan Synapse ve Before Your Eyes’i plus kataloğundayken oynayıp bitirmiştim.

İkisi de güzeldir fakat Before Your Eyes’ta pek birşey yapmıyorsun, gözlerini kırpmana göre ilerleyen bir oynanış mekaniği var, seyrederek ve çevre ile yer yer etkileşime girerek ilerliyorsun.

Synapse ise düşman çeşitliliği az olsa da bilfiil oynadığın, ateş ederek veya telekinezi güçlerin ile düşmanlar ile kapıştığın bir oyun, benim açımdan her vr2 sahibinin deneyim etmesi gereken oyunlardan biri. Bu arada üst mesajda sabit duruyorsun denmiş fakat Synapse’ta sabit durmuyorsun, hareketli bir karaktere sahipsin, bölümlerde karşına gelen düşmanları yok ederek başlangıç noktasından bitiş noktasındaki portala ilerlemen gerekiyor.

Edit: Bu arada Synapse bir roguelite yani öldükçe baştan başlıyorsun, açtığın kalıcı yetenekler dışında herşeyi kaybediyorsun, bu tarz oyun yapısını sevmiyorsan sarmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 11 Aralık 2025; 5:50:5 >
  • Dün akşam mola vererek toplamda 2 saate yakın oynamışımdır ancak baya bi baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadığımı söyleyebilirim. Hatta bugün iş yerinde ara ara beynim sanki kafamın içinde sallanıyor gibiydi. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Sürekli bi baş dönmesi değil ama rahatsız edici bir etkiyle dolaştım bugün bütün gün. Hafif mide bulantısı da cabası. Biraz internette araştığımda Redditte 3 gün boyunca baş dönmesi yaşadığını söyleyenler olduğunu gördüm. Sıfır aldığım makineyi daha 1 haftası dolmadan ikinci el olarak satmayı düşünmeye başladım maalesef :(

Yerinizde olsam ilk 1-2 ay sadece günde max 30-45 dakika ve yürüme gerektirmeyen oyunları oynardım, örneğin moss serisi, fishermans tale serisi, tetris, maestro, belki beatsaber. Ben de cihazı yeni aldım, ama quest geçmişim var, yine de kayak vr oynarken midem ağzıma geldi. Sonrası dediğiniz gibi bir anda geçmiyor, saatler sürebiliyor rahatsızlık hissi. Ücretsiz olan my first gran turismo deniyim dedim korkarak, hiç birşey olmadı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.