Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.969
Cevap
143
Favori
183.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrChame

Bende Aldım SteamVr adaptör üzerinden HalfLife AlyX Oynuyorum :)

Hocam Steam,den Superhot al kesinlikle :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Horizon kesinlikle önermem. Demosunu deneyin. Oyun sürekli bir yerlere tırmanmakla geçiyor. Resident Evil tavsiye ederim. Ben Village aldım, oynanışı gayet güzel. Hikayelik değil de çerezlik bir şey isterseniz de Pistol Whip eğlenceli bayağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PSN ID : KenanK89
    XBOX Gametag : KenanK89#6017
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Ciddimisin hay Allah razı olsun senden ,özellikle çocuklarım çok sevinecek. 0533 612 70 00 emre ismim Whatsapp tan ulaşabilirsiniz.

Horizon kesinlikle o parayı haketmeyen bir oyun. Ama denenmesi de gerekli bir oyun. İndirimler aracılığı ile kovalamanız gereken bir kaç oyun söyleyim.

1. Resident Evil Village
    2. Resident Evil 4 Remake
    3. Hitman
    4. Beat Saber (olmazsa olmaz)
    5. The Dark Pictures - Switchback
    6. Synth Riders
    7. Kayak VR Mirage (çok fazla bir aksiyonu olmamakla birlikte manzara ve derinlik hissini veren en iyi oyunlardan biri)

Dediğim gibi bunlar benim kendi fikrimce VR cihazı bulunan herkesin kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken oyunlar. Acele etmeyin, indirim kovalayın. Bu oyunların hemen hemen hepsi dönemsel olarak güzel indirimler görüyor.

Bence çocuklar Horizon’ı beğenmeyebilir. Benimkiler özellikle Pistol’ü çok beğeniyorlar. Bunun bir de dans versiyonu var Synth Riders. Onu da aynı şekilde beğeniyorlar. İkisi de indirimdeyken 500₺ civarına denk geliyor. Hatta Village da indirime giriyor bazen. Oyunların indirimsiz hali bana da fazla geliyor. PS Plus Deluxe pakette dönüşümlü olarak VR2 oyunları sunuluyor. Şu an aboneliklerde indirim var, 6 Aralık’a kadar. İlgilenirseniz bakın derim. Ben VR oyunları önce pakette deneyimleyip çocuklar beğenirse öyle alıyorum. Tabi indirime girerse anca. Bir de çocuklara göre Sugar Mess oynu var. Demo olarak 2 bölüm sunuyor. O da bayağı eğlenceli oluyor.

Beat Saber ve Synth Riders yanına bir de Pistol Whip eklenmeli bence. Üçü de oynanış tarzı olarak çok yakın. Arkadaş ortamında da VR denettirmek için en ideal oyunlar diye düşünüyorum. Ben Kayak Mirage’i beğenemedim nedense, kontrolü çok zordu.

Ekran karınız ne acaba? Ben de pc adaptörü alıp özellikle GTA V oynamak istiyorum. Direksiyonla beraber çok ilgi çekici geliyor. Youtube’da birkaç video görmüştüm. Şu an tek çekincem ekran kartımın yeterli gelmemesi.

7900 XTX Masaüstü var Orda Çevirici displayport üzerinden olduğundan sıkıntı olmuyor

5080 Laptop var Type-C displayport çevirici ile adaptöre bağlantı sağlıyor

Laptop üzerinde hmdi kısmından displayporta çeviren bir kablo yok

onlar tam tersine PC üzerinden Displayport'dan Görüntü çekip HDMİ üzerinden TVye Bağlanıyor

Bu işlemin Tam Tersini Yapan bir Kablo yok malesef

Bazı küçük güç girişli parça çeviriciler buldum fakat DP 1.2 Adaptör en az DP 1.4 istiyor onlar olmaz

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 4 Aralık 2025; 17:4:50 >

• mathildass kullanıcısına yanıt

METRO (Bence PC'de ki Half-Life 'a en yakın deneyim) 

RED MATTER 1

RED MATTER 2

bir de gizemli bulmaca sevenlere; The 7th Guest

bunların hepsi atmosfer olarak çok başarılı

bunu bitirip re village başladım, 20şer dakika anca oynayabiliyorum, devamlı bir stres devamlı yaratıklar üstümde.

midnight walk oynamak istiyorum ama satan yok.

Evet Pistol Whip'de eğlenceli, keyif aldıran bir oyun. Plus ile oynamıştım, maalesef sonra ücretli oldu.

• Selamlar yeni vr2 aldım. Katalogda bulunan Star wars, arcade vr ve indirimden aldığım creed oyunlarını denedim. Gözlük beni aşırı terletiyor. Bu herkeste böyle mi? Gözlükteki yumuşak kısımlar ve alına denk gelen üst kısım bildiğiniz su oluyor. Önceki sayfalarda terden dolayı cihazının bozulduğunu söyleyenleri gördüm. Bunun yaşanmaması için ne yapmak lazım?

Bir de oyundaki karakteri ileri geri hareket ettirdiğimde yani karakter yürüdüğünde çok fazla baş dönmesi yapıyor. Bu kadar rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 8 Aralık 2025; 10:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 ay önce yapılan duyurularda oynanabileceği yazıyordu ancak bu sabah oyunu açıp baktığımda ve oyunun ps store sayfasında psvr2 ile ilgili herhangi bir bilgi göremedim.

Hocam ben alına gelen yere kağıt havlu yapıştırıyorum.Baş dönmesi bende ilk oynadığımda olmadı ama sonraki oynamalarımda oldu.Azar azar alisarak oynamak lazım diye düşünüyorum.Ama benim oğlanda hiç baş dönmesi olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende terleme oluyor ama öyle su olacak kadar değil açıkçası. Aslında bir kafa bandı kullanmak mantıklı olur hem farklı kişiler takıyorsa hijyen açısından, hem de teri emsin diye. Arcade VR oynadığım en saçma VR oyundu. Oyun sağolsun umumi tuvalet temizletti. Bir de VR ile çok şahane oldu gerçekten. Oynanışı da çözemedim zaten direkt sildim.

Baş dönmesi konusu çok normal. Bende bayağı bir bulantı yapıyor hatta. Zamanla alışılıyor ama kullanmadıkça da yine başlıyor. Hatta bende şöyle bir koşullanma da oldu. Gözlüğü taktığımda alnıma baskıyı hissettiğim anda midem bulanmaya başlayabiliyor daha hareket etmesem bile. Aç karnına, tok karnına, ayakta, oturarak gibi durumlar da aşırı etkiliyor. Kimisi de hiç etkilenmiyor. Ne yazık ki ben etkilenen o şanssız gruptanım.

sadece beat saber gibi kondisyon oyunlarını ayakta oynayın. Çünkü bu tarz oyunlarda cisimler size geliyor, siz onlara gitmiyorsunuz. Ama diğer oyunlarda cisimlere doğru karakteriniz yürüdüğü için siz de ayakta ve gerçekte sabit olduğunuzda beyniniz bu durumu yadırgayarak şaşırıyor ve hareket hastalığı denen şey meydana geliyor.

oyunları kolay modda başlatın. zorlanmadan oynayın.

vantilatör çok işe yarıyor uzaktan hafif hafif üflesin.

maskeyi çok sıkmayın, ille sıfır ışık sızması olacak diye kasmayın, ekranı gördüğünüz alana ışık girmiyorsa yeteridir, görüntü alanı dışındaki siyah contalardan ışık sızıyor diye kafanıza takıp maskeyi gerektiğinden fazla sıkmayın.

alışana kadar max yarım saat aralıksız oynayıp, biraz dinlenip devam edin.

VR dünyasına ilk önce beat saber ile başlamak avantajdır. Çünkü sürekli aksiyon olduğundan maske taktığınızı bile unutuyorsunuz ve alışma süreci kolay geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 8 Aralık 2025; 11:32:5 >

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.