< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Horizon kesinlikle o parayı haketmeyen bir oyun. Ama denenmesi de gerekli bir oyun. İndirimler aracılığı ile kovalamanız gereken bir kaç oyun söyleyim.
Dediğim gibi bunlar benim kendi fikrimce VR cihazı bulunan herkesin kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken oyunlar. Acele etmeyin, indirim kovalayın. Bu oyunların hemen hemen hepsi dönemsel olarak güzel indirimler görüyor. |
|
|
7900 XTX Masaüstü var Orda Çevirici displayport üzerinden olduğundan sıkıntı olmuyor 5080 Laptop var Type-C displayport çevirici ile adaptöre bağlantı sağlıyor Laptop üzerinde hmdi kısmından displayporta çeviren bir kablo yok onlar tam tersine PC üzerinden Displayport'dan Görüntü çekip HDMİ üzerinden TVye Bağlanıyor Bu işlemin Tam Tersini Yapan bir Kablo yok malesef Bazı küçük güç girişli parça çeviriciler buldum fakat DP 1.2 Adaptör en az DP 1.4 istiyor onlar olmaz ![]() From the PSVR2onPC community on Reddit https://www.reddit.com/r/PSVR2onPC/comments/1epfwc8/the_psvr_2_pc_adapter_requires_displayport_which< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 4 Aralık 2025; 17:4:50 > |
|
| _____________________________ |
|
Max mustard deneyin mutlaka, astro bottan esinlenilmiş 3d vr platform oyunu, oldukça eğlenceli. bunu bitirip re village başladım, 20şer dakika anca oynayabiliyorum, devamlı bir stres devamlı yaratıklar üstümde. midnight walk oynamak istiyorum ama satan yok. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 8 Aralık 2025; 10:34:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bugün çıkan Microsoft Flight Simulator 2024, PSVR2 ile oynanabiliyor mu? 2 ay önce yapılan duyurularda oynanabileceği yazıyordu ancak bu sabah oyunu açıp baktığımda ve oyunun ps store sayfasında psvr2 ile ilgili herhangi bir bilgi göremedim. |
|
Hocam ben alına gelen yere kağıt havlu yapıştırıyorum.Baş dönmesi bende ilk oynadığımda olmadı ama sonraki oynamalarımda oldu.Azar azar alisarak oynamak lazım diye düşünüyorum.Ama benim oğlanda hiç baş dönmesi olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende terleme oluyor ama öyle su olacak kadar değil açıkçası. Aslında bir kafa bandı kullanmak mantıklı olur hem farklı kişiler takıyorsa hijyen açısından, hem de teri emsin diye. Arcade VR oynadığım en saçma VR oyundu. Oyun sağolsun umumi tuvalet temizletti. Bir de VR ile çok şahane oldu gerçekten. Oynanışı da çözemedim zaten direkt sildim. Baş dönmesi konusu çok normal. Bende bayağı bir bulantı yapıyor hatta. Zamanla alışılıyor ama kullanmadıkça da yine başlıyor. Hatta bende şöyle bir koşullanma da oldu. Gözlüğü taktığımda alnıma baskıyı hissettiğim anda midem bulanmaya başlayabiliyor daha hareket etmesem bile. Aç karnına, tok karnına, ayakta, oturarak gibi durumlar da aşırı etkiliyor. Kimisi de hiç etkilenmiyor. Ne yazık ki ben etkilenen o şanssız gruptanım. |
|
baş dönmesi olmaması için kontrol ettiğiniz karakterin yürüdüğü bütün oyunları ve otomobil vs sürdüğünüz oyunları oturarak oynayın sadece beat saber gibi kondisyon oyunlarını ayakta oynayın. Çünkü bu tarz oyunlarda cisimler size geliyor, siz onlara gitmiyorsunuz. Ama diğer oyunlarda cisimlere doğru karakteriniz yürüdüğü için siz de ayakta ve gerçekte sabit olduğunuzda beyniniz bu durumu yadırgayarak şaşırıyor ve hareket hastalığı denen şey meydana geliyor. oyunları kolay modda başlatın. zorlanmadan oynayın. vantilatör çok işe yarıyor uzaktan hafif hafif üflesin. maskeyi çok sıkmayın, ille sıfır ışık sızması olacak diye kasmayın, ekranı gördüğünüz alana ışık girmiyorsa yeteridir, görüntü alanı dışındaki siyah contalardan ışık sızıyor diye kafanıza takıp maskeyi gerektiğinden fazla sıkmayın. alışana kadar max yarım saat aralıksız oynayıp, biraz dinlenip devam edin. VR dünyasına ilk önce beat saber ile başlamak avantajdır. Çünkü sürekli aksiyon olduğundan maske taktığınızı bile unutuyorsunuz ve alışma süreci kolay geçiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 8 Aralık 2025; 11:32:5 > |
| _____________________________ |