Şimdi Ara

Playstation Store Yenilenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce girdim arka temayı değiştirmişler ve menüye bir kaç yeni şey eklemişler pek büyük yenilik yok açıkcası.
    Fakat US psn hala aynı.

Ayrıca MotorStorm: Apocalypse şuan Store'a gelmiş ve fiyatı 50 TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 24 Kasım 2011; 3:45:45 >

• eğer Assasins creed Revelation, MW3 gibi oyunlar gelirse ve max 99,99tl olursa anca öyle satarlar artık psn den
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

eğer Assasins creed Revelation, MW3 gibi oyunlar gelirse ve max 99,99tl olursa anca öyle satarlar artık psn den

Kardeslik bittigi icin mi oyle dediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

eğer Assasins creed Revelation, MW3 gibi oyunlar gelirse ve max 99,99tl olursa anca öyle satarlar artık psn den

Kardeslik bittigi icin mi oyle dediniz?

tabiki... kutusuz-kitapçıksız, saatlerce internetten indirilmek için bekleyen bir oyuna 50tl den daha fazla verir misin?
  • Call Of Duty 4 ve Rdr Bundle da gelmiş. Zengin bir güncelleme olmuş.
  • Benim tercihim ise kutulu oyunlardan daha çok psn den alınan oyunlardan yana. Cd değiştirme derdin yok. İstediğin zaman aç başla. Kitapçık dedikleri şey de çok uyduruk oluyor zaten laf olsun diye yapmışlar , psnde olmadığı için aldığım bazı oyunlardan biliyorum. Bence internetten indirmekte dert değil. Ben oyunu uzun süreler oynayacağımı düşünerek alıyorum. Download in background derim paşalar gibi oyunuma devam ederim. Yeni oyuna da 1 gün geç başlarım , ne fark ederki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercana81

Benim tercihim ise kutulu oyunlardan daha çok psn den alınan oyunlardan yana. Cd değiştirme derdin yok. İstediğin zaman aç başla. Kitapçık dedikleri şey de çok uyduruk oluyor zaten laf olsun diye yapmışlar , psnde olmadığı için aldığım bazı oyunlardan biliyorum. Bence internetten indirmekte dert değil. Ben oyunu uzun süreler oynayacağımı düşünerek alıyorum. Download in background derim paşalar gibi oyunuma devam ederim. Yeni oyuna da 1 gün geç başlarım , ne fark ederki.

ilerlemeli oyunları 1 den fazla bitirmek sarmıyor çoğu oyuncuyu, 1 kez bitirip takas ediyor herkes, bahsettiğin nokta sadece futbol, dövüş ve online fps türü için geçerli olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @PracticeMan

Evet onları yazmak istemedim çünkü US Psn'de önceden çıkmıştı o oyunlar.Hazır konuşmuşken fiyatlarıda söyleyelim bari Cod4 50 TL - RDR Bundle 65 TL
    MotorStorm: Apocalypse şuan için UK bölgesinde var sanırım.
    Ratchet & Clank: All 4 One oyunu yeni sayılır ve US Psn'de mevcut yakında TR Store'a gelebilir.Boyutu 14GB fiyatı 60 dolar.
    TR Store'da Fiyatı büyük ihtimalle 129 TL olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 24 Kasım 2011; 8:24:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercana81

Benim tercihim ise kutulu oyunlardan daha çok psn den alınan oyunlardan yana. Cd değiştirme derdin yok. İstediğin zaman aç başla. Kitapçık dedikleri şey de çok uyduruk oluyor zaten laf olsun diye yapmışlar , psnde olmadığı için aldığım bazı oyunlardan biliyorum. Bence internetten indirmekte dert değil. Ben oyunu uzun süreler oynayacağımı düşünerek alıyorum. Download in background derim paşalar gibi oyunuma devam ederim. Yeni oyuna da 1 gün geç başlarım , ne fark ederki.

ilerlemeli oyunları 1 den fazla bitirmek sarmıyor çoğu oyuncuyu, 1 kez bitirip takas ediyor herkes, bahsettiğin nokta sadece futbol, dövüş ve online fps türü için geçerli olabilir

Doğrudur. Ben daha çok online oynamayı seviyorum. Ama online olmasada evde eşimle oynamak için kardeşliklerden aldığım move oyunlarıda süper oldu mesela. Oyunlar makina içinde. CD değiştirmeyle uğraşmak derdin falan yok. Oyunlar da çok uygun fiyata geliyordu.
    Ama tek kişilik ilerlemeli oyunları bitirip, oyun hala güncel iken, takasla yeni oyun almak da mantıklı. O zaman da ekonomik oluyor.

• sariser COD4 de yeni geldi önceden yoktu ama ne kadar satar bilemem sonuçta en iyi Cod oyunlarından biri belkide hareketlendirmek istiyorlar serverları.

ercana81 benim için ps store de ki en değerli oyun Blast Factor bu ve bu gibi oyunlar çoğalsın öyle 10 gb lik oyunlar için 130 TL mantığından vazgeçsinler , küçük arcade oyunları 25 TL ye alalım kafi bana. dijital arşiv yapmak güzel ama kutu ve disk masrafını düşüp satsalar iyi olur 99 TL gibi
  • zaten her salı US,UK,TR psn yenileniyor...
  • Daha çok oyunlar gelecektir merak etmeyin kardeşlik 2'ye düştüğü için biraz da ucuza gelecektir...
  • bence hemen hemen bütün oyunlar gelir. hem onlara kolaylık olur hemde bize. oyunlar çıktığında beklemeden alırız oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Call Of Duty 4 ve Rdr Bundle da gelmiş. Zengin bir güncelleme olmuş.

3 gün öncede vardı TR psn'de ne zaman geldiğinden tam emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Call Of Duty 4 ve Rdr Bundle da gelmiş. Zengin bir güncelleme olmuş.

3 gün öncede vardı TR psn'de ne zaman geldiğinden tam emin değilim

tuhaf, COD4 çok iyi oyun ama defalarca kez oynadık hiç oynamayan kalmamıştır ki :) ne diye çıkardılar.
  • Yeni oyunları Avrupa satış fiyatından koysunlar kutu kitapçık vs.. 1 oyunun maliyetindeki tüm masraflarıda düşsünler bizde türkiyedeki haksız vergi ve kar oranını ödemekten kurtuluruz. Mesela 69-79 TL den satsınlar
  • Ben ps3'te oynamadım mesela
    Bu rdr bundle ve cod4 fiyatları iyi mi?
    PSN'den alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Daha çok oyunlar gelecektir merak etmeyin kardeşlik 2'ye düştüğü için biraz da ucuza gelecektir...

Hocam resmi olarak öyle bir şey yok senin öngörün o tekrar aynı fiyata satacaklar oyunları adam kardeşlik yapasın diye vermiyor aslında o 5 hakkı.Yine aynı fiyat olacak oyunlar çok heveslenme derim.
  • Daha iyi olmus sanki :)
  • Dead Island ve Deus Ex: Human Revolution Store'a gelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.