Şimdi Ara

Playstation store para ekleme sorunu yaşayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tr psnden oyun alıcam kartımı ekliyorum kartınız eklendi diyor 38 krş çekiyr sonra iade ediyor ama cüzdana para eklemek istediğimde önce kart bilgieriniz geçersiz daha sonra tekrar deneyin hatası aldım sürekli şimdide hesabınıza şuanda para eklenemiyor daha sonra tekrar deneyin uyarısı alıyorum dün akşam kartımı ekledim sorunsuz ürün almıştım bugün sorunlar başladı devam ediyor sizde sorun yaşıyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoReVers. -- 1 Mart 2015; 18:10:54 >

• Aynı sıkıntıyı iki haftadır yaşıyorum hala çözemedim. Sevgili sony para kazanmak istemiyor sanırım. Sonrada neden us hesap ile oyun alıyorsunuz diyorlar.

En sıkıntısız ve hesaplı hesap us o kadar.
    Iki hafta plus alamadım tr den gittim us den aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HKN* -- 1 Mart 2015; 20:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *HKN* kullanıcısına yanıt
    gece diğer kartımla tr psn 60 tl yükledim başka kart denedim önce kredi kartı bilgileriniz geçersiz diye sürekli hata verdi kartın üstündeki bilgileri yazıyorum zaten sonra psnden ön sipariş verdim bu seferde hesabınıza para eklenemiyor daha sonra tekrar deneyin uyarısı çıkmaya başladı
  • Aynı sorun bende de oluyor. Anlamadım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel sorun var heralde düzelir heralde
  • encard ekliyorum kredi kartı bilgileri geçersiz diyor ykb kart eklemeye çalışıyorum geçerli kart bilgisi girin diyor anlamadım bu tr psn saçmalıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoReVers. -- 2 Mart 2015; 13:17:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.