Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Ben dün PSP yi gördüm. 800 milyon dedi adam. japonya dan getirmiş. Gerçekten güzel cihaz

Uçmuş adam..600 e satandart alabiliyor herkes. hatta 500 e bile rahat alinabiliyorken 800 tuttugunu öpmek olmus..
  • Türkiyeden PSP alacakların dikkatine. Japon versiyonunu almanızı tavsiye etmem.
    Çünkü
    1-Firmware'leri eski (amerikada çıkanda versiyonu 1.5 yükselttiler)
    2-X ve Kare tuşlarında bozukluk var.
    3-Duyduğuma göre ekranlarında da bazen sorun çıkabiliyormuş.
    En azından alırken fireware versiyonunu bakın. V1.5 değilse almayın derim.
  • NASIL BAKILIYO VERSiONA??????????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkarakaya

NASIL BAKILIYO VERSiONA??????????????????????????

Sistem settings>System Information...Orada MAC ID si ile birlikte firmware versiyonu yazıyo..

Ayrıca hertenkele arkadaşın dedikleri doğru. Japonya versiyonunu alırken firmware 1.5 olmasına ve özellikle ölü pixele dikkat edin.
  • Firmware upgrade edilebiliyor. Yani sorun olmaz. Bakmanız gereken Dead Pixel olayıdır. Ayrıca bazı kişiler PSP'nin iki farklı LCD kullanan versiyonunu farketmişler. Bir tanesinde görüntüler çok net ve canlıymış, diğerinde ise karanlık ve bulanık olabiliyormuş. Benimki aydınlık allahtan.
  • Tabiki firmware güncelenebiliyor ama ben v1.5 alın derken v1.0 olanlara göre daha yeni oldukları için ve düğmelerdeki problemlerin v1.5 olanlarda giderildigi için tavsiye etmiştim. Şahsen ben 500-600 YTL vereceksem son versiyonunu almak isterim. Ama seni bilemem tabi.
  • ölü pixelse biz psp nin ekranına baktığımız anlarmıyız??? NASIL OLUYO BU İŞ???
  • anlarsın küçük bi nokta olur fark edilio..
  • Buradaki resimleri bilgisayarına kaydettikten sonra PSP'ine atıp resimleri incelersen ölü pixel olıp olmadığını anlaya bilirsin. Eğer resmi açtığında ekranda beyaz veya siyah noktalar varsa bunlar ölü pixel'dir.
  • Sony PSP'nin Avrupa çıkış tarihini 1 Eylül olarak açıkladı. Ayrıntılar için tıklayın.
    Fiyatı ise 249 euro. Maalesef Spiderman Umd film vermiyor yanında.
  • dediğim gibi
    beklicez baya bi hem o zamana kadar oturur olay oyunların bi kolayı bulunur kopya olarak
    pixel olayıda o versiyonlarda olmaz
  • nasıl ya 1 eylul cok gec deılmı
  • 1 eylul olacagını zannetmiyorum..hatta imkansız..daha erken gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 27 Nisan 2005, 2:10:15 >
  • gelmez arkadaşım 1 eylülden önce arz talebi düşün daha amerikayı karşılayamıyolar
  • Sevgili Tuncayt hatta imkansız gibi bir cümle kurmadan önce verdiğim linke baksaydın bu tarihi Sony'nin Avrupa (SCEE) Bölümünün yaptığını resmi açıklama ile verdiğini görecektin. Yani adamlar resmi olarak 1 Eylül'de avrupa dağıtımı yapılacaktır diyo sen ise imkansız daha erken gelir diyosun. Lütfen cevap yazmadan önce biraz araştıralım. (resmi olmayan şekilde doğu banka gelmesinden bahsediyorsan oraya geleli aylar oldu zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 27 Nisan 2005, 9:44:53 >
  • hertenkele haklı
    bir linke tıklasaydın beklemek hemde o tarihe kadar zor gelebilir kulağa ama gerçek
    oldukça uzun bir süre hemde çok zaten ben vazgeçtim psp almaktan bi ara deli gibi istiyodum ama artık istemiyorum

neden bilmiyorum
    belki kışın alırımparam olursa
  • cok gec hakkaten yaaa ben vaz gecemedım kısmet bakcaz artık
  • Yurt dışı almak şu durumda en iyisi olacak herhalde, ancak ucuza tabi, 400'e var diyenler vardı..
  • pixel olayını riske atmak istemiyorum
    garantili bile olsa uluslararası
    onu göndermek yenisinin gelmesi falan ızdırap
    gelende de ölü pixel çıkma ihtimali yüksek
    bu kadar riski ben alamadım
    alan arkadaşlara hayırlı olsun derim
  • Zaten PSP gelene kadar bir tarafımdan baya bir ter döküldü. Açınca ve Dead Pixel olayının olmadığını görünce acaip rahatladım :).
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.