Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu ABD'den geldiği için uyumlu bir adaptör almak lazım, anlamamda bu konulardan pff. Bilen var mı nasıl bir şey alıcam?
    bir dönüştürücü mü alıcam yoksa dönüştürücüsüz direk uyacak bir adaptör falan var mı?
  • pirize uymayan fişten mi bahsediyon??? elektrikçilerde bulabilirsin.
  • Benim PSP'imde dün akşam geldi. Muhteşem bir alet. Yanında da Need For Speed Underground Rival. Süper bişey. Biraz önce arkadaşla WI-FI'den kapıştık ve tabiki ben kazandım

Adaptör almana gerek yok sadece prizin ucunu takılan bir parçayı elektrikçiden alıyorsun. Ben dün akşam çok rahat şarj ettim hiç bir problem çıkartmadı.
  • ya sole anlatıosnzya ıcımın yagları erıo falla
  • geçen emulede psp ridge racer oyununun ripini gördüm eğer gerçekse yani oyunlar kırlmış demektir 200 mb civarı bişeydi ama psp olmadığı için deneyemem
  • Ben ridge racer'ın riplenmişini denemek isterdim ama o kadar büyük bir memory stick'im yok.
  • psp ye oyun internetten indirilebiliyomus. memory stick duo ya oyunu kaydediyomusuz ve oyun açiliyomus. ama benim TEK SORUM KIZILÖTESi GAMEBOY COLORDA OLDUGU GiBi EN UFAK Bi SALLANTIDA BAGLANTI KOPUYO MU???
  • t3 dergisinde 390€ olarak yazışlar, acaba avrupa çıkış fiyatıyla ilgili bi açıklamamı oldu
  • Avrupa çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ama 2 haftaya kadar açıklanacak.

Şimdi PSP ile AC Adapter geliyor. Bir arkadaşım burdaki adaptörlerin DC olduğunu söyledi. Bir şey fark eder mi? yani sadece uç değiştiren şey yeterli olur mu?

hertenkele, senin PSP'de mi ABD'den geldi? Bu arada WiFi bağlantısı herhangi bir sarsıntıda kopmuyor tabiki. Hatta okuduğuma göre 100 metre'den bile oynanıyormuş multi. Denemek lazım :)
  • avrupa çıkışı bugün açıklandı 24 HAZİRAN
  • ohaaaaaaaaaa cok gec yaaaaaaaaaaaaa
  • ne kadar gec cıksada orjınal alcam ben falla
    bunu yapabılrm dayanabılrm
  • Hiçbir offical kaynakta çıkış tarihi belirtilmemiş. Ne GameSpot'ta var ne IGN'de nede Sony'nin kendi sayfasında. Ama 24 Haziran tarihi gerçekçi bir tarih gibi duruyor.
  • 24 haziran gerçek değil
    tahmin edilen tarih ağustos sonu eylül başı
    e3 de açıklama yapılacak ayrıca ben olsam o alet için dönüştürücü alırım KESİNLİKLE sadece ucunu değiştirip takma
    kaç watt kullandığına bak ve o kadar wattlık bi çevirici al
    karaköyde selanik pasajının en üst katında bu işi yapan bir yer var
    sakın prize o şekilde ucunu değiştirip sokma
    sakınnnn

Ayrıca ne kadar kolay yazı yazıyosunuz emule da ridge racer gördüğünde yanında psp yazıyosa doğrumu olacak henüz o şekilde oyunlar çıkmadı yani memory stickten yüklemeli çıkamadı henüz heyecanlanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebeast -- 20 Nisan 2005, 2:34:07 >
  • AC adaptörle dc adaptörün farkı nedir? Türkiyede AC adaptör kullanmak sakıncalımı? Benim laptop'um IBM üstelik Türkiyeden aldım ama onunla verilen adaptörde AC adaptör. Bu işten anlayan birileri bilgiverirse çok sevinirim.

Bu arada İngilterinin en büyük alışveriş sitelerinden biri olanhttp://www.dixons.co.uk 'de PSP için önsipariş almaya başlamış. Tahmini satış tarihi olarak 1 Agustos'u veriyor. Buda PSP avrupa dağıtımı için ipuçu olabilir. Fiyatı ise 179 sterlin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 20 Nisan 2005, 13:21:27 >
  • TheBeast önerin için sağol. Ben zaten adaptör gelince götürüp adamlara "bunu TR şartlarına uydurun!" diyeceğim :).
  • LathspeLL
    kesinlikle
    ayrıca laptoplar kendi voltajlarını ayarlayabiliyor.
    diğer aletler için ki psp hassas bir alet
    zaten onun çeviricisi ufak olur
    sen enkaliteli bir biçimde yaptır ben bir sürü aletime yaptırdım sorun çıkmııyo yaptırınca
    bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebeast -- 20 Nisan 2005, 15:03:53 >
  • psp aynı ıpod gibi ,fişin ucuna uygun şebeke anahtarını takmak yeterli...Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: crawling

ne kadara ve nerden aldın flashpoint?

670 YTL ye aldım yanında bir tane de oyun vardı ama o oyunu oynamayı bi türlü beceremedim. Kızılayda armağan oyuncak var yani japon oyuncak pazarı ordan aldım. 8 taksit aldım. Ancak bu tekrar bu fiyatı verirlermi bilmiyorum. Sıkı bi pazarlık sonucu almıştım.

saygılar.
  • seni biraz kazıklamışlar, ben 3 hafta önce 543 ytl´ye aldım.
    akmerkezden.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.