Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSP için Usb kablo arayanlar bu setide dikkate alsınlar bence. Fiyatı:60YTL Özellikle araç için şarj kablosuda olması çok iyi.
    Link:http://mavishop.com/urun.asp?id=371

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 18 Ekim 2005, 11:28:05 >
  • Wifi internete bağlanırken adres cubuğuna internet sayfa adresini nasıl yazıyoruz. Yazmak kolay oluyor mu?
    Deneyen varmı ? thx
  • quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

Wifi internete bağlanırken adres cubuğuna internet sayfa adresini nasıl yazıyoruz. Yazmak kolay oluyor mu?
    Deneyen varmı ? thx

gayet kolay ılk once bıraz kasıo ama sora cok rahat oluo
  • arkdaslar bu aralar yazıcıogluna gıdıpte oyunlara bakan varmı neler var bılıomsnz?
  • bende Burnout Legands var ve takas etmek istiom başka bi oyunla bitirdim bu oyunu da o yüzden...
  • arkadaslar bi arkadasim PSP oyunalriniwww.play-asia.com'dan internetten alior oyunlar 40 dolar civarinda ve 4 dolarda kargo parasi verior ama 1 hafta sonra gelior.ben daha almadim ama bu hafta alicam garantilimi aliyim diorm yoksa spotmu bi sorun çikabilr die ko0rkuyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

Wifi internete bağlanırken adres cubuğuna internet sayfa adresini nasıl yazıyoruz. Yazmak kolay oluyor mu?
    Deneyen varmı ? thx

8 nci sayfada çektiğim klibi rapide upload etmiştim.İnsan önceki sayfalara bakar yaw..

http://rapidshare.de/files/5826787/psp_1.zip.html buradan indirebilirsin.

Bak kolaymı oluyor zormu oluyor anlarsın.

• ya arkadaşlar medievil oyununu bitiren olduysa bana yardımcı olrmu acaba geçemiyorumda
  • YENI ALDIM 1 AY OLDU KILIFI KUTUSU KULAKLIGI YANINDA 1OYUN 32 LIK HAFISA 1 DE YEDEK NIKE KULAKLIKLA BERABER 2YIL GARANTILI 450 ISTIYORUM ILGILENIYORSANIS ARAYIN 0536 395 47 52 MABELL
  • 2 YIL GARANTILI 1 AYLIK CIHAS KILIFI 1 OYUNU 32LIK HAFISA YEDEK NIKE KULAKLIKGI USB KABLOSU ILGILENENLER ARASIN BEKLIYORUM 450 ISTIYORUM 0536 395 47 52 MABELL
  • ipod almak isteyen varmı 20 gb photo 390 ytl .psp alcam
  • pspcıler kayboldu valla ....
  • dozdoz psp oyunu alcam snce nei alıyım ya we9 mu fifa06 mı??
  • kesınlıkle we 9 al dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

kesınlıkle we 9 al dostum

peki netten alma imkanım warmı gitti gidiyorda war ama acaba ingilicemidir japoncamıdr???bide oyun satan inetrnet sitesi biliosan linki werebilrimsn??
  • valla netten hıc alısverıs yapmadım dostum japoncaysa alma ztn :) gıttıgıdıyora bak bi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

valla netten hıc alısverıs yapmadım dostum japoncaysa alma ztn :) gıttıgıdıyora bak bi ama

işte ordada hangi dil olduu yazmıo nese gittigidiyora pek guwenemiorm ama ynede saol yardmların içn
  • doz doz arkadaşım ben bi ara çok istiyodum almayı sora vazgeçtim ama şimdi amerekidan bi arkadasım geliyo haftaya gelirken bişey istiyomusun dedi bu kalıma geldi ama orda fiyatı ne kadar acaba bi bilgin varmı bide hangi versiyon olursa olsun deiştirebilirmiyim kopya oyunlar için
    bu yükleme emulator bilmemne olaylarından pek anlamıyom yardımcı olabilirsen sevinirim
  • Winning Eleven Japoncadır, zaten sadece Japonya için üretilen bi oyundur. Eğer aynı oyunu ingilizce olarak oynamak istiyorsan PES5 al.. Piyasada şu anda.. Hiçbir farkı yok sadece aynı oyunun Avrupa versiyonu ve de ingilizce..
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

doz doz arkadaşım ben bi ara çok istiyodum almayı sora vazgeçtim ama şimdi amerekidan bi arkadasım geliyo haftaya gelirken bişey istiyomusun dedi bu kalıma geldi ama orda fiyatı ne kadar acaba bi bilgin varmı bide hangi versiyon olursa olsun deiştirebilirmiyim kopya oyunlar için
    bu yükleme emulator bilmemne olaylarından pek anlamıyom yardımcı olabilirsen sevinirim

Burdayken bri soruna ben cevap vereyim.. Versiyon 2.50 ve üstünü şu an için kopya oyunlar içn uygun olan 1.50 versiyona downgrade edemezsiniz.. Sadece versiyon 2.0 --- 1.50'ye downgrade edilebilir..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.