Şimdi Ara

Playstation Plus Olmayanlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PLAYSTATİON PLUS protesto ediyoruz...



  • Bu ve benzeri konular geçtiğinde aklıma ilk olarak aşağıda alıntıladığım, yeni PS Neo ile ilgili atılan, çok beğendiğim mesaj gelir;

    "Eskiden konsolu alır oyunu takardın olur biterdi, sonra işin içine internet girdi xbox aylık ücrete bağladı online oyun oynamak isteyenleri adamlar bunu haklı buldu parayı bastılar, PS3 de bedava olacak denildi ki zaten oyunu aldıysan sana bu hizmeti sunmaları gereklilik olmalı.

    Sonra geldik DLC saçmalıklarına, millet yine oo süper yeni içerikler haritalar bilmemneler aldılar aldılar , sonra online password çıktı bir süre bu vurgunu da yaptı firmalar sonra kaldırdılar.

    Günümüzde tam olarak çıkması gereken oyunun nerdeyse yarısını kilitleyip bu herşeyi haklı görüp para veren aptal kitle sayesinde dlc olarak satıyorlar.

    Oyun duyurulmadan DLC ler duyuruluyor , Unutmadan Sony de baktı bu kadar çok aptal insan var bende Plus ı zorunlu kılayım nasılsa aptal bunlar PS4 ile gözlerini boyar itelerim dedi haklı çıktı herkes kuzu kuzu plus alıyor ne için ? satın aldığın oyunu online oynamak için (süper sebep)

    DLC lerle çıkışını yapan oyunlar alel acele çıktıkları için binlerce bugla ve stabilizasyon sorunlarıyla çıkmaya başladılar bir oyuna 11 15 gb patch gelir oldu hala aptal kitle ses etmedi dövüş oyunu çıkardılar hikaye modu içinde yok :) adamları da oyun parası ile satıyorlar haa oyun parası ile kim uğraşır dediler yine Season pass i itelediler.

    Artık her oyunun birde deluxe editionn ı çıkıyor aptallar çok mutlu çünkü normalde normal ücret ödeyerek edineceği içeriğe daha fazla para vererek kendilerini mutlu hissedeceklerdi buda oldu.

    Şimdi ise sıra konsollara geldi PS4 ün yeni bir konsol olmadığını çıktığı günden beri net şekilde ifade ettim , nasıl olsa adımız ismimiz var yine alır bunlar dediler satış rekorları kırdı.

    Paraya doymayan aç firmalar toplandı dediler biz artık 3 yılda bir bi konsol yapıp bu aptal kitleye iteleyelim belki tutar? Birde aptal bir başlık furyası çıkarırız nasıl olsa her çıkanı almak için kuyruğa giren aptallar sürüsü var dediler.

    ve bu konsol da bu aptal insanlardaki doyumsuzluk hissini kısa süreliğine tamamlamak için çıkmış olacak . Beyni aklı fikri düşüncelerini ifade şekli yerine aldığı arabanın pc nin telefonun konsolun ıvırın zıvırın reklamı ile toplumda bir statüye kavuştuğuna inanan ve çığ gibi büyüyen bu embesil sürüsü de şimdiden sabırsızlanıyor ilk alan ben olayım videosunu bilmemnesini çeker popüler olurum belki edasıyla ;)

    Sonuçta firmalar para için varlar bu kadar bilinçsiz bir neslide yakalamışken asla bırakacaklarını sanmam PS4 ü belki gelecek hali ile çıkaracakken gerek duymadılar çünkü her yıl zarar etmekten risk almak istemedi sony .

    Bakalım daha ne gibi saçmalıkları görüp izleyeceyiz merakla bekliyorum."

    https://forum.donanimhaber.com/m_115374812/mpage_5//tm.htm#116255374


    Ben hayatımda ilk oyun konsolunu 3 ay önce GTA online oynama hevesiyle aldım, yeni GTA çıkmadan da cihaza başka oyun takacağımı düşünmüyorum zira aldığımda yanında 3 oyun ile almıştım ikinci el, merak edip takmadım bile herhangi birini. Oynadığın oyun sayısı kadar veya indirdiğin içerik kadar, kısacası faydalandığın kadar ödesen belki neyse diyeceğim de milletin 500 liralık kullandığı PSN Plus'ı ben 50 liralık kullanıyorum, yine aynı parayı ödüyorum.
    Bu tarz PSN Plus protestoları, tepkileri ile bu saatten sonra belki pek birşey elde edilemeyecekse de olsa (keşke en başından dünya çapında tepki olsaydı) en azından indirim olabilir veya bahsettiğim gibi kullandığın kadar öde mantığında gelişmeler olabilir vs. vs.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix506

    PLAYSTATİON PLUS protesto ediyoruz...


    Yahu bu konunun altindan da bu troll cikti. Kardesim isin gucun yok mu senin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yaz kardeşim. Üye olmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık şu online oynamak için plus şartını kaldırsalar on numara olacak..
  •  Playstation Plus Olmayanlar Kulübü
  • Ekleyebilirsin. Ama sony'yi tr de protesto etmek saçmalık. Sony çalışanları bile sony nin sistemini çözememiş

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabileceğiniz konu var zaten. Ayrıca bir konuya gerek yok. Konuyu kilitliyorum. Lütfen ana konusu üzerinden devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.