Şimdi Ara

PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
25
Favori
10.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu konu @Venomstr'ye ait olduğu, kendisi forumdan uzaklaştırma cezası aldığı ve PS PLUS Extra-Deluxe/Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi ile bu başlık aynı doğrultuda olduğu için konuyu güncel tutmak ve düzenlemek adına adminlere mesaj gönderdim. Bu mesaj neticesinde sağ olsun adminler konuyu tarafıma devretmişlerdir. Dolayısıyla konuyu açan arkadaşa (@Venomstr) emeklerinden dolayı teşekkür ederek sayfayı devralmış bulunuyorum. Herkese iyi forumlar dilerim. Saygılarımla...

Not: Arkadaşlar, ilerleyen günlerde @Venomstr'nin cezası kaldırılır, foruma geri dönerse sayfa zaten onundur. Bana sorulmadan konu direkt kendisine verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 18 Aralık 2025; 12:48:41 >

• 16 ARALIK'TA KLASİKLERE EKLENEN OYUNLAR:

Soulcalibur III | PS4, PS5 (PS2)

Ridge Racer | PS4, PS5 (PS1)

Disney Pixar Wall-E | PS4, PS5 (PS2)

Tekken: Dark Resurrection | PS4, PS5 (PSP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 12 Mart 2026; 10:8:53 >

Wild Arms 4 | PS4, PS5 (PS2)

Time Crisis | PS5, PS4 (PS1)

Gitaroo Man | PS5, PS4 (PS2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 11 Haziran 2026; 10:3:1 >

Bu oyunu denedim ben. Belli bir süre sonra oyun Dualsense le uyumsuzluk yapıyor. dokunmatik pad merkez noktası ekranın sağına doğru yayıyor. DS yi dik tutmak lazım. 

Konuya 6 ay sonra benim haricimde ilk defa mesaj geldi. Yanıtsız bırakmayalım   Bu oyunu hiç görmedim, ilk defa duyuyorum, hâliyle oynamadım. Guitar Hero'nun atasına benziyor. Belki ileride bi bakarız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 11 Haziran 2026; 14:59:38 >

PS+'a Temmuz ayında Onimusha Dawn of Dreams da geliyor. Efsane oyunlardan biri. Katalog daha da güzelleşecek.

Güzel oldu bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Onimusha serisi gerçekten de çok kaliteli bir marka. Seride yalnızca Dawn of Dreams'ı oynamadım. Yanlış hatırlamıyorsam oyun Ps2'de birden çok CD ile çalışıyordu, bendeki de nedense bir türlü açılmıyordu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Haziran 2026; 10:45:23 >

Oyun Çift Taraflı (Double Sided - DS 9,4 GB) yani çift katmanlı DVD de gelmişti. Korsan çekimleri sıkıntılı çalışan çok zor bulunuyordu.  

Evet, oyun sanırım bu yüzden korsancıların elinde patladı. Dolaylı olarak bizim de elimizde patlamış oldu :) Capcom'un bu seriyi tekrar canlandırması iyi oldu. Seri umarım eski, ihtişamlı günlerine tekrar geri döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Haziran 2026; 10:21:5 >

Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy | PS5, PS4 (PS2)

Indigo Prophecy (Fahrenheit) | PS5, PS4 (PS2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Temmuz 2026; 11:34:25 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.