Şimdi Ara

PlayStation oyunlarında %70'e varan indirimler başladı: Yıl Sonu Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam indirimlerini gormesem inanacam.
  • myze. kullanıcısına yanıt
    Bana 700 liraya oyun giydireni övecek değilim. Sen zevk alıyorsan ne mutlu sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Kimse konsola laf etmiyor, ona bagli magazadaki fiyatlara laf ediyor. Pc tarafinda 200 kusure alabildigin oyun konsol magazalarinda 459 kusur. Sebep ne? Millet elestirmekte hakli, istersen 15 tane konsolun olsun yine de bu fiyatlari savunacak kadar dusmeye gerek yok.



    Alıntıları Göster

    ben ps4 kullanıcısıyım ve ps oyun fiyatlarını savunmuyorum yazdıklarımı nerenle okuduysan bilemiyorum?

    her fırsatta steam daha ucuz diyenler sadece kendi kullandıkları sistemi övüyorlar.. bunun neresinde ps oyun fiyatlarını eleştirmek? bi akıllı sensin zaten!





  • antique kullanıcısına yanıt

    Bence çok tartışmaya gerek yok bu konularda. Ps fanları, Xbox fanları ya da Pc kullanıcıları. Herkesin kendi seçimi kendisini ilgilendirir. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.


    Her iki tarafın da artı ve eksileri var, özetle;

    -Konsol ucuz, oyunları pahalı, daha kararlı ama cihazı donanımsal olarak güncelleyemiyorsun, özel oyunları var, 7 yılda bir yeni nesil çıkıyor, genel olarak oyun/eğlence amaçlı.

    -PC pahalı, oyunları daha ucuz, bütçene göre farklı alternatifler ile sistem toplayabiliyorsun, geniş oyun yelpazesi var, donanım yükseltme imkanı var, oyun dışında iş amaçlı da kullanılabilir.


    Demek istediğim bırakalım artık boş boş tartışmaları asıl sorun ülkemizdeki alım gücünün ve vergilerin çok kötü olması. Artık bir çok ürüne erişmeyi bırak almayı düşünmek bile mümkün değil. Bunları tartışmak lazım.

    Not: Senin mesajına yazdım ama eleştirim sana değil.

    Sevgiler, saygılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rise of the tomb raider aldım 43 TL ye güzel indirim %80 indirimle aldım

  • Tlou2 almak için store'a girdim black friday indirimleri bitmiş En yakın ne zaman indirime girer sizce?

    Ayrıca death stranding alınır galiba bu fiyata.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt

    Sebebi Sony konsoldan para kazanmak istemiyor konsol başına kar oranı 100 doları geçmiyor. Konsollar kendine has yazılımları sebebi ile kullandıkları donanım her zaman ps den güçlü olmuştur. The last of US in çıktığı PS3 donanımı eşin bir bilgisayarda The Last of Us oynayamazdınız. Oyunların pahalı olması bu yüzden. Sony PSN ve Oyunlardan para kazanma derdinde. Ürünü sat kullanıcıyı kendine bağla.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    https://store.steampowered.com/agecheck/app/391220// Rise of the Tomb Raider 17,80 TL konsolun yanına her zaman bir pc şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimyuksel -- 1 Aralık 2020; 7:46:37 >
  • cama taş atıp kaçan çocuklar gibi şuna bak pc şöyle böyle komedi ya.


    şey yarıştıranlar 2000 başlarında kaldı diye düşünüyordum. yeni jenerasyon bayrağı devir almış . hayattaki en büyük derdiniz bu galiba, umarım böyle kalır.

  • Her zamanki gibi (b)indirim var
  • Playstation kullanmayan ya da piyasayı araştırmayanlar sürekli fiyatlara sallıyor. Arkadaşlar oyun oynamanın tek yolu 500 lira vermek değil foruma bir göz atın günlük oyunları kiralıyorlar 4 5 tl ye Last of Us 2 , Ghost of Tsushima . Ayrıca konsol nesline konsol bol oyun doldukça girmelisin. Uncharted lar Gow Spiderman 60 lira 75 liraları gördü . Geçen sene aldım Playstation u tüm exclusiveleri ( Days gone hariç ) 60 lira bandına alarak bitirdim spiderman 75 liraya inmişti gow 60 a indi uncharted lar ps plus a gelmişti bunları takip etmeniz lazım


    Not : Hem pc hem ps4 sahibiyim karşılaştırma yapmıyorum ama ps nesline fazla sallanıyor bilip bilmeden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem5466 -- 1 Aralık 2020; 10:41:49 >
  • Kerem5466 K kullanıcısına yanıt

    ben en son watch dogs legion ı 35 liraya mal ettim. topluluğun nasıl işlediğine dair bi fikirleri yok. arkadaşların arasında ki paylaşım hakkında fikirleri yok. sadece dertleri kendi egolarını tatmin etmek. Eminim steam kütüphanesi resmini falan sosyal medyada paylaşanda vardır 300- 500 oyunum var diye. Gow un bana maliyeti 15 liraydı pre order oynadım sattım 15 lira eksiğe sattım . En son last of us 25 liraya mal oldu.

  • Hem ps4 hemde toplama pc var herkes isteiği cihazla oynar bana kimse "Sen ps4 neden kullanıyorsun pc daha iyi" ya da "Sen neden pc kullanıyorsun konsol daha iyi" demeye kimsenin hakkı yok benim arkadaş gruplarım orada konsola alışmışım sistrm toplamaya uğraşamam evet oyunlar pahalı fakat indirimle oyun alabiliyorum özellikle kardeşlik yapıp fiyatı yarı yarıya ödemek olunca zaten kardeşlik sistemi sayısı arttı ben memnunum bu fanlıkla alakası yok sadece tercih meselesi.

  • b




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem5466 -- 2 Aralık 2020; 9:38:3 >
  • Epicten kuponla odyseyi 28 tlye aldim, yine kuponla rdr2 140 tlye alinabiliyordu. Konsolun ucuz olma ozelligide kalmadi artik turkiyede konsol oyuncusu olmak iyice lux oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir indirim dünya çapında yok.

  • Oyunları kırıldığı surece pc her zaman daha ucuz olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne dese desin playstation yıllardır oyuncuları sömürüyor. Xbox bazen fiyatlarda insaflı gamepass söylemiyorum bile . Pc desen Steam var mükemmel fiyatlarla ve indirimlerle oyuncuya hitap ediyor.

    Playstation 1'den bu yana kullandım bütün nesilleri halen de kullanıyorum asla Xbox almam ama Xbox gayet oyun fiyatları ile bazen oyuncuyu düşünüyor ve gamepass olayı ile de destek veriyor

    Sony ne yapıyor bir now çıkardı Türkiye'de aktif bile değil. Fiyatlarını bile kimse protesto etmiyor bir oyuna gidip 700 TL veriyor çünkü alıştırmış artık Sony ne yapsak alacaklar diyor

    Bende oyun alıyorum ama çıktıktan 1 ya da 2 sene sonra ve oynarken hiçbir şey de kaybetmiyorum. İndirimdeki oyunlardan bazıları dışında diğerleri resmen kazıklayıcı fiyatlarla sunulmuş.

    Almayın fiyatı düşer dediğimizde hep dolar bahane ediliyordu ve hâlen aynı kafadarlar maalesef bu kadar pahalı olması müstahak

    Ayrıca indirimden Surge 2 aldım gayet makul bir fiyat olduğu için mesela one piece world sieker fiyatı da çok güzel alınabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Aralık 2020; 16:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Steamdeki indirimleri görünce pc ye daha fazla yöneldim. Orta halli bir pc var elimde. Daha konsoldan oyun zaten almam çok pahalı. En basîdinden Mortal kombat 20 25 tl mi neydi steamde. Şaka gibi. Konsolda 60 70 tl altına asla düşmeyecektir uzuuunca bir süre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.