Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ariturka , medya7beni , medya7beni , nks0urce Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
86.290
Cevap
1.821
Favori
4.938.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
193 oy
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1...2157...4312431343144315
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nks0urce

doğru söylüyorsun hocam kusura bakmayın

Öncelikle elinize sağlık. Bir öneride bulunmak gerekirse oyunları sıralarken indirim bitiş tarihine göre sıralama yapılabilmeli. Benim muadil sitelerde en çok kullandığım özelliklerden biri bu. Gördüğüm kadarıyla bu özellik yok. Ayrıca ana sayfaya 24 saat içinde bitecek indirimler diye bir başlıkta eklenebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] Sitenizde oyunlara bakarken şöyle bir eksiklik gördüm. Oyun fiyat ve tanıtım kutularında em ucuz ülke ve bayrak ile fiyat bilgisi var. Oyun kutusuna tıklayınca ülke fiyatları listeleniyor ve TR fiyatını oradan görmek zorunda kalıyoruz. Forumdaki bir çok kişi TR PSN kullanıyor. [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

İlk sırada TR PSN Fiyatı sonra altında en ucuz ülke ve bayrak olarak listelenirse daha faydalı olacaktır.[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] Ben bugün yeni indirimler gelmiş diye sitenize girdim ve filtreler bölümünden %75 ve üzeri indirim alanları listeledim. TR fiyatları için tek tek bakmak zorunda kaldım. Baktım olacak gibi değil başka bir muadil siteye geçmek zorunda kaldım.

• site ile alakalı şeyleri pm den yazarsanız daha sağlıklı olur gereken aksiyon alınacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Girer diyorlar ben de onu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Extra ıcın en uygun japonya psn gorunuyor ordan alırsam Turkıye hesabımda daha once aldıgım aylık oyunlara erısım sıkıntısı yasarmıyım? bırde Türkçe altyazı ve dublajlı oyunlara erişim sıkıntısı yasarmıyım?

JAP PSN Plus alırsan Japonyadan devam eder. Eski TR psn plus bitince TR PSN Plus hesabındaki oyunlarına erişemezsin. Hint psn falan TR altyazı oluyor ama japonyada olmayabilir.

o zaman Türkiyede ındırıme gırmesını bekleyecegız. indirim geldıgını nasıl ogrenırız yukarıdakı sıteye uye olup bıldırımlerı actım bakalım umarım ordan haberdar oluruz

• Arkadaşlar merhaba, gta6 oynamak için ps5 pro aldım. Daha kutusundan dahi çıkarmadım. Bundan önce hiç konsollarla oyun oynamamıştım. Sadece bir dönem hades, fifa gibi oyunları bilgisayardan controller ile oynadım o sebeple deneyimim yok denecek kadar az. Controllera alışmak için ve açıkçası cihazın boş yatmaması için geniş bir kütüphaneye sahip olmak istiyorum. Sanırım playstation+ gibi şeyler varmış. Bunlardan hangisini nasıl almak şu anda mantıklı olur? Ve yıllık abonelik mi yapmak gerekiyor?

merhaba öncelikle hayırlı olsun. aylık üyelik olaraka ps plus ekstra alsanız yeterlidir. içinde yüzlerce oyun ve playstation özel oyunları bulunmakta. ps5 pro almakla en iyisini yapmışsınız.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.