|
Valla elinize sağlık. Siz "boşa uğraşılmış zaten vardı" denilen, başkasının başarısını kıskanan, övemeyen hasetçilere bakmayında, motivasyonunuzu düşürmeyinde hocam. Aynısı var denilen PSDeals sitesini kayıtlıyken bıraktım yer iminden sildim onu, lazım oldukça sizinkini kullanıcam. Neden Türk ve forumdan bir arkadaşın yaptığını tercih etmeyeyim ki. PSDeals'in ücretli sunduğu özellikleri bilmiyordum diğer yorumlardan anladığım siz o ücretlileri, ücretsiz sunmuşsunuz. Buna rağmen yaranamamışsınız ne garip insanlar var aramızda ya Google Reklamlar gelirse de ADBlock kapatarak girerim sitenize. Ömrü uzun olsun inşallah. Türkçe isim koymanız çok güzel olmuş ama globale açılmayı zorlaştırır. Umarım onun için farklı bir yöntem de mevcuttur da halledebilirsiniz. Kolay gelsin Edit: Bir geri bildirimim var hocam. Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu oyunu linkine giriş yaptığınız zaman;
2. Olarak oyun ismi "Legacy of Thieves Collection" olarak yazılmış. Yani yanlış değil elbette fakat PSN TR'de "UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu". Ben o yüzden hırsızlar mirası yazınca bulamadım başta oyunu. ![]() ![]() ![]() ![]() https://psoyunfiyatlari.com/oyun/uncharted-legacy-of-thieves-collection < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaesx -- 8 Ağustos 2026; 14:0:49 > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt