< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 9 Nisan 2026; 21:19:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Tercihinize bağlı hocam, sadece online oyunlar için aldıysanız cihazı Essential paketi işinizi görecektir. Kütüphaneden faydalanmak istiyorsanız Extra paketi tercih edebilirsiniz. Eski klasik oyunlara da erişimim olsun derseniz de Deluxe pakete bakabilirsiniz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 10 Nisan 2026; 13:4:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
10 güne yıllık üyeliğim bitiyor umarım gelir. |
|
Amd Ryzen 5 7600X | INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 OC WHITE 16GB | 2X Crucial Pro 16GB DDR5 | Asus ROG Strix B850-F Gaming Wifi | Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB | Samsung SSD 870 EVO 500 GB | Samsung SSD 870 EVO 1 TB | Samsung 990 Pro 1TB | ASUS MAX GAMING LC 360 ARGB | MSI Mag Pano 110R PZ
|
|
Kingdom come deliverance 1 royal edition aldım, ücretsiz ps5 yükseltmesi yaptım ama royal edition olarak yapmıyor. Sebebini bilen var mı? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 12 Nisan 2026; 23:33:12 > |
|
Yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla dlcleri ayrı almak zorunda kalanlar olmuş. Bazıları da almana gerek yoktu, orada oyunun ismi yazıyor ancak oyun indirildiğinde dlcler de dâhil diyenler olmuş. En iyisi bir indirip kontrol edin ancak bunu yapınca iade de edemiyorsunuz. İade etmek gibi bir düşünceniz varsa biraz kumara girer. Satın alım geçmişininizi de bir kontrol edin derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 13 Nisan 2026; 0:19:26 > |
|
Tabii. Mesajı düzenledim. Tekrar okuyun. Oyunu satın almadığım için yorum yapmam pek doğru değil. Yardımcı olmak için araştırdım, sizin gibi sorun yaşayan ve kafası karışanlar olmuş. Buradan satın almış olan arkadaşlar varsa daha iyi bilgi verecektir. Ayrıca başka birinin demesine göre dlc yükseltmesini ayrıca psn store üzerinden tekrar almanız gerekiyormuş. Oyunun sürümlerini tekrar bir kontrol edin. Belki ücretsiz olarak sürümü satın alma imkânı verebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 13 Nisan 2026; 0:25:1 > |
|
|
Ben bırak indirimi en az %25-35 civarı zam gelmesini bekliyorum. Umarım yanılırım. |
|
10 gün de kalsa iptal edermiş gibi yap derim, bakarsın %25 indirim verir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Amd Ryzen 5 7600X | INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 OC WHITE 16GB | 2X Crucial Pro 16GB DDR5 | Asus ROG Strix B850-F Gaming Wifi | Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB | Samsung SSD 870 EVO 500 GB | Samsung SSD 870 EVO 1 TB | Samsung 990 Pro 1TB | ASUS MAX GAMING LC 360 ARGB | MSI Mag Pano 110R PZ
|