Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sebom , ak_al , ak_al Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
80.807
Cevap
1.692
Favori
4.180.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 39693970397139723973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aylık hediye oyunlardan ücretsiz aldım sepete ekletti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FC25 şimdi alınmalı mı ultimate sürüm 2000 tl . Yılbaşı indirimi vs olur mu standart sürümde yoksa varmıdır tavsiyeniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Belki indirimin son günlerine 18-19 Aralığa kadar bekleyebilirsin. O arada standart sürüm indirime girebilir.

• Store da witcher 3 ün eklentileri altında bazı ücretsiz görünen Quest ler var. Daha önce hiç farketmemiştim. Bunlarda sadece ps4 ibaresi görünüyor. İndirip Yüklesek oyun içinde çıkar mı bu görevler ?

Son 1 ayda 2 kere indirime girdi 1450ye düştü salı sabahına kadarsa indirimdeydi. Yılbaşı indirimlerinde yine düşer

• Witcher’ da ek paketleri ayrı aldığımızda mesela Blood and wine Türkçe alt yazı oluyor mu?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Witcher 3 aldım dün 50 tlye türkçe altyazı var mıydı

• Bene witcher satın alımı yaptım. Şifremi girdim onayladım bir sorun oluştu yazdı fakat kartımdan ödemeyi çekti. Oyunlar hala sepette. Konuyla alakalı nereye bilgi vermem gerekiyor acaba.

Ekleme:

+90 850 969 82 77 numaralı telefonu aradım. Ödemenin çekildiğini fakat oyunların hesabıma gelmediği bilgisini verdim. Banka ile görüşmem gerektiğini söylediler ve bir dosya numarası verdiler.

Banka ile görüştüğümde, işlemin provizyonda beklediğini karşıya ulaşmadığını söylediler.

Provizyon sürecinde ödemenin karşıya ulaşabileceği ya da işlemin iptal olabileceği bilgisini verdiler.

Diyelim ki karşıya ulaştı, ben psstore'da hareket göremiyorum o oyunların hesabıma geleceğini zannetmiyorum : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 4 Aralık 2024; 15:4:58 >

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Evet Türkçe altyazı var.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt

Bu arada hocam full sürüm yerine ana oyun + dlc leri ayrı ayrı alınca çok daha ucuza geliyor bilginiz olsun.

Ben de pusuda bekliyorum hocam düşse de alsak , nedeyse 10 tane ülkenin psn storre fiyatlarına baktım, Endonezya’da 1400 ultimate ama güvenemedim

• The MasteR T kullanıcısına yanıt

bir kere yaşadım aynı durumu. arama ya da talebim olmadan akşamına provizyondan düşmüştü. sanırım ps tarafında durum görünüyor ve otomatik iade oluyor.

• 30. Yıl indirimleri başlamadan 2-3 gün önce gta5 aldım 200 küsür liraydı fiyatı, şimdi oyun birkaç gün içinde 111 tl ye düştü. Ben gta oyunu daha cihaza bile indirmedim. İade etme şansım var mı ya da aradaki farkı talep etme gibi birşey. Yeni konsol oyuncusuyum daha önceden bu konularda hiç tecrübem yok ve ilk aldığım oyundu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

111 TL olan Grand Theft Auto Online değil mi? Benim bildiğim GTA V hep 200 küsüre iniyor. Boşuna iade etmeyin. Eldeki bulgurdan da olursunuz.

• Ps5 slim 1 tb 2 kolla beraber sıfır 15 bin tl iyi fiyat değil mi?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Nerede o fiyat? Yurtdisindan bile tax Free ile o fiyata almak pek mümkün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• Bonjoy_xul kullanıcısına yanıt
    Ty de var da güvenilir mi emin olamadım

• Arkadaşlar ps5 slim dijital almıştım Almanya’dan ama arkadaş risk alamam el koyuyorlarmış gümrüklerde deyip getiremedi cihazı. Şahsi aracıyla gelecekti.İade edecek mediamarkta ama asıl sorun şu: ben hesap açıp fc25 ve nfs unbound aldım ps storeden. Bunları iade edebiliyor muyum? Ps hesabını yeni açıp aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 4 Aralık 2024; 16:38:12 >
  • 
Sayfa: önceki 39693970397139723973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.