Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aliyuşa , Aliyuşa Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.309
Cevap
1.569
Favori
3.798.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aral gizli sakli kampanya baslatsa anca bu kadar olurdu. Neymis turkce oyuna destek olmak icin mutlaka kutulu almak lazimmis satislar artinca bizi onemseyeceklermis vs vs . Arkadas us psnde 24 dolara dusen nfs kutulu olarak 261 liraya satiliyor(290 mis indirim yapmislar sagolsunlar) ki bu oyunun suan takasta degeri bile kalmadi. Son kullaniciyi opup opup turkce oyuna destek ariyorlarsa biraksinlar bu isi. Bunlara para verene kadar gider ingilizce kursuna yazilirim hem bugune hem gelecege yatirim olmus olur. ( bu oyunlari alan tabikide alir ama araldan vs den almaya devam edenler bilmelilerki sattikca dahada fiyatlar artacak. )

    En guzeli us psn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 30 Aralık 2015; 15:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soma zeybegi kullanıcısına yanıt
    Maddeni tavsiye ederim. Su an dusuk seviyede oynuyorum cok taktikleri bilmedigimden fakat ultimate team fifadakine cok benziyor. Fifaya gore cok daha detayli. Draft Modeu da cok oynuyorum. Zaten Fifadaki FUT Drafti o modedan kopyaladiklarini soyluyorardi Fifada acikladiklarinda.
  • Kadıköye telefon açtım until down kutulu verip star wars alsam ne öderim diye. Until down'ı 75 tlye alırız star wars isr 200 tl dedi.

    Yani 125 tl TAKAS ÜCRETİ!!! Bu kaçakçılar iyice azıttı ki bu 2 oyunun arasında 1 ay var sanki killzone verip uncharted 4 istiyoruz....

    Siz siz olun teknosa&DR gibi resmi ve yazıcıoğlu gibi kaçakçılardan alışveriş yapmayın herkes online alsın bak nasıl muma dönüyolar 2 ayda!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SlimShady kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu acma firsatiniz olursa ultimate teamde transfer marketta ne kadar kart olduguna bakabilir misiniz? Gecen oyunu aldigimda 7-8 sayfa oyuncu vardi fiyatlari cok yuksek olan. Oyunda kontratlar bittikten sonra pack veya adam alacak coininiz kalmiyordu. Ona gore almayi dusunuyorum. Tesekkurler simdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menvenes


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fishermanx

    Kesinlike mümkün olduğunca tr psnden almayın. Tr psn uk psn alt yapısıyla çalışıyor ordan aldığınız oyunlar Türkiye satışı olarak bile görünmüyor yani olay hiçte düşündüğünüz gibi değil. Ne vergilendirme oluyor nede Türkiyeden satılmış görünüyor ve fiyatlar saçmalıktan ibaret. Türkçe oyun adına destek olmak istiyorsan yapabiliceğin tek şey kutulu oyun almak.

    Hocam verdiğin bilgi için teşekkür ederim, bilmediğim konuları öğrendim ayrıca bir konuda şunu buldum, aşağıda bu konuyla ilgili bir bilgi buldum umarım değerli forumdaşlara daydası olur herkes aydınlansın.Bilgi paylaştıkça çoğalır.Teşekkürler.

    Valla arkadaşlar, PSN kardeşlik yapmayanlara tavsiyem. Türkçe dil destekli oyunları mutlak suretle Türkiye den kutulu ve bandrollü olarak alın. Sony mağazalarında ve tekno marketlerde resmi olarak satılan Sony yapımı oyunların fiyatı, TR Playstation Store ile aynı ilerliyor. Madem, TR Playstation Store dan oyun almanın Playstation Türkiye ye hiç bir katkısı olmadığı net olarak ortaya çıktı. Türkçe dil destekli Sony oyunlarını, kardeşlik yapılmayacaksa eğer, bandrollü ve kutulu olarak alalım ki Playstation Türkiye ye faydası olsun.

    Not: Konsol dünyasına yeni giren arkadaşlar, kutulu oyun deyince, gitti gidiyor ve spotçular da satılan oyunları da bunun içine kattığımı düşünüyor. Hayır arkadaşlar, spotçular da satılan oyunlar tıpkı TR Playstation Store dan almış gibi Playstation Türkiye ye katkı sağlamıyor ve spotçulara kaçak geldiği için, kaçakçılıkta paramız kimlere, hangi örgütlere gidiyor belli değil. Kutulu oyun derken, üzerinde bandrolü olan, Sony Türkiye tarafından ithal edilmiş ve resmi mağazalarda satılan oyunlardan bahsediyorum. İşte sadece bu oyunlar, Playstation Türkiye ye katkı sağlıyor.

    Lütfen, Türkçe dil destekli Sony yapımı oyunları alırken daha dikkatli olalım. Resmi mağazalardan bandrollü ve kutulu olarak alalım. İkinci el alanlara ve kardeşlik yapanlara bir şey demiyorum. Çünkü, ikinci el oyun ve film ticareti, 1980 ler den bu güne gelmiş bir kültürdür, PSN kardeşlik ise Sony’nin playstation kullanıcılarına sunmuş olduğu bir hizmettir ve dar gelirli zamanlarımızda ilaç gibi gelir.

    Bandrollü derken sadece Sony yapımı oyunlarından bahsediyorum. Aral Game oyunlarını spot dan yada Playstation Store dan almaya devam.ALINTI.

    Hocam öyle diyorsun da fifa 14 ü hala 150 liraya satıyor o saçma mağazalar. Yeni çıkan oyunlar 300 tl. Ayrıca tüm oyunlar olmuyor. Yeni oyunlar da çok geç geliyor. Mecburen spota yöneliyoruz. Malesef parası da Pkkya gidiyor.
    En mantıklısı gene psn. Çünkü bazen sağlam indirimler oluyor. Bi de enpara kullanınca 30 40 tlye yeni Aaa alabiliyoruz. O açıdan da düşünmek lazım.
    Sony türkiye beni düşünüyor mu ki ben onları düşüneyim. Batarlar inşallah bize bir faydaları yok. En pahalı plus bizde en pahalı oyunlar bizde. Bi de steame bakın türkiyeye özel oyunlar yarı fiyatında. Cidden sinirlenmemek elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar tr psndeki fifa16 türkçe mi deneyen oldumu. Dil seçeneklerinde türkçe görünmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe hocam ben satın aldım oynuyorum.
  • Bana ister bencil diyin isterseniz duyarsız ama ben bu fiyatlarla hiçbir şekilde araldan oyun almam. Yok Türkçe oyunu destekleyelim, oyun satışları yüksek gözüksün bunlar doğru olsa da beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aldığım oyunlar içinde Türkçe olanlar da var ama bir kere bile Türkçe oynamadım. Sony güzel bir indirim yaptı bu ay ben de gidip Tearaway aldım. Gerçekten indirim yaparsan ben de alırim ve destek olmuş olurum Türkçe dil seçeneği isteyen insanlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Bana ister bencil diyin isterseniz duyarsız ama ben bu fiyatlarla hiçbir şekilde araldan oyun almam. Yok Türkçe oyunu destekleyelim, oyun satışları yüksek gözüksün bunlar doğru olsa da beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aldığım oyunlar içinde Türkçe olanlar da var ama bir kere bile Türkçe oynamadım. Sony güzel bir indirim yaptı bu ay ben de gidip Tearaway aldım. Gerçekten indirim yaparsan ben de alırim ve destek olmuş olurum Türkçe dil seçeneği isteyen insanlara.

    Aynen katılıyorum destek olmak icin 1 oyuna 260 tl verilir mi 290tl ye kadar çıktı oyun fiyatları 4 tane oyun alsak ps4 parası kimse o kadar paraya oyun almasın o zaman fiyatlar düşer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamewon

    Arkadaşlar tr psndeki fifa16 türkçe mi deneyen oldumu. Dil seçeneklerinde türkçe görünmüyor

    PS3 için mi soruyorsunuz yoksa PS4 için mi ?

    PS3 teki fifa 16 da türkçe içerik yok.

    PS4 teki fifa 16 da türkçe içerik vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 30 Aralık 2015; 15:09:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Bana ister bencil diyin isterseniz duyarsız ama ben bu fiyatlarla hiçbir şekilde araldan oyun almam. Yok Türkçe oyunu destekleyelim, oyun satışları yüksek gözüksün bunlar doğru olsa da beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aldığım oyunlar içinde Türkçe olanlar da var ama bir kere bile Türkçe oynamadım. Sony güzel bir indirim yaptı bu ay ben de gidip Tearaway aldım. Gerçekten indirim yaparsan ben de alırim ve destek olmuş olurum Türkçe dil seçeneği isteyen insanlara.

    Tearaway Türkçe mi ?
  • 8 Ocakta yeni indirimler gelecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Kutusunda türkçe yazılar var ancak henüz oyunu açıp oynamadığım için bilmiyorum.
  • Arkadaş Sony oyunlarını kutulu olarak alalım, Aral'ın getirdiklerini spot ve psn'den alalım. Sony oyunları türkçe olduğu için bandrollü satış sayısı fazla olursa Türkçe oyun sayısı artabilir demek istemiş. Bu kadar üzerine gitmenize gerek yok.
  • PS4e gectigimden beri kutulu oyun hic almadim. Gecen ay hic oynamadigim icin PS3ume Assasins Creed Revelations'i denemek istedim. Storagei az oldugundan kutulu almam gerekiyordu TR PSNde ve cogu spotcuda 25-30 TL olan oyun D&Rda ve Aralda 70 TLydi. 5 yillik oyuna hala 70 TL isterlerken NFS gibi digitalde $24la satilan oyuna 290 TL istemeleri normal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Just Dance 2016 alan/oynayan var mıdır? Arkadaş ortamı için düşünüyorum ancak kararsız kaldım.

    Dostum Just Dance 2014 - 2015 ve 2016 var. Haliyle PS camera da var ama camera olmadan mobil uygulama indirip de oynayabilirsin. Eşimle dans edip duruyoruz. Çocuklu misafir geldiğinde çocuklar bilhassa yaramazsa hemen açıyorum dans ediyolar biz de rahat ediyoruz. Ben arşiv için kutulu orijinal versiyonlaırnı aldım hatta 2016 yı bimeksten 65 TL ye almıştım. Ben tavsiye ederim ama yalnız değil en az 2 kişi dans edecekseniz..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Driveclub almayı düşünüyorumda. Anlamadığım birşey var.
    Oyun (Tam Oyun yazıyor): 59,99
    Paket yazıyor: 29,99
    Full Game+Season pass (paket yazıyor) 38,99

    3. sıradaki paket yazmasına rağmen oyun resminde Full Game + Sesson Pass yazıyor. Bu full oyun artı paket midir ?

    Ona göre en avantajlısını alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Kutusunda türkçe yazılar var ancak henüz oyunu açıp oynamadığım için bilmiyorum.

    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben de PSN den almayı düşünüyorum. 59 TL ye düşmüş oyun. PSN den alıp oynayan varsa Türkçe destek olup olmadığını yazabilir mi acaba ?
  • Zıp.Zıp kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, ps camera bende de var ama mobil uygulama ile daha güzel algıladığını okudum bir yerde. Ben de kutulu fiyatını araştırayım yoksa us psn'de şuan gold edition 35 dolar onu alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Just Dance 2016 alan/oynayan var mıdır? Arkadaş ortamı için düşünüyorum ancak kararsız kaldım.

    2015 aldım çok eğlenceli.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.