Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
186.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...111...226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son durum ne şimdi,açılıyor mu akşama? Gelsin artık sıkıntıdan patladık.
  • Those security questions will not be used. As an added layer of security, the password can only be reset on the hardware in which it was created, or through a validated email confirmation. If necessary, Customer Service representatives have alternative methods of validating accounts, but the primary means will be through the console on which the account was created.

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet050

twitter ananimus çulara küfürlerle dolup taşmaya başladı,

ne kadar inkar ederlerse etsinler yapanlar zaten onlar, onlar bildiğimiz Avcı ve av olmamak için hedef şaşırtırıryorlar kafa karıştırıyorlar.

Herkesin beklentisi bunların bir an evvel yakalanıp ceza alması yönünde.
    Bu kadar kişinin ahını aldılar, ş.......

Instagram : egealtuner
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Sony Online Entertainment içinde gelişmeler haber dünyasına düşmeye başladı.

SOE servers to remain offline till Friday or longer

The PSN hackers mean business and simply refuse to stop. Just when we all thought that PSN would be up and running soon, the hackers strike again, this time targeting Sony Online Entertainment.

MSNBC is reporting that SOE is hiring security experts from Data Forte, Guidance Software, and Robert Half International to help repair the damage done by the breach.

Taina Rodriguez, a Sony Online Entertainment spokeswoman confirmed that SOE servers won�t be back online until Friday or longer.

She gave the statement to The San Diego Union-Tribune.

She also informed that although, both the PSN and SOE servers operate separately, some similarities are there:

�Our servers are different from the PSN servers,� she said. �We are operated separately. But since we�re both under the Sony umbrella, there is a degree of architecture that overlaps.�

As compensation, Sony will be offering thirty day subscription extensions for its MMO subscribers, and DC Universe Online players will also be getting a complimentary Batman-esque mask for their characters. When will the storm trully end?

http://www.gamersmint.com/soe-servers-to-remain-offline-till-friday-or-longer

Yanlış Anlamadıysam "Cuma Gününe Kadar Ya da Daha Uzun Süre Kapalı" Olduğu Mu Belirtilmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

http://www.livestream.com/ku_live

Bu şuan olan canlı yayın mı ?

320 kisi izliyor
  • İnanın kafamın içi allak bullak oldu. PSN nin ne zaman aktive olacağını, ne hediye verileceğini bırakın, sistem ne şekilde geri gelecek, hangi servisler hangi öncelikle sunulacak... hiçbir şey belli değil. Ben oradaneler olup bittiğini çok merak ediyorum. Endişem şu ki: acaba kamuoyuna açıklayamadıkları daha büyük bir skandal veya çöküş mü var? Yüzlerce internet sitesinde binlerce şey yazılıyor ama sony sadece bir açıklama yapıp yokoldu yine. Bence o açıklamada baskıdan dolayı yapıldı zaten. Bu nasıl bir iştir böyle ya?

Arkadaşlar Canlı Yayınlanıyor...Ve Orada Bulunan Kilolu Abimiz "Bu Gece 12'ye Kadar Açmaya çalşıyorlar" Dedi...Zaten İzleyenlar duymuştur.. Şu anda ASSASİN CREED'den bahsediyorlar..

PSN : Kadirizm_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt
    Umarım adam akıllı yorumlar-bilgiler olur bu konuda.. Diğer konu resmen çöplüktü.

+1

Orijinalden alıntı: uA_Kado

o değil şifreyi mifyeyide unuttuk ya birde onla uğraş şimdi

Hocam "Forgot my password" Şıkkından Yeni Şifre Alırsın..

Orijinalden alıntı: Turko3333

http://www.livestream.com/ku_live

Arkadaşlar Canlı Yayınlanıyor...Ve Orada Bulunan Kilolu Abimiz "Bu Gece 12'ye Kadar Açmaya çalşıyorlar" Dedi...Zaten İzleyenlar duymuştur.. Şu anda ASSASİN CREED'den bahsediyorlar..

Saat kaça kadar canlı yayın verecekler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Arkadaşlar Bu Arada BAD COMPANY 2 oynayan Arkadaşlarımdan Ricam Eğer Sizde BC2 oynuyorsanız PSN ID'lerinizi Bana PM olarak Atarsanız Çok Memnun Olurum...Hem Bende PSN gelince Hemen Kolay eklerim.

pm atamıyorum psn improtix 50 levelım istediğin kadar oynarız

mail adresinize bilgilerinizi isteyebilirsiniz

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Sony Online Entertainment içinde gelişmeler haber dünyasına düşmeye başladı.

SOE servers to remain offline till Friday or longer

The PSN hackers mean business and simply refuse to stop. Just when we all thought that PSN would be up and running soon, the hackers strike again, this time targeting Sony Online Entertainment.

MSNBC is reporting that SOE is hiring security experts from Data Forte, Guidance Software, and Robert Half International to help repair the damage done by the breach.

Taina Rodriguez, a Sony Online Entertainment spokeswoman confirmed that SOE servers won�t be back online until Friday or longer.

She gave the statement to The San Diego Union-Tribune.

She also informed that although, both the PSN and SOE servers operate separately, some similarities are there:

�Our servers are different from the PSN servers,� she said. �We are operated separately. But since we�re both under the Sony umbrella, there is a degree of architecture that overlaps.�

As compensation, Sony will be offering thirty day subscription extensions for its MMO subscribers, and DC Universe Online players will also be getting a complimentary Batman-esque mask for their characters. When will the storm trully end?

http://www.gamersmint.com/soe-servers-to-remain-offline-till-friday-or-longer

Yanlış Anlamadıysam "Cuma Gününe Kadar Ya da Daha Uzun Süre Kapalı" Olduğu Mu Belirtilmiş?

soe serverlarından bahsetmiş, ikisi ayrı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

quote:

mail adresinize bilgilerinizi isteyebilirsiniz

Ben mail adresini de unuttum.3 tane hesap vardı,birde şimdi onlarla uğraş

Orijinalden alıntı: WaNtEd_cOcO_

beyler bizzat ben sony yi aradım konustum adamlar psn i acsada turkıyede acılmayacak. Sony i aradım adam bana aynen soyle dedi; mayıs ın 2.haftası psn i kademeli olarak acacagız dedi suan acmıyacaklar bosuna bekliyorusunuz 10 gün daha ;)

Hocam şaka falan yapmıyorsun dimi? Ölüm kalım meselesine döndü artık.
Sayfa: önceki 1234567...111...226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.