Şimdi Ara

Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
0
Favori
51.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden mail falan ne yav ? Ben açtım girdim direk şifre değiştirdim bi tek black ops akıyorum şuanda
  • Ben dün Playstation üzerinden şifre değişikliği yaptım ve girdim çok rahat oynadım. PES kastırdım gerci şimdiye kadar sorun olmassa bu hali gayet iyi tek merak ettiğim acaba hangi oyunlar hediye edilecek.
  • _____________________________
    PSN : Aqua-Wizard
  • hediye oyunları nerde görebilirim.

birde fifa 2011 online codu nasıl tanıtıcam ps3 bilen varmı
    Ea ID : TePeRXBX
    Activision ID ( WARZONE ) : TePeRXBX#2986926
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Hellslayer_

aynen hocam benim sorunumda bu

• Mail veya direkt şifre değişikliği şöyle: 3 tane hesabım var. PSN'den DLC aldığım hesabımla bağlanmaya çalışınca doğrudan yeni şifre girmemi istedi ve hemen PSN'e girebildim. Diğer iki hesabımdansa hiçbir şey indirmemiştim. Onlardan PSN'e girmeye çalışınca "şifrenizi değiştirmelisiniz. Mail adresinize link yolladık" diye bir uyarı çıktı ve şu an o linkler üzerinden şifremi değiştirmekle uğraşıyorum. gmail'e link anında gelmesine rağmen hotmail'e henüz hiçbir şey gelmedi ve 3. hesabımın şifresini henüz değiştiremedim ne yazık ki.

Orijinalden alıntı: HardTiger

quote:

ben de TR psnimde bu sorunu yaşıyorum. diğerlerini değiştirdim.

çözümü bilen var mı?

• quote:

quote:

Ben yoğunluktan dolayı bu hatayı aldığımızı düşünüyorum ama endişelinecek bir durum yok sanırsam gece yada yarın sabah muhtemel düzelicektir psn tam anlamıyla oturmuş gözükmüyor böle olası durumların gerçekleşmesi normal olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: canned

Mail veya direkt şifre değişikliği şöyle: 3 tane hesabım var. PSN'den DLC aldığım hesabımla bağlanmaya çalışınca doğrudan yeni şifre girmemi istedi ve hemen PSN'e girebildim. Diğer iki hesabımdansa hiçbir şey indirmemiştim. Onlardan PSN'e girmeye çalışınca "şifrenizi değiştirmelisiniz. Mail adresinize link yolladık" diye bir uyarı çıktı ve şu an o linkler üzerinden şifremi değiştirmekle uğraşıyorum. gmail'e link anında gelmesine rağmen hotmail'e henüz hiçbir şey gelmedi ve 3. hesabımın şifresini henüz değiştiremedim ne yazık ki.

Problem hotmail o zaman anlaşıldı!

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bu kimine mail kiminin ise direk şifreyi değiştirip girmesi neye göre belirleniyor.

Hem Avrupa hemde alışveriş yapmış olduğum TR hesabımın direk şifresini değiştirerek direk girebildim. Allaha Şükür birde mail sorunu çıkmadı.

+1 eski şifreyi bile sormadı

aynen direk şifre değiştirdim bende

Psn:Brkeyp

• gmaile saniyede geliyor mail ama hotmaile gelmiyor off

Orijinalden alıntı: xavi666

Mailine halen şifre değiştirme bilgisi gelmiyenler için Müşteri hizmetlerini aradım, 24 saat çiçnde gelir dediler.

allah razı olsun kardeşim umarım dedikleri gibi olur . bizde eflc single akıyoruz ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 16 Mayıs 2011; 17:15:28 >

Orijinalden alıntı: wampaa

psn ne yhaws :D

korsancının işi yok burda :) biz dünyaya açılıyoruz..

Orijinalden alıntı: wampaa

psn ne yhaws :D

taşlayın bunu

Bu versiyonu da kırdılar mı ?
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xavi666

Mailine halen şifre değiştirme bilgisi gelmiyenler için Müşteri hizmetlerini aradım, 24 saat çiçnde gelir dediler.

allah razı olsun kardeşim umarım dedikleri gibi olur . bizde eflc single akıyoruz ozaman

Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

hediyeler nerde olum

bismillah !
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.