Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu zevkle okudum fakat sormam gereken bir kaç soru var (anlamadım tam olarak )

1-Bu Bundle paketi aldıgımızda bize verecekleri olan aletler (MOVE-KAMERA-BLURAY DİSC) - nasıl kullanılacak

2-Oyunları Move ile oynamak için en az 2 tane mi move lazım

3-Move'lardan 2 çeşit mi var onu anlamadım...1.Çeşit ; başında bir top olan alet ve 2.Çeşit Joystik gibi olan alet mi

4-Son sorum ; Kamerayı KİLLZONE 3 vs oyunlarda nasıl kullanıcaz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sabah okuyacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Konuyu zevkle okudum fakat sormam gereken bir kaç soru var (anlamadım tam olarak )

1-Bu Bundle paketi aldıgımızda bize verecekleri olan aletler (MOVE-KAMERA-BLURAY DİSC) - nasıl kullanılacak

2-Oyunları Move ile oynamak için en az 2 tane mi move lazım

3-Move'lardan 2 çeşit mi var onu anlamadım...1.Çeşit ; başında bir top olan alet ve 2.Çeşit Joystik gibi olan alet mi

4-Son sorum ; Kamerayı KİLLZONE 3 vs oyunlarda nasıl kullanıcaz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sabah okuyacagım

1- Kamerayı USB den bağlayacaksın, Move ları da PS3 e usb kablo ile tanıtıp ortadaki PS tuşuna basacaksın. ( Kabloyu sonra sökebilirsin )
    2- 1 move ile şuan çıkmış tüm move oyunlarını oynayabilirsin. Ama 2 move ile daha keyif alacaksındır. Örneğin sport champions da voleybol veya okçuluk oynarken. Okçuluğu oynarken epey iyi olur 2 move. Tek move ile nasıl olur, ben de düşünemedim şimdi.
    3- İki çeşit var evet, navigation controller sadece FPS, TPS gibi oyunlarda gerekecek. Yürümeyi onla yapacağız KZ3' de. Ama bu donanımı almayıp DS3 ün sağ tarafınıda kullanabilirsin. Ama ne kadar rahat olur bilmem.
    4- Killzone 3 ü move ile oynayan kişiler videoya çekmiş durumda. Netten nasıl oynandığını öğrenebilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba arkadas bende 3.41 firmwareli ps3 var malum nedenlerden dolayi firmware update yapamiyorum. move aldigim zaman moveyi ve move oyunlarini kullanabilmek icin firmware update yapmak gerekiyormu yoksa var olan firmwarem ile moveyi kullanabilirmiyim.
    eger zorunlu uopdate gerekiyorsa simdilik moveden uzak durmam gerekecek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcdesire

merhaba arkadas bende 3.41 firmwareli ps3 var malum nedenlerden dolayi firmware update yapamiyorum. move aldigim zaman moveyi ve move oyunlarini kullanabilmek icin firmware update yapmak gerekiyormu yoksa var olan firmwarem ile moveyi kullanabilirmiyim.
    eger zorunlu uopdate gerekiyorsa simdilik moveden uzak durmam gerekecek :(

Gerekmiyor büyük ihtimalle.

3.40 ile 3.41 arasındaki tek fark kopyayı önlemek.
  • Bende Pazartesi sabahı gidip alicam move navigasyon şarj aleti falan kismetse hepsini alicam...
  • @ GoldPunch

Teşekkürler cevap için.

Hemen alacağımı sanmıyorum bu Move'u ama, Move almaya karar verdiğim zaman sadece motion controller ile Navigation controller'ı alacağım demektir.
  • Teknosa dışında başka tekno markette fiyat,stok ve ya lansman gibi birşey gören var mı acaba? Bugün sony shop a gidip sordum, move önmüzdeki hafta bir gün gelir diyolar gayet bilgisiz ve ilgisiz bir şekilde
  • beyler birşey sormak istiyorum shoptodan move motion cont. ve move navi. aldım içinden şarj aleti çıkarmı yoksa ayrı almak mı lazım ayrıca pille mı calısıyo sarjlı mı ? teşekkürler...(bu arada paket şeklinde almadım hani starter pack falan bende kamera varda eski ps3 kamera calıstırırmı move u?? ) teşekkürler
  • Teknosa normalde en kazık mağazalardan.Acaba gidip teknosadan Sony motion controller alsam.Eye camera'yı başka biyerde daha ucuza bulabilirmiyim mağazalardan.Zaten yanında verdikleri oyunlar demo.Yılbaşında da navigation contolleri alırım.

Edit:Zaten sony motion cont. 99 tl'miş.Eye'yi 49 tl'ye zor bulurum..İnşallah diğer mağazalara daha ucuza gelir.Beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 19 Eylül 2010; 21:39:14 >
  • Şuan için move almak bir işe yaramaz bence beklenmeli oyun bakımından kısıtlı olduğunu belirtirim ilerde oyun seçenekleri çoğalınca move almak şart olur o zaman
  • konuyu mesaj mesaj takip ediyorum pek birşey yazanda yok alanlar oynuyor herhalde
  • Ps move starter pack'in içinde

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar playstation move starter pack içeriği :

- Motion Controller

- Eye Camera

- Sports Champions

- Starter Disc (Move Oyun Demoları)

- Charging cable

Var denmiş ama teknosanın katalogda sport championsu göremedim.Ve sport championsta verdiler diyelim tek motion controllerle ok atmayı nasıl oynuycaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Ps move starter pack'in içinde

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar playstation move starter pack içeriği :

- Motion Controller

- Eye Camera

- Sports Champions

- Starter Disc (Move Oyun Demoları)

- Charging cable

Var denmiş ama teknosanın katalogda sport championsu göremedim.Ve sport championsta verdiler diyelim tek motion controllerle ok atmayı nasıl oynuycaz ?
    starter pack in içeriğinde sport champions yok o oyunun olduğu paketin ismi o zaten sport champions ayrı paket o onda oyunda var işte
  • Az önce teknosa extra dan geldim, henüz yoktu move lar.

Bir ümitle gelmiş olabilir dedim ama yokmuş. Yarın geliyor kesin zaten, sordum.
  • Demolar beni uzun süre oyalarmıki?
  • quote:

Acaba bundan mı alsam Red dead redemption mu?Çok karasız kaldım ama RDR kadar zevk alamam gibime gelmiyorda değil.

RDR tabiki. Move benim çok tarzım birşey değil henüz almayı düşünmüyorum. Bu soruyu sen de kendine sor.
    Aslında ne move ne de kinect 5 para etmez aletler de şu kinectin olayı hayallerimizdeki şey diye cezbediyor biraz o kadar.
  • Sadece demo oyunları oynamak için almakta biraz saçma geldi açıkçası 149 tl'ye yanında sport champions falan verseydi düşünmeden alırdım move'u ama demo olduğu için düşünüyorum :D

Ben daha sonra navigation cont. alsam bu okçuluğu falan oynayabilirmiyim acaba.Tüm videolarda 2 move cont. oynanmış.

Bir video daha izledim o starter pack'ın içindende sport champions var.Ambalajı teknosadakinin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 19 Eylül 2010; 22:21:35 >
  • starter pack de sport champions oyunu yok oyunlu olanı ayrı
  • O zaman RDR almam daha doğru olur.
  • quote:

Demolar beni uzun süre oyalarmıki?

Uzun süre oyalamaz. En azından sport champions oyununu almanı öneririm. İçinde okçuluk, voleybol, masa tenisi, kılıçkalkan gibi oyunlar var. Epey idare eder bu.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.