Şimdi Ara

Playstation Konuk Hesapta Oynanan Oyunu Ana Hesaba Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation 5 Proya sahibim ve burda ana hesabım mevcut. Fakat 2.bir oyun oynayabilmek için bir de konuk hesabı açmak gerekiyor biliyorsunuz. Oyunları ana hesaptan oynayınca oynama süresi ve kupalar bu hesaba geliyor. Eşim Witcher 3 oyununa konuk hesapta başlamış ve orda devam etmiş. Benim dikkatimden kaçmış. Yaklasık olarak 10 saat süresi var. Ana hesapta bu görünmüyor ve tekrar bu hesaptan oynamak isterse sıfırdan başlaması gerekiyor. Ben bu konuk hesaptaki oyunu nasıl ana hesaba transfer edebilirim acaba. Oynanma süresi kupalar ve tabi kayıt dosyasıyla beraber. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • Maalesef kayıt dosyaları kullanıcı hesabına tanımlı olduğu için başka bir hesaba aktarmak imkansız. Konuk hesabını eşiniz kullandığı bir hesap haline getirmeyi deneyebilirsiniz, belki o şekilde bir çözüm sağlanabilir ama daha önce denemediğim için tam bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.