Şimdi Ara

playstation joystick'i bilgisayara takılıp çalıştırılabilirmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    evet arkadaşlar ideefixe den yanıt geldi;
    Daha önce size iade etmek istediğiniz ürüne dair prosedür bilgisini bir e-posta ile bildirmiştik. Gönderdiğiniz ürün tedarikçi firma tarafında kabul edilmemiştir.(Kutusu yırtıldığı için ve bu ürün playstation için geçerli joystick olduğu sitemizde belirtilmiştir.)

    ulen kutusunu yırtmadan nerden bilicem ps için olduğunu zaten bilsem niye alayım.yani iade almadılar. ha iyimi ettiler hayır niye çünkü bidaha alışveriş yapmam o siteden. ulen yapmazsan yapma nolcak senin yaptığın alışverişden demeyin standart üstü alışverişler yapabiliyorum bazen. fakat bundan sonra bu siteyi her yerde protesto etmeye devam edicem. benim kızdığım nokta diğer sitelerin hepsinde ps ürünleri için ayrı bir bölüm açmaları ve ürünlerin açıklamalarında bağıra bağıra bu ürün playstation için demeleri. fakat bu sitede böyle bir durum yok. yani sizin anlık dikkatsizliğinizden faydalanılıyormuş gibi bir durum var. bu ürünlerin yanında kitap siparişi vermiştim ve kitabın en az 8 sayfası baskı hatasından boş sayfa olarak görünüyor. şimdi geri göndersem bunlar silmişsin ulen derler, hadi demediler bekle babam bekle çalışma hevesim kaçtıktan sonra kitap gelir tabi düzgün gelirse. yani diyeceğim o ki netten alışverişi artık tavsiye etmiyorum. aynı ürünleri gidip bilgisayarcıda sorduk daha ucuz ve artık onlarda vade farksız taksit yapıyor. ama tabi almış bulunduk. bidaha netten araştırıcam gidip bilgisayarcıdan veya kitapçıdan neyse ordan alıcam.


    yazık olmus.
    gecmiş olsun ne diyeyim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cihan4512000

    İMKANSIZPARAYA YAZIK OLMUŞ





    pad çevirici al bi tane o zaman ps joystiğini takabilirsin
  • yok abijim sen güven bana elinde filen patlamadı bi arkadaş daha geçen seninkinden
    onun ucu satılıyo ,al onu eski uçla değiştir
  • Tüketici Haklarını Kullan
  • bazı bilgisayarlarda joistik girişi war olmayanlar sonradan alıyo sende yoksa bulman lazım
  • hocam ısının gorulmedıgıne mı yanacan yoksa 3 kurusluk mal ıcın bu kadar ugrastıgına mı
    artık bende bulamam bu netten alıs verıse
  • arkadaşım 20YTL ye pc girişli ps kolu var.....

    bir yer belirtmiyim ama hemen hemen heryerde bulursun.....

    kol ps kolu ama pc girişli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CLEADON

    hocam ısının gorulmedıgıne mı yanacan yoksa 3 kurusluk mal ıcın bu kadar ugrastıgına mı
    artık bende bulamam bu netten alıs verıse

    cleadon kesinlikle abi netten alışveriş bidaha asla yapmam sizede yapmamanızı öneririm. aynı ürünleri biçok bilgisayarcı satıyor artık. üstelik ben istanbuldada değilim orda heryerde herşey var. giderim bilgisayarcıya kardeşim bu ne, ne işe yarar, nasıl çalışır, olmazsa geri getiririm bak derim bide fırsat olursa denerim üstüne taksitimide yaptırır gönül rahatlığıyla eve giderim. bi sorun olursada gider kafasına atarım adamın. bide artık ben bu güvenlik işine fazla güvenmemeye başladım bi gün bi tufaya gelebiliriz. kartların numaralarını vermemiz herzaman risk teşkil ediyor. neticede netten araştırmamı yaparım ne nedir, çeşitleri nelerdir, nerelerde kaç para, kullanıcıların yorumları vs. sonra gider bi mağazadan alır geçerim.

    quote:

    Orjinalinden alıntı:ozanalid


    arkadaşım 20YTL ye pc girişli ps kolu var.....

    bir yer belirtmiyim ama hemen hemen heryerde bulursun.....

    kol ps kolu ama pc girişli


    ozanalid bende biliyorum bu kolları ve bunuda onlardan sanarak aldım fakat yanılmışım. neticede elimde patladı. gidip bilgisayarcıya bunun aynı şekline sahip farklı marka hem ps hem pc de çalışanını sordum 15ytl dedi. gidip onu alıcam. dönüştürücü alıp 10ytl vericeğime bi joystick daha almış olurum. hem dönüştürücünün kollarda titreşimi kesme veya bilgisayara tanıma sorunu yarattığını yazmıştı bi arkadaş. valla alıp geçicem 15 ytllik olanı sonra keyfime bakıcam.




  • SNOPY gamepad var, bilgisayar için, heryerde bulması kolay, migroslarda bile görüyorum bazen, çok kaliteli ve dayanıklı, fiyatı da süper ekonomik..

    gamepad'in görüntüsü aynen yukarıda verilen (IDeEFIX) link'teki resime benziyor..

    herkese tavsiye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem_6872

    Tüketici Haklarını Kullan


    zeka problemin mi var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.