Şimdi Ara

PlayStation'ın beklenen oyunu Horizon Forbidden West'in inceleme puanları geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation'ın beklenen oyunu Horizon Forbidden West'in inceleme puanları geldi

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'in inceleme puanları geldi.

Ortalama 90

Puanlara baktığımızda Metacritic'te 42 incelemenin ortalamasının 90, Open Critic'te ise 55 incelemenin ortalamasını 92 olarak görüyoruz. Puanlara baktığımızdaysa genel olarak 80 üzeri puanlar görüyoruz ancak 60 civarı birkaç puan da mevcut. Genel olarak oyunun beğenildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bizim incelememiz de ilerleyen günlerde gelecek.

Ayrıca Bkz.Steam'de 1.3 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan ücretsiz oyun Lost Ark'a ilk bakış

Eğer verilen puanları detaylı bir şekilde incelemek isterseniz Metacritic için buraya, Open Critic için buraya tıklayabilirsiniz. Horizon Forbiden West, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 18 Şubat 2022'de çıkış yapacak. Oyun çıkışında Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

• Ilk oyunu 3 saat oynayip birakmiştim, bu tür oyunlari sevenler bayilmiş sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gaza gelmeyin hemen.

• god of war'ın adalarda modalarda geçen deişik bir türü gibi görünüyor. kesinlikle zevklidir. tekrara düşmedikçe 5-6 kez bitirilir böyle oyunlar.

izlediğim videolar gayet iyi abartmamak lazım neticede oyun, hatasız olsa yeterli birde içerik getirilmesi lazım destekte verilirse süper olur.
    uçuk kaçık olmazsa steam'a geldiğinde alırım. :)

• 89 puan fena degil. zaten olmasi gerekenler. ama malum ne kadar yanci varsa oyun sitesi acip , gelen avantalara gore puan veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine ücretsiz konsollar ve oyunlar gönderilmiş dergilere sitelere :)

• Ben ilk oyunu oynadığım sırada oynanış uncharted gow gibi bekledim ama çok karışık buldum ayrıca İngilizce olması da ekstra kötü herkes İngilizce bilmek zorunda değil en azından alt yazı Türkçe olabilirdi bir dünya parayla oyun alıp. Kendi ülkemizin dili ile oynayamamak çok kötü vel hasıl beni pek sarmadı ancak grafikler olsun çok iyi oyun yapmışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.