Şimdi Ara

(PLAYSTATİON)FIFA 11 Online Oyuncuları EL TURCO ONLINE Ligi --- MAÇLAR BAŞLADI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
0
Favori
7.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gduman

aynı anda başlayacagız bu sefer diger lig yarın gece yarısına kadar açık maçlar devam eder... antreman ligi oldu artık o

takımlar kura ile gelecek sanslı isen real gene senin olur
    quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Ben zaten oynuyorum, 3.lüğe de yerleşmiştim. PSN OnurWho. Çok zevkli bir lig bütün arkadaşlarımı da kaydettirmiştim lige. Nereden çıktı bu şimdi. Neyse iyi olmuş. Real Madrid'tim ben, kaptırmak istemiyorum. Zorla almayın benden.

Tamamdır. Peki lig sence ne zaman biter?

• LikeDream

Bencede kura'lı olsun
  • en iyisi kura zaten kimseye haksızlık olmaz tüm takımlar birbirine denk seçilir sorun olmaz
  • valla hem kişi sayısına hem de oynayanların performansına baglı... ben akşamları online oluyorum 7 den sonra genelde.. ben oynayan olduktan sonra 2 gece de tüm maçlarımı tamamlarım

quote:

quote:

aynı anda başlayacagız bu sefer diger lig yarın gece yarısına kadar açık maçlar devam eder... antreman ligi oldu artık o

quote:

Ben zaten oynuyorum, 3.lüğe de yerleşmiştim. PSN OnurWho. Çok zevkli bir lig bütün arkadaşlarımı da kaydettirmiştim lige. Nereden çıktı bu şimdi. Neyse iyi olmuş. Real Madrid'tim ben, kaptırmak istemiyorum. Zorla almayın benden.

• quote:

valla hem kişi sayısına hem de oynayanların performansına baglı... ben akşamları online oluyorum 7 den sonra genelde.. ben oynayan olduktan sonra 2 gece de tüm maçlarımı tamamlarım

quote:

quote:

quote:

Benim de okul var, sınavlar felan başlayacak ama haftasonu özellikle cumartesi hep müsait olurum gibi geliyor. Neyse hayırlısı bakacağız...

• BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM HOCAM...

Takım: Chealsea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 7 Ekim 2010; 15:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM HOCAM...

Takım: Chealsea

takımlar kura ile belli olucak dostum

bu arada beyler antreman maçları yapabiliriz isteyenler eklesin akşam güzel maçlar yapalım
  • psn : ardadgr
  • psn: xsoccermanx
  • @gduman hocam diğer liginde adı EL TURCO ONLINE dı bu ligin adı da EL TURCO ONLINE ismi farklı koysanız daha iyi olmaz mı? karışıklık olmaması için
  • oburunu yarın aksam kapatıcaz o yuzden bı karısıklık olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: onlineadam

@gduman hocam diğer liginde adı EL TURCO ONLINE dı bu ligin adı da EL TURCO ONLINE ismi farklı koysanız daha iyi olmaz mı? karışıklık olmaması için
  • hocam benide ekle psn imzamda mevcut yanliz kac kisili bir lig kurulucak eger sayi cok fazla degil se kuraya gerek kalmaz diye dusunuyorum burda kendi aramizda coze biliriz obur turlu bilmedimiz bi takim dusuyo alisamiyorz tabi bu sadece bi fikir ben M.City le katilmak isterim bence herkez barca real chelsea ucgenin den kurtulursa 12 veya 18 kisilik guzel bir lig cikar ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 7 Ekim 2010; 17:03:27 >
  • hocam olabilecek maksimum sayı 32.... su an 17 olduk, 18 kişi ile ideal bir lig kurulabilir. daha katılım olursa 2. bir lig kurulur 2 ligin birincileri karşılaşır. Tabi bu benim görüşüm, önemli olan ortak yol bulmak

takımlar konusunda genel olarak kura agır basıyor gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

hocam benide ekle psn imzamda mevcut yanliz kac kisili bir lig kurulucak eger sayi cok fazla degil se kuraya gerek kalmaz diye dusunuyorum burda kendi aramizda coze biliriz obur turlu bilmedimiz bi takim dusuyo alisamiyorz tabi bu sadece bi fikir ben M.City le katilmak isterim bence herkez barca real chelsea ucgenin den kurtulursa 12 veya 18 kisilik guzel bir lig cikar ortaya

• Hocam bence de 18 kişilik ideal fazlası çok olur bu arada fikstürü bilgisayar otomatik olarak mı belirleyecek...
  • eher sayi fazla olursa 2 lig biden kurulsun diger konuda bole bir on goru yapmistim hem cok kalabalik olmaz ve karisiklik en aza indirgenir lig sonunda her iki ligin belirli siradaki takimlari icin ayri bir turnuva duzenlenir sampiyonlar ligi gibi ve en iyiler belirlenmis olur hemde liglerde ayri bir heyacan olur her kez sadece 1. lige degil atiyrum ilk 4 yada 5 e girmeyede kasar .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

eher sayi fazla olursa 2 lig biden kurulsun diger konuda bole bir on goru yapmistim hem cok kalabalik olmaz ve karisiklik en aza indirgenir lig sonunda her iki ligin belirli siradaki takimlari icin ayri bir turnuva duzenlenir sampiyonlar ligi gibi ve en iyiler belirlenmis olur hemde liglerde ayri bir heyacan olur her kez sadece 1. lige degil atiyrum ilk 4 yada 5 e girmeyede kasar .?

Çok güzel fikir destekçisiyim.
  • beni de yazarsan sevinirim

psn: armutyus

let's fifa11
  • fikstür işi zor hocam... herkes belli zaman dilimi içinde maçlarını tamamlar... fikstür verip ona baglanmamız zor cunku herkesin uygun oldugu vakit değişik olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Hocam bence de 18 kişilik ideal fazlası çok olur bu arada fikstürü bilgisayar otomatik olarak mı belirleyecek...

@Biggqmerx 2 lig kurulması fikri bencede güzel ama bunun için kesin kiş sayısına ihtiyacımız var bir de diger ligin işlerini yapacak bir arkadaşa

su an 18 kişi olduk bile hadi arkadaşlar yok mu gelen sayıyı arttıralım 2 lig oluşturalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 7 Ekim 2010; 17:29:01 >

• @gduman, bu 18'le başlatalım istersen. gelecek arkadaşlar olursa ikinci bir lig organize edilir.

bir de Biggqmerx 'in önerisi güzel bence. taktiğini oyuncusunu bilmediğimiz takımlarla oynamak pek hoş olmaz. burdaki 18 kişi istediği takımları yazsın önce, oyuncular kendi istekleriyle farklı takımlar seçmezlerse kuraya gidilir. mesela ben başta inter demiştim ama ısrarla inter'i isteyen arkadaş varsa aston villa'yı da alabilirim.
  • ben bir kulube üyeyim.
    buraya girmem enel değilse ekleyebilirsiniz.

istanbul10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.