Şimdi Ara

(PLAYSTATİON)FIFA 11 Online Oyuncuları EL TURCO ONLINE Ligi --- MAÇLAR BAŞLADI !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
0
Favori
7.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kusura bakmayın benim bu psned sorun oluyo us oldugu icin cagrimirTR yi eklermisiniz.
  • ahan da 32 olduk
  • ligin şifresi varmı
  • evt sifre nedir?
  • daha kuralar olucak sanırım, takımlar belli değil
  • aslında 4 yıldızlı takımlardan oluşsa lig sanki daha iyi mi olur hep chelsea-inter-barca-r.madrid-man u. ile oynanıyor maclar sadece bir öneri olarak söyledim
  • 32. gelmiş :D tamam arkadaşlar birazdan ligleri ayıracagım kura yolu ile. takımları acıklayacagım. yalnız 2. ligi kurması ve ilgilenmesi için gönüllü bir arkadaşa ihtiyacım var...
    lig şifresi kayıt olanlara PM ile yollanacak.

Birde lige kayıt yaptıran herkes beni lütfen PSN de eklesin.
  • @gduman kardesim ekledim ben dun seni yanliz birsey solicem asama asama gidelim istersen ilk once bi takimlari yazalim herkez hem fikir olursa takimlarda sonrada kisileri 2 lige bolup takim kuralarini cekelim eher uygunsa hem bu surecte herkez katilim yapip bilgilenmis olur senin icin de uygunsa..?
  • merhaba ben onur
    listeye ismimi yazmistim ama arada kaynamis sanirim lsite 30 kisiyken sanirim eklemistim.
    su andaki listede adimi goremiyorum benden sonra foruma yazan alinmis bir aksilik olmus, duzeltilebilir mi yoksa baska bahara mi
  • oyle yapıcaz hocam şimdi takımları ilk mesaja ekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

@gduman kardesim ekledim ben dun seni yanliz birsey solicem asama asama gidelim istersen ilk once bi takimlari yazalim herkez hem fikir olursa takimlarda sonrada kisileri 2 lige bolup takim kuralarini cekelim eher uygunsa hem bu surecte herkez katilim yapip bilgilenmis olur senin icin de uygunsa..?
  • turk1453 isimli arkadaşı karışıklıkta 2 kere yazdıgımız için 31 kişideyiz şu an. Şu an son 1 kişi arıyoruz !!

Takımlar ilk mesaja eklendi. Sunu çıkaralım bunu ekleyelim önerisi olan varsa bekliyorum

2. ligi kuracak ve ilgilenecek bir arkadaş aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 8 Ekim 2010; 16:44:09 >

• @gduman hocam aynen sagol sen 2 lige acabilirsin kuralar cekildikden sonra her girip kayit olucak sonrasi fifa ve bizlerle alakali isin zor kismini yapmis oluyorsun zaten he ne olu 2. lig den biri gorewlendirirsin maclarin takibi hakkin da yaniliyormuyu
  • Hala araniyorsa ben varim.
    Psn: bbkymdp
  • benim mesajlarim herhalde onayda oldugundan gozukmuyor
    talebimi iletmistim ben bnei de listeye eklerseniz sevinirim
  • 2.ligi ben kuramam kurarsam o ligtede oynamam gerekiyor o yüzden o ligi kuracak ve ilgilenecek biri lazım arkadaşlar... hadi yahu birisi yardımcı olsun olayı benim üstüme bırakmayın hepimizin organizasyon u bu

32. arkadaş olarak bbkymdp ekleniyor şimdi

Evet takımların degerlendirmesii bekliyorum sizden ve kura ile 2 lige ayırıyorum şimdi. 1 ligi ben kurucam digerini ise diger 16 arasından bir arkadaş

quote:

@gduman hocam aynen sagol sen 2 lige acabilirsin kuralar cekildikden sonra her girip kayit olucak sonrasi fifa ve bizlerle alakali isin zor kismini yapmis oluyorsun zaten he ne olu 2. lig den biri gorewlendirirsin maclarin takibi hakkin da yaniliyormuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 8 Ekim 2010; 17:05:36 >

• merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz
    onceki mesajlarim onay da sanirim
    psn : tekinalp
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

2.ligi ben kuramam kurarsam o ligtede oynamam gerekiyor o yüzden o ligi kuracak ve ilgilenecek biri lazım arkadaşlar... hadi yahu birisi yardımcı olsun olayı benim üstüme bırakmayın hepimizin organizasyon u bu

Evet takımların degerlendirmesii bekliyorum sizden ve 2.ligi açıp ilgilenecek bir arkadaş istiyorum.

quote:

@gduman hocam aynen sagol sen 2 lige acabilirsin kuralar cekildikden sonra her girip kayit olucak sonrasi fifa ve bizlerle alakali isin zor kismini yapmis oluyorsun zaten he ne olu 2. lig den biri gorewlendirirsin maclarin takibi hakkin da yaniliyormuyu

hocam ben açayım istersen ikinci ligi

• Su an için doldu hocam.

Evet arkadaşlar eger son dakika ben oynayamam diyen ligi tamamlayamayacagını düşünen var ise çıkabilir onurtekinalp arkadaşımızı alabiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: onurtekinalp

merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz
    onceki mesajlarim onay da sanirim
    psn : tekinalp
  • sen benle aynı lige düştün hocam A liginden bir arkadaşa ihtiyacım var

quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

quote:

2.ligi ben kuramam kurarsam o ligtede oynamam gerekiyor o yüzden o ligi kuracak ve ilgilenecek biri lazım arkadaşlar... hadi yahu birisi yardımcı olsun olayı benim üstüme bırakmayın hepimizin organizasyon u bu

Evet takımların degerlendirmesii bekliyorum sizden ve 2.ligi açıp ilgilenecek bir arkadaş istiyorum.

quote:

• quote:

sen benle aynı lige düştün hocam A liginden bir arkadaşa ihtiyacım var

quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

quote:

quote:

pardon yav dikkat etmemişim ben de adamların yarısını alıp açayım diycektim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.