Bu sefer gelen stok geçen aykinden daha az arkadaşlar vatan a gidip avanslı ödeme yapın internet satışından almak dahada zor bu sefer benim aldığım yer il.e tek vatan bayisi var 2 digital 2 cd li vermişler oraya geçen sefer 3 er tane vermişlerdi |
PlayStation 5 STOK TAKİP VE BİLDİRİM (9. sayfa)
-
-
Tüm mağazaları takip ediyorum. Bir tek Vatanda hareketlilik var. Ama nereye stoklara önce gireceği belli olmaz tabi.
-
Bilgilendirmeler için teşekkürler @Ledox
-
Bağcılarda oturan varsa 1 adet dijital sürüm varmadan ayarlayabilirim bana ulaşsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sungur67Bu sefer gelen stok geçen aykinden daha az arkadaşlar vatan a gidip avanslı ödeme yapın internet satışından almak dahada zor bu sefer benim aldığım yer il.e tek vatan bayisi var 2 digital 2 cd li vermişler oraya geçen sefer 3 er tane vermişlerdi
Gidip avanslı ödeme derken hocam nasıl yani? Gidip biz bu ürün için ödeme yapalım gelince verirsniz mi diyeliim oluyor mu öyle birşey?
-
aynen gidip vatana ödemesini yapıyorsun makbuz veriyorlar cihaz gelince haber veriyorlar makbuzu verip taslim alıyorsun 5 şubat 8 şubat arası teslim edilecekmiş
-
En garantili yöntem bu internet satışında yine almak çoz zor
-
işine yarayan olursa izmir buca vatan bilgisayar 1 adet cd li için ön ödeme alınabilecekmiş.
-
Ödeme nakit olmak zorunda mı yoksa kredi kartı taksiti imkanı var mı? @sungur67
-
4 taksit yapıyorlar
-
Hocam bağcılarda oturuyorum dijital arıyorum iletişime geçelim -
bağcılarda dijital satan yer varsa bende alabilirim.
-
çevrenizdeki vatan bayilerini telefon ile arayıp sorun bence
-
Vatan mağazaları stok az diye fahiş fiyat teklifinde bulunmuyorlar değil mi? Ya da zorunlu ek 1 yıl garanti falan mı yaptırıyorlar? 🤔 -
hayır kesinlikle teklif dahi yok ben sabah gittim 5998 tl 4 taksit ödeme yaptım geldim tek sordukları 2.kol istermisin diye sordular hayır diyince de ısrar etmediler vatan da o olay yok hiç duymadım
-
izmir vatanlarda kalmamış bugun geldi bitti dediler daha once ayirtanlara öncelik verilmiş -
Eyvallah kardeşim sayende alabildim. Çekmeköy den esenyurta 3.5 saatlik yolculuğun ardından gidip ödemeyi yaptım son 1 ürünmüş. 5 martta mağazaların stoğuna giriyormuş. O tarihten 3 gün sonra arayacaklar makbuzumla gidip teslim alacağım ürünü -
Yok hiç öyle birşey olmadı 1-2 saat önce vatandaydım aldım teklif felan yapmadılae garanti vs için 7499 tl ödedim -
Siz mi aldınız Bağcılardakini hocam
-
Ben esenyurt vatandan aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X