ronini bende denedim pro da daha iyi net görüntü. Ama oyunun grafikleri çok iyi değil. Ama Bu oyunu yapan fima niohları yapan firma zaten. Grfik olarak hiçbirzaman iyi olmadılar |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (674. sayfa)
-
-
Bende onu demek istiyorum bu oyundan Sony oyunlarında ki grafikler zaten beklenmemeli. En azından bulanık olan o görüntü gitmiş net ve keskin görüntü elde edilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony ps5 nesliyle görsel bir sıçrama yapamadı.Oyunlarda bu görülüyor.Farklar var ama bariz bir görsel kalite farkı yok.
-
ne kadar agresif yazmışsınız
burada mutlu olan paylaşım yapan insanlardan rahatsız olduğunuz o kadar belli ki kendi mutsuzluğunu burdakilere bulaştırmak istiyorsunuz belki böyle stres atıyorsunuz.
hayat kısa hocam mutlu olacağız şeylere yönelmenizi tavsiye ederim iyi forumlar 🙋🏻♂️
dostum boşver şu trolleri debelensin dursunlar:))
-
Rahatsız edici forum üyelerini ben blokluyorum.
-
valla 700 dolarlık uyduruk bir konsola aşık olan, o konsolu bir yakınını savunur gibi savunan mı mutsuzdur, yoksa aynı konsolla dalga geçen, makara yapan mı mutsuzdur, ona mesajlarımızı okuyanlar karar verirler artık...
son derece sınırlı hayat görüşünüzle siz bana hayat tavsiyesi vermeyin mümkünse...
size de iyi forumlar, canınız ps'inizle "mutluluklar"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 12:14:59 > -
debelen dur o zaman.
-
MacGyver. isimli kullanıcı beni engellemiş. Ben şimdi engellenecek ne yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 12:20:43 >
fanboy arkadaşları engellerken yanlışlık oldu hocam. düzelttim kusura bakma.
ps5 pro efsane konsol, grafikler muhteşem, kesinlikle katılıyorum sana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Aralık 2024; 12:24:40 > -
Estağfurullah önemli değil hocam Herkes PS5 Pro'yu beğenmeyebilir zevkler renkler farklıdır ama bunları güzel bir üslup ile karşındaki insanı kırmadan ifade etmek önemli bence
ne güzel işte boş bi trolden kurtulmuşssun:)
-
Fark mevcut ama yer yer hala geçen nesil başı gibi hissettiriyor. Ff Rebirth kalitesinde bir fark ben göremedim. Çünkü texture üzerine yeterince çalışmamışlar. Yer yer, özellikle renkli ve güneşin olduğu kısımlarda güzel görünüyor sadece. Onun dışında hala vasat grafikleri. Açık dünya işine gitmeseler harika oyun olabilirmiş. Kombat hayli sarıyor, proda devam ediyorum şu an.quote:
Orijinalden alıntı: fendurPS5 yüzünden miymiş ps4 görünümlü bulanık görüntüsü. İndirimde ben de bakacağım o zaman. Rebirthde de çok fark var bu arada. Alakası yok oyunun. 3-4 yılda bir konsol değiştirmeye alışacağız galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 17 Aralık 2024; 12:45:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PlayStation 5 Pro'dan yeni nesil grafikler beklemek hata olur zaten.. Şuan PlayStation 5 Pro, standart PS5' deki fidelity modundan daha kaliteli net görüntü ve 60 FPS verebilen bir cihaz. Bence gayet tatmin edici.. Daha fazlasını bekleyen varsa hayal kırıklığına uğrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 12:54:43 >
Bende 4 gün önce olarak final fantasy 7 rebirth i aldım ama çözemedim oyunu zor geldi bana. İstanbulda takas düşünen olursa takas edebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII
PlayStation 5 Pro'dan yeni nesil grafikler beklemek hata olur zaten.. Şuan PlayStation 5 Pro, standart PS5' deki fidelity modundan daha kaliteli net görüntü ve 60 FPS verebilen bir cihaz. Bence gayet tatmin edici.. Daha fazlasını bekleyen varsa hayal kırıklığına uğrar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dijital olsa forumdan satabilirdiniz hocam ama kutulu biraz zor.
yanlış anlama o zaman da millet, bu nesile oyun yok, hep eski nesil oyunları oynuyoruz diye ağlıyorlar, bu sony kimseye yaranamaz. :D:D Ben bu nesil pro aldım ama bir sonraki nesil ps6 cıkısı ile almayacağım proyu bekleyeceğim. Gönlümden geçen nesil başı ps6 ve ps6 pro cıkarmaları.
-
Playstation 5 Pro en güzel olacak desenize
Ps4 ten geçeceğim için
-
Dubai den getirtmek istesek bu cihazı. Vergi iadesi ile ne kadara geliyor arkadaşlar. Bir arkadaşım gidicek yakın zamanda ona aldırmayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adam zaten mutlu hocam, burda tek aglayan sensin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X