Hocam merhaba, playstation 5 için bir televizyon almak istiyorum ağırlıklı oyun ama aynı zamanda da ara ara film dizi vb için kullanmayı düşünüyorum. 65inc veya 75inc. Bütçe 60-70k civarında. Tavsiyeniz ne olur? Oled ve Qned modeller arasında da ikilemde kalmış durumdayım. Şimdiden teşekkür ederim. |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (96. sayfa)
-
-
Tcl c745 veya c755
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SAMSUNG 75Q80C
SAMSUNG 75QN85D
Bu modellere bakabilirsiniz hocam. -
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
-
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Selamlar, 60 bin civarına tv arıyorum. LG C4 55" düşünüyorum yada Samsung S90D 55". Pek araştıramadım, tv tamamen akşam saatleri film ve ps kullanımı için olacak. Farklı model önerileriniz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakal131 -- 26 Eylül 2024; 23:45:58 > -
SAMSUNG 55S90D -
Bütçem 10 bin lira şunu önerir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/samsung-32-odyssey-g5-2k-ls32dg500euxuf-1-ms-180-hz-hdmi-dp-pivot-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006JN5AB?magaza=Hepsiburada
-
Merhabalar 10-15binTL arası bir bütçem var. 50-55 inç arası bir tv arıyorum kullanım amacı sadece ps5 ve nintendo switch için olacak. önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
-
o bütçe aralığında 55" bir TV bulamazsınız 106 ekran bile zor, Ayrıca bulsanız bile PS5 için uygun olmayacaktır, PS5 için en az 120 Hz bir cihaz olması gerekir.
-
TCL 50P635 Amazon’da 14 bine düştü inceleyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne güzel bütçeleriniz varmış sizin ya :)
-
Köydeki ev için Onvo 42" aldım (sınıfının en ucuz smart tv'si) denemesine bir bağlayım dedim ps5'i iş görür seviyede yani. Şaşırttı.
-
Arkadaşlar merhaba, eşimle birlikte yeni bir tv arayisindayiz. Samsung 65 QN85D ve Samsung 65 LS03D modellerini beğendik. Agirlikli olarak dizi, film ve spor müsabakaları izliyoruz. Ara ara da konsoldan oyun oynuyoruz. Konuda çok sık önerilen TCL modellerini mediamarktta inceleme fırsatı bulduk ama renkler bizi tatmin etmedi. Samsungda indirimim olduğu için önceliği ona verdim ama philips ve lg önerilerinize de açığım. Butcem de maximum 60k. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG OLED55C46LA tabiki Samsung daha 2-3 senedir OLED üretiyor. LG bu konuda çok profesyonel ve siyahları daha iyi veriyor.
https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled55c46la/
-
Ben canlı gördüm ikisini, c4 den ziyade s90d daha parlak ve yanındaymış hissi veriyor. C4 den bunu alamadım. rthings.com da karşılaştığımda s90d kararını verdim.
-
Merhaba hocam,
SAMSUNG 65QN85D en iyi seçenek tavsiye ederim. -
ben rtings'e çok güvenmem ikiside 90 puan almış rtings'te fakat rtings bile build quality'ye 7.5 puan vermiş.
Söz konusu OLED TV ise ben LG derim geçerim Türkiye'de olsaydı Sony olurdu bide ama OLED TV'de samsung seçenek değil bana göre bu benim kişisel fikrim.
ve işlemci olarakta LG daha başarılı, samsung normal led tv'lerinde kullandığı işlemcinin aynısını oled tv'de de kullanıyor.
samsungta dobly vision ve dts olmamasıda büyük kayıp bana göre
-
Merhaba tekrardan 43' i geçmeyecek 15k Ya kadar PS5 için monitör veya tv önerileriniz tavsiyelerinizi yazar mısınız?
-
Amacın ps5 oynamaksa cihaz minimum 120hz olmali. Senin dediğin fiyata ne tv nede monitor bulamazsın. İdare ederim dersen 43 inc icin en f/p cihaz samsung m7 dir. Amazonda 8200 fiyati var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X