Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
113
Favori
226.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tcl ile ilgili en büyük problemim, earc portunun sadece 4k 60hz hdmi 2.0 destekli olması.

aynı anda 3 cihaz bağlı olacak tv'ye üçünden de 4k 120 hz alabilmeyi istiyorum.

2 port hdmi 2.1 olmasını kabul edebilirim, bunlardan birinin earc olması da tamam, çünkü q990d'deki 2 adet hdmi 2.1 portu kullanabiliyorum bu durumda.

Ancak earc 2.0 olduğunda her halükarda 2 cihazla sınırlı kalıyorum.

Yani bu kadar iyi bir tv yap böyle bir yerde ucuza kaç anlamakta zorlanıyorum açıkçası.

Yoksa samsung'un da servisi var, gördük verdikleri hizmeti. TCL'e şans vermek isterdim ama bu bütçeye çıkıyorsam düzgün portların olmasını da beklerim tv'den.

• ilyasova19 kullanıcısına yanıt

Google tv işletim sistemine sahip tvlerde nedense hepsinde 2 hdmi 2.0, 2 hdmi 2.1 var. Sony philips dahil. Earc başlarda hdmi 2.1 olan portların birindeydi, kullanıcılar hdmi 2.1 lerin birini kullanamıyoruz diye şikayet edince sonraki serilerde hdmi 2.0 portların birine konuldu. Aynı anda 3 hdmi 2.1 kullanmak isterseniz samsung veya lg almanız gerek.

• ilyasova19 kullanıcısına yanıt

Hocam sizin günlük ekran saatiniz yüksek, ama multimedya amaçlı kullanacağınız için bence OLED alın. Sizin kullanımınıza OLED gider.

Yeni OLED'lerin ömrü çok uzadı. Tam olarak Mini-LED'ler gibi gitmese de, yıllarca kullanılabilir.

OLED'e 5 yıl garanti uzatma da yaptırırsınız. Forumdaki Burak Beyin garantisinde, TV'de bir yanık & arıza olursa, o yılki güncel modeli yarı fiyata veriyorlar.

LG C4 yerine G4 alırsanız, hem parlaklık - renk - ömür artışı olur, hem de G4'te LG TR'nin 5 yıl panel garantisi var. Bu sayede garantiyi uzatmanıza gerek kalmaz. C4'le fiyat farkı azalmış olur.

G4'ün o kuponlu 145k fiyatı iyi duruyor.

Ancak yeni LG G5'in fiyatının duyurulmasını bekleyin derim. G5, TR'ye Mayıs'ın 2. yarısında gelecek.

G5'te Primary RGB Tandem panel olacağı için, beklemeye değer. Tandem olayı, LG'nin OLED'te yaptığı en büyük gelişme. G4'e göre parlaklık ve renk kapasitesi baya bir artacak. Ömür ve başka bazı getirileri de olacak. Tabi fiyatı ve o panelin hakkını ne kadar verebileceğimiz önemli. 4000 nit'e master edilmiş, BT 2020 gamutunu destekleyen içerikler az. Özellikle oyunlarda bu konu daha problem oluyor. Farklar azalıyor.

Yani G5'in abartılı fiyatla gelmesi durumunda, ihtiyaçları iyi belirlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Nisan 2025; 5:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hibo H kullanıcısına yanıt

Yani şu an Tcl tv'lerde örneğin c755 ve üstündeki modellerde 2 tane mi 2.1 hdmi bulunuyor? Geriye kalan ikisi de 2.0 hdmi değil mi?

• Playstation 5 Pro ile birlikte 65C755 kullanıyorum ve son derece memnunum. Tavsiye ederim.

• GhostByte kullanıcısına yanıt

Daha tv ye guncelleme bile yapamayan insanlar piyasanın en iyi tv lerinden birine bu sekilde karalama yapabiliyor. C755 iniz hayırlı olsun. V486 ya geçmeyi unutmayin. Tv çağ atlıyor

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Uslubunuzdan dolayi size bilgi vermeyecegim. Elinizde olanla mutsuz kalmaya devam edin

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

Evet. Google tv altyapısını kullanan bütün markalardaki modellerde geçerli. Sony, Philips dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Daha tv ye guncelleme bile yapamayan insanlar piyasanın en iyi tv lerinden birine bu sekilde karalama yapabiliyor. C755 iniz hayırlı olsun. V486 ya geçmeyi unutmayin. Tv çağ atlıyor

Bilgilendirme için teşekkürler. PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. 

Bu fotoğraflar avforums sitesinde temmuz 2024'te barcelona'dan yazan ribx kullanıcısı tarafından çekilmiş.

Kendi ekranınızın görüntüsü var mı ? Herhalde ribx siz değilsiniz...

O tarihten beri 755/805 serisi için 7-8 tane yazılım güncellemesi yapıldı. Kaldı ki bazı kullanıcılar led hareket netliğini kapalı tutmanın parlaklığı azalttığını yazmış cevap olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 3 Nisan 2025; 5:25:25 >
  • Aynı 2 kişi TCL güzellemesi yapmaya devam ediyor 🤣🤣🤣🤣 paralar yatmış demeki 💰

performans istiyorsan samsung / lg varken tcl alınmaz zaten hocam orda hata yapmışın maalesef. tcl daha f/p bir tv ucuz yollu iş görsün tarzında ama yetersiz tabi 👍🏻

sana cevap yazan 2 arkadaş tcl nin paralı askerleri 😁 tv ile alakaları yok sadece 7/24 forumda her konuda tcl övmeleri için para alıyorlar, onları kâle alıp cevap vermene gerek yok

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.