Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 5 dijital 14500 TL Satın Al 1 Eylül 2023 13:21 1 1 Playstation 5 dijital 14500 TL Merhabalar cihazı geçen hafta yunanistandan gelen bir arkadaştan aldım oynayacağım oyunu bitirdim ve ilana koydum hemen cihaz sadece 1 haftalıktır sıfır desek yeridir.Aldığım arkadaş yunanistandan alınan cihazların 1 yıl garantisi olduğunu söyledi o yüzden 1 yıl garantili sanırsam cihaz.Beylikdüzü civarı metrobüs duraklarından elden teslim edebilirim cihazı.Aldığım fiyatın altına koyuyorum cihazı yinede cuzi miktarda pazarlık payı vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PLAYSTATİON 5 SLİM DİJİTAL 2 AYLIK - STAND - FF16 Nintendo Switch zelda versiyonu cipli full set Satılık İ5 12400F RX6700XT sistem Satılık 512 GB steam deck full set