Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PLAYSTATİON 5 SLİM DİJİTAL 2 AYLIK - STAND - FF16 Satın Al 4 Mayıs 2025 14:58 1 1 PLAYSTATİON 5 SLİM DİJİTAL 2 AYLIK - STAND - FF16 Selamlar arkadaşlar cihaz 2 ay kadar önce FLY technologyden trendyol üzerinden satın alındı başka cihazlarımda olduğu için çok kullanamadım o yüzden satıyorum.22 ay garantili kutu falan her şeyi duruyor yanında aldığım standı birde FF16 pri hakkı hediye ediyorum sadece istanbulda elden teslim istediğiniz soruyu sorabilirsiniz iyi forumlarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam deck LCD 512 gb + 256 gb [SATILDI] PLAYSTATİON 5 SLİM DİJİTAL 2 AYLIK - STAND - FF16 Nintendo Switch zelda versiyonu cipli full set Satılık İ5 12400F RX6700XT sistem