Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (5517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackkk , kun0s , kun0s Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
180.854
Cevap
1.521
Favori
9.826.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55155516551755185519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry




    Terbiyesiz şark kurnazları..
    Hocam tamam zam olmasın da bu kadar uyguna oyun satan adamları da şerefsizlikle kurnaklıkla itham etmek de bunun çözümü değil. Bedava mı vermeleri lazım iyi görünmek için? Yeni bir AAA oyunu dlc paketleriyle 83 liraya sattıkları için ben müteşekkirim açıkcası. Gönül isterdi hep o fiyatta kalsın ama bu kurlarla bu artışa şerefsizlik demeye vicdanınız el veriyor mu? Bana bedavacılık gibi geliyor bu. Sen gittin ps4 döneminde oyunu tam fiyatından aldın da adamlar ps5 upgrade'i mi vermedi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Çok sağlam bir şeyler dönüyor ama ne, bekleyip göreceğiz sony sunumunda death stranding directors cut tan sonra patlatabilirler bir şeyler 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tospik

    Dünden beri bu olayı araştırıyorum inanılmaz benzerlikler var ama bu firmanın başarısız bir kickstarter projesi var. Zaman bulduğum zaman bütün bulduklarımı buraya atacağım insanlar da yararlansın diye.

    hepsi kurgu bilerek yapılmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tospik

    Dünden beri bu olayı araştırıyorum inanılmaz benzerlikler var ama bu firmanın başarısız bir kickstarter projesi var. Zaman bulduğum zaman bütün bulduklarımı buraya atacağım insanlar da yararlansın diye.

    Ben de araştırdım hatta başarısız kickstarterı var diye yazmıştım foruma ama şu attığım linkteki şeylerden sonra ikna oldum Kojima olduğuna. Ve bir mesajda bahsettiğim kahraman kanjisi Japoncaya çevirilince Hideo diye okunmuyor ama Hideo'nun kanjilerini arayınca kahraman anlamında bu kanjiler de çıkıyordu. Gerçi kanjilerin birden çok okunuşları oluyor. Sadece bir tanesi spesifik bir şeyi ifade eder genelde. Mesela aynı kanji Hideo şeklinde de okunuyor ise bile kahramanı ifade eden okunuşu farklıysa Hideo=kahraman demek doğru olmuyor. Kojima da bir ihtimal oradan zorlama bir devşirme ile kendine Kahraman yakıştırması yapmış olabilir. Çince kaynaklı böyle karışık bir lanet dil yapıları var ama anlatabildiğimi umuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Hem de şerefsizin önde gideni bunlar her mecrada yazacağım ne kadar şerefsiz olduklarını, o zaman 24 üne kadar demezsin indirim ona göre satın alırız. Fiyat politikaları da kendileri de mağazaları da leş. Microsofta bakıp utansınlar azıcık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    Yahu indirimdeki oyunun fiyatını arttırmışlar diye herkes kızıyor neyi neden savunmaya calisiyorsunuz hocam? Adamlar 24 Haziran'a kadar 83 lira olacak yazmışlar ertesi gün fiyatı artıyor normal mi bu? 24 Haziran'a kadar ibaresini gördükten sonra 24 HAZİRAN'A kadar o fiyatın artmaması gerekmiyor mu?

  • Vaadedilen fiyat değişmiş bu durumu savunanlar var, çok yazık.

  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Hocam kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum soylediklerinize.Evet defalarca indirime girdi oyun.Keşke daha erken davaransaydı arkadaşlar.Ancak arkadaşların takıldığı konu indirimin bitiş tarihi 24 Haziran olmasına rağmen apar topar indirimin kaldırılması.Ve çok haklılar bu konuda.Yani yazılsaydı oraya bitiş tarihi:17 Haziran ,kimse de çıkıp birşey soyleyemezdi.Sony gibi firmalar verdikleri sözün arkasında durmalılar.Aksi halde güvenirlikleri sorgulanır hale gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Hocam sizler bari bunlari savunmayin. Diger PSN'lerde boyle bir zam yok. TR PSN'de guncelleme ile birlikte indirimli fiyata indirim suresi dolmadan %70 zam gelmis. Miletce zamlara o kadar alismisiz ki hicbir seye sesimiz cikmaz olmus.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt

    Vicdanım el veriyor.


    Sınırsızı yemeyeceğimi bilsem daha neler derim.


    Oraya eşşek kadar 24.06.2021'e kadar geçerlidir diye yazmayı biliyorlarsa o tarihe kadar 83.70 TL'den vermeyi de bilecekler bu kadar basit.

  • Indirim 24 üne kadarmış peki ok. Ama oyun 18 inde çıkıyor. Beklemenin sebebi ne? 600 lira oyunu ilk gününden almıyorsun. Ertesi gün ps5 oyununa dönüşecek oyunu dip fiyatiyla 84 tl ye almaya niyetin olsa zaten almis olurdun cumadan once. Ps5 versiyonu açıklandıktan kac ay sonra çıktı belki kac ay uğraştılar bu hale getirmek için. Bedava mi olsaydi. Neyse almayana gecmis olsun ne diyim. Bence 10 numara firma ve 10 numara da bi oyun deneyimi yaşattı bana. Ayrica 500 5l den cikip aylarca min indirim gören oyunlar gibi de olmadi hiç. Deli gibi indirimler yaptılar habire ciktigi günden beri. Siz onlara serefsiz dersiniz onlarda size beleşçi. Böyle geçinip gidersiniz ne diyim.

    Bu arada çaktırmadan alttan millete laf sokmaya çalışanları da görüyorum. Yazık aldigin nefese ne diyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Hocam maddi durumu olmayan insanlarda olabilir. Belki parasını 24 üne kadar ayarlayacak insanlarda var cünkü, onlar da mağdur değil mi sizce ? Sonuçta her oyunu alamayıp indirim tarih bitişine kadar para bütçe ayarlayan insanlarda var. Herkez sen ben gibi hemen alamıyor oyunları maalesef.

  • Bazı oyunların fiyatları mobil store da farklı konsoldaki store da farklı oluyor nerden 3 5 kazıklarız derdine düşmüş adamlar.

    Mevcut bir indirim devam ederken fiyatı keyiflerine göre de arttıramazlar.

    Sony bu saçmalıklarına çeki düzen vermezsse bu nesil çok müşteri kaybeder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz mı hiç? Parası gelecektir bı yerden, haftalığını alacaktır vs.Olmadı bu iş..Hiç olmadı hemde...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allahtan zamanında PC'de oynayıp bitirdim ana hikayeyi.. Epic kuponu ile 84 liradan bile uyguna gelmişti PC'de.


    DLC'leri için istiyordum h.sonu alırım, oynarım cumartesi pazar dedim ama fiyatın değiştiğini görünce kan beynime sıçradı.

  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen yıl bahar indirmlerinde almıştım.Değerlendi:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabaha kadar da anlatsam anlamayacagınız belli. Ben kimseye hakaret falan etmedim. Neyin mücadelesini verdiginizi anlamadım. Sony hayranlıgınızın çok başka seviyelere geldiğini tahmin ettiğimden sizinle daha fazla muhattap olmaya gerek duymuyorum. Haydi iyi akşamlar.

  • 
Sayfa: önceki 55155516551755185519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.