|
|
Öglen geldi, aradım, yarın gelecekmiş, 1 gun beklerim yeter ki sorun çıkmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 30 Kasım 2020; 22:29:37 > |
Hayırlı olsun hocam, 8k oyun bu nesilde yok, gelecek nesilde bile olmayacak, daha 4k 60 fps bile olmuyor rtx açınca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 30 Kasım 2020; 22:43:21 > |
|
|
|
Konu kısıtlı, sonuçta lisanslı bir rally oyunu ,ama bu sefer ki detaylrıyla iyi olmuş hocam . Wrc serisini her sene oynamış biri olarak bunları yazıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun hocam 77 oled de ps5 fena fiyatıda iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu işe bir çözüm bulsunlar rica edicem ya. Yazılımsal mıdır donanımsal mıdır nedir, Fortnite’ta bile takılı kalıp hata raporlama sayfasına bile atmıyor, güç tuşu işlevsiz, öyle kitlendiği ekrana bakıyorsunuz, yarım saat bekledikten sonra güç tuşu işlevsel hale geliyor, basıyorum, 2-3 dakika ışığı yanıp sönüyor ondan sonra kapanıyor cihaz. Önerdikleri çözüm oyunu sil yükle rebuild database yap... La havle Ps5’i fabrika ayarlarına döndürsem mi acaba? Bir farkı olur mu? Hiç sanmıyorum gerçi ama, tecrübe eden olmuştur belki diye sormak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu kitlenme sorununu her oyunda mı yaşıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |