Hocam olduğunu duymuştum ben forumdaki ps5 sahiplerine de sorun bir |
8300TL bile şu anda fazla bence de o fiyat saçmalık |
bunu yapacaklarını sanmıyorum |
Şurda ülkemizin olmayışı üzdü ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben Aleyna Tilki'yi de takibe aldım canlı yayın açıp PS5 oynar diye üsttekilerden güzel reklam olur |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben PS5 e ait PS Plus Collection oyunlarını indirirken arkadaşımda ps4 te aynı oyunları indrip oynayabiliyor mu ? |
Kutudan çıkan kablo maalesef HDMI 2.1 değilmiş. DF böyle bir test göstermeden 2.1 olduğunu belirtmişti. |
Cihaz tüm dünyada karaborsaya düşmüş almanyada real.de sitesinde 999 euroyla satan satıcılar mı sahibinden de 15 bin isteyen mi dersin ebayda 999 dolara satan var |
Talep arz ile alakalı hocam. Stok yetişmiyor, haliyle erken almak isteyen aşırı fanatikleri bu yolla yoluyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam o standart ses herhalde..Dibine gelince brr sesi var yani..diğer kişilerde de öyle mi teyit etmek lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bak işte bu çok saçma olur Sony böyle bir aptallık yapmaz sanmıyorum ama 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende :/ Arjantin ve Brezilya varsa biz niye yokuz. Boğaz Köprüsü'ne bi 15 saniye yansıtsalardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |