üstad azönce birkaç video izledim ssd çok övüylar hayran kalmışlar oyun süreleri dediğiniz gibi yeni nesil tamamen farklı olacak |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kadar kafaya takacak ne var anlamıyorum yahu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba05 -- 7 Kasım 2020; 23:29:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 7 Kasım 2020; 23:33:20 > |
kutu açılımını şuanakadar engüzel yapan levent abi tekno seyir |
Hala stok yok ya, dijital alacağım diye TR'deki siteleri umursamadım ama Amazon'da da stokların açılacağı yok. Şimdi de keşke buradan diskli versiyon alsaydım diyorum. Amazon İngiltere'den Series S siparişi vermiştim, bu hafta kargolanacak. Ama gönül PS5'te, yalan yok |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam acilen doktora gözükün bence, zaman kaybetmeyin derim👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Kasım 2020; 23:39:47 > |
Geri istemiyorlar ne oyunları , ne koleksiyon sürümlerini nede konsolları bu yüzden hep yayıncı olmak lazım tr de geyiği yapıyorum bazen adamlar oyun ile alakalı %85-90 şeyi beleşe, alıyor buradan kazandığı parada kendine kalıyor tüm alet vesaire bedava geldiğinden işe yatırımda yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 7 Kasım 2020; 23:42:10 > |
Çıkıyor kutudan şarj kablosu hocam bunlar bulamıyor zor bir yerde olmamasına rağmen kolun olduğu yerde kutu bir bölmeye koymuşlar kabloyu ama sanki çok gizli bir yermiş gibi açan daha çıkmadı orayı |
PS1'den beri mağdur etmediler biz oyun severleri yine etmezler diye düşünüyorum |
kablo çıkıyor. |
bu videoda 5.50 de gösteriyo |