Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
75 Misafir (49 Mobil) - 26 Masaüstü49 Mobil
5 sn
191.126
Cevap
1.626
Favori
10.740.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 81028103810481058106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soğutucu gerekli değil oldukça serin çalışıyor.
    dualsense sarj istasyonu alınabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de aldım. Salı gelecek. Cd li. Şimdiye kadar hiç ps almadım. İlk defa giriyorum bu dünyaya. Çocuklar futbol düşkünü. Ps üyeliğim yok. İlk aşamada ne tavsiye edersiniz? Üyelik almalı mıyım yoksa kutulu oyunla mı başlamalıyım?

• Sony ne güzel sistem yapmış her ay süper oyunlar ekleniyor,halen 2 kuruş hesabı yapanlar var,yıllık 400 lira vermeyeceksen neden aldın o cihazı süs için mi yoksa ps5 aldın diye tüm oyunlar bedava mı olsun üstünde

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Plus Deluxe/Extra

• Önce yıllık plus deluxe üye ol dostum 460tl sonrasında fifa 23 alırsın geçen indirimdeydi belki bir dahaki ay yine indirime girer belki komple ücretsiz olur şans işi sony kafasına göre fiyat belirliyor bazen bende fifayı320tl den aldım nays kullanırsa %20 indirimde alırsın daha uyguna gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sıfır kutu dijital sürüm almak istiyorum satıcı elimdeki ps4 slim 1 tb + 1 muadil ve 1 orijinal kolu 5 bin sayalım üzerine 9 bin ver takasa girelim teklifiyle geldi nasıl uygun mu yoksa bekleyeyim mi?

Sorunum şu, dualsense i konsolun onundeki usb girisine orjinal kablosuyla da taksam baska bi usb type-c kabloyla da taksam ilk seferde şarj almiyor yedek joystickim de var onda da denedim. konsoldan kabloyu söküp tekrar taktigimda şarj almaya basliyor konsolun ustundeki direkt type-c portundan joystickin kendi type-c portuna taktigimda (iki ucu da type-c olan kablo ile) herhangi bir problem yasanmiyor sarj oluyor. Insanin aklina acaba usb cikisi bozuk mu sorusu geliyor cihazim daha yeni bu durum basindan beri var ama biseyi yanlis yapmisimdir nasil olsa sarj oluyor diye cok ustelememistim suan benim icin can sikici bi durum olmaya basladi ama dedigim gibi 2. Kez konsoldan sokup taktigimda sarj olmaya basliyor. bu durum sizce donanimsal bi problem mi yoksa yazilimsal mi? can sikici bi sorun boyle bir cihaz icin ps4 de bu tarz biseyle karsilasmamistim hic ne zaman taksam sorunsuz şarj oluyordu cihaz
    Boyle bi durumla karsilasan cozumunu bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Kardeş iyi misin? Dediğim oyunlar için 60 TL verdim zaten. Sonra Extra üyelik yeterli olur.

Aynı sorunu yaşıyorum hocam. Arkadaki usb portuna taktım 1-2 kez ama sanırım oraya takmama gerekiyor. Sök tak yapmak gerçekten can sıkıcı

Üyelik kesin alın, zam gelir birsey olur içinde bir sürü kaliteli oyun var , sürekli futbol oynamak da bilmiyorum beni sıkar, kişisel tercih meselesi bazıları ps5 almıyor fifa makinesi alıyor eğer o niyetle alıyorsanız üyeliğe gerek yok

Ps4 cuh 1200-500 gb mat kasa + 1 orj. Kol + 7 kutulu oyun 5000tl ye sattim , ps5 digi+ 1 kol en ucuz 14.000 gördüm. Yurtdisinda tanidik varsa 9000tlye bulunuyor. Buna göre ölç biç dostum 👍

• reko kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Eski klasikler ile işim olmuyor, demo sürüm oyun da denemek için kurmam o yüzden 400tl lik olan extra versiyonunu tavsiye ederim , ama bunlar ilgimi çekiyor dersen 460 tlilik delüxe 👍

• Arkadaşlar merhaba ps5 lerde genelde ısınan kısım cihazın arka tarafımı oluyor güç kablosunun takılı oldu bölge ben dijital sürüm kullanıyorum ara ara cihazı kontrol ediyorum sadece arka tarafta ısı oluyor güç kablosunun takılı olduğu bölge ve çevresi onun haricinde diğer kısımlar soğuk oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 15 Nisan 2023; 14:25:56 >
  • 
Sayfa: önceki 81028103810481058106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.