Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 4 pro + vr set + sharkoon xtatic 5.1 + crounsmax plus + Şarj standı ve Oyunlar Satın Al 5 Haziran 2022 14:11 1 1 Playstation 4 pro + vr set + sharkoon xtatic 5.1 + crounsmax plus + Şarj standı ve Oyunlar Acil ihtiyactan fiyatta büyük indirim yapıyorum 8.800 çekiyorum fiyatı ve son son fiyat. İndirim teklif etmeyin lütfen.Ps4 pro 2 adet kol + Vr set 2 adet move kontrolcü ve kamerası + xtatic 5.1 head set ( ped kısımları deri olduğu için oralarda kendiliğinden dokulmeler oldu ama o kisimlar degistirilebilir. Adaptorlerde dusmeden kaynakli catlak olustu bu sebeple bantladim. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yok. Kulaklık ses seviyesi bu zamana kadar kullandığım tüm kulakliklardan yuksek. Kulaklikla film izlemek ayri bir keyf veriyor. + Cronusmax plus v3 ps4 e Klavye ve mouse baglama aparatı + Dualshock 4 şarj standıFull + Full setYanında Vr oyunları 1200 lira değerinde vr oyunlarıJob Simulator ,Beat Saber, Astro Bot, Angry BirdSet halinde 1400 lira değerindeki lego oyunlar.The Lego movie video gameLego The IncrediblesLego Marvel super heroesLego Batman 3 Beyond GothamLego The HobbitMinecraft DungeonsAyrıcaLego WorldPes 2020Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla,Marmaris Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] God Of War Ragnarok Ps5 PRİ Referans ilanı BEDAVA Premium Duolingo kullanmak [SATILDI] Alınık Ark Survival Ascended [SATILDI] Referans ilani Beat Saber ps5 sec