Şimdi Ara

Playstation 4 oyun ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, direk konuya giriyorum. Playstation 4 almak istiyorum ama para elime ayın 9 - 10 u gibi geçecek fakat psn store da oyunlarda ciddi anlamda indirimler mevcut ve bu indirimler ayın 1 'inde bitecek. Playstation almadan PSN store ' ye üye olup oyun alıp Ps gelince aktif etme gibi bir durum var mı veya ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim.

• Mail hesabinla psn e kayit ol.ordan istedigin oyunlari alabilirsin.ps yi alincada kutuphaneden indirirsin oyunlari.dediklerini yapmanda bir sakinca yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plati.com da 2 hesap aldım yalnız açıklama kısmından deactive edin yazıyor ama deactive kısmı yok internette ps4 sisteminde ise deaktif görünüyor ama ana sistem yapamıyorum çözümü bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Plati.com da 2 hesap aldım yalnız açıklama kısmından deactive edin yazıyor ama deactive kısmı yok internette ps4 sisteminde ise deaktif görünüyor ama ana sistem yapamıyorum çözümü bilen var mı

Ordaki hesaplar calinti oluyor.sakin o hesaplari forumda takas yada satista kullanmayin

• alfamanager kullanıcısına yanıt
    Plati.com da çalıntı hesap satılıyor cihazın banlanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Mail hesabinla psn e kayit ol.ordan istedigin oyunlari alabilirsin.ps yi alincada kutuphaneden indirirsin oyunlari.dediklerini yapmanda bir sakinca yok

Çok teşekürler cevabın için rahatladım açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.