Şimdi Ara

PlayStation 4 mü ? Monster Abra A7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tekrardan merhaba arkadaşlar bu konu hakkında çok kafanızı ağrıttım kusurma bakmayın,fakat bir arkadaşım benim aklıma girdi ben yakında Monster Abra A7 alacaktım,konumu daha önce açmıştım bilen bilir.Arkadaşım dedi ki,dizüstü bilgisayar alacağına,aklını kullan PlayStation 4 al bide Ultra HD uygun bir televizyon al keyfine bak dedi.Oyunlar çok pahalı dostum dedim zaten bir oyundan bıkana kadar diğer oyunu alacak para biriktirirsin dedi bana.Sizce en mantıklı yol hangisi ? PlayStation 4 alıp,Ekran Kartı RAM ıvır zıvırına takılmadan rahat bir şekilde oynamak mı ? Yoksa Monster Abra A7 almak mı ? Sizce en mantıklısı nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bundan 4 yıl önce (ps3 zamanı) bende aynı soruyu kendime sormuştum. Ps3 tercih etmiştim.Fakat tercihim hatalı ve tuzlu oldu.Çünkü konsollar(Xbox serileri dahil) her zaman Türkiyede çok maliyetli nedeni oyun fiyatlarının yüksek oluşu.Örnek çok beklenen senenin kasım aylarında piyasaya çıkan spor,aksiyon,macera oyunları arasında konsol-pc fiyat farkı 60TL ile 100TL arasında fark edebiliyor.Evet diyeceksin ki pc'de kasa veya parça maliyeti var.Fakat iyi bir sistem kurup veya alıp(dizüstü dahil) 4-5 seneyi garanti altına almak var.Üstüne üstlük bilgisayar sadece oyun için değil başka amaçlar içinde kullanırken konsol sadece OYUN.Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 21 Ocak 2016; 14:52:34 >
  • Çok haklısın hocam,ağır derecede teşekkür ederim.Çok yardımcı oldun,kafamda bi olgu oluştu en azından.Ki duruma baktığın zaman hakikatten en mantıklısı dediğin gibi.Tekrardan teşekkür ederim.

• Ikisinide al bence.Saka bi yana bilgisayarda halledilebilecek islerini baska sekilde yapabiliyorsan ps4 alabilirsin.

• ben bilgisayar tercih ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A7 V13.2 17,3
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.