Şimdi Ara

Playstation 4 7 Adet Boş Kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
PS4 #Kutulu Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Playstation 4 7 Adet Boş Kutu

    Toplamda 7 adet ps4 için boş kutu bir tanesinde çatlak mevcut coverlar kaliteli baskıdır, elinizdeki kutuların değiştirmek isterseniz veya sadece disk oyun varsa işinize yarayabilir.




    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık










  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L3ON- -- 8 Nisan 2021; 21:20:18 >




  • Merhaba ben bizzat gittigidiyor üzerinden 2.7 TL olarak satın almadım o yüzden bilgim yok. İçinde cover baskılı şekilde aldım. O yüzden siz orayı tercih edebilirsiniz. Aynı kondisyonda kutular mı bilmiyorum, anlık bir indirim paylaşıyorsunuz. Sanırım cover baskılı olduğu gözünüzden kaçtı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 13 Nisan 2021; 11:6:40 >
  • bu ilanı sevdim. Türkiye'nin özeti gibi. Hayırlı satış!!lar

  • @L3ON- link göndermiş ihtiyacı olan arkadaşlar bence oradan temin edebilirler boş kutuları. Bu şekilde ilgilenen olursa bana mesaj atabilirler. @VeterözeR ben dürüst şekilde belirttim, coverların kaliteli baskı olduğunu ve kutuları bu şekilde almadığımı. İkinci el olarak satın aldım fazla kalanları da satmak için ilan açtım. Fiyat yüksek özel mesaj ile zaten iletir isteyen arkadaşlar. Umarım bu gösterilen hassasiyet diğer ilanlar içinde yapılır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faradrim

    Merhaba ben bizzat gittigidiyor üzerinden 2.7 TL olarak satın almadım o yüzden bilgim yok. İçinde cover baskılı şekilde aldım. O yüzden siz orayı tercih edebilirsiniz. Aynı kondisyonda kutular mı bilmiyorum, anlık bir indirim paylaşıyorsunuz. Sanırım cover baskılı olduğu gözünüzden kaçtı ?

    Merhaba, 8 Nisanda yazmışım yorumu, hala daha aynı fiyat bu size anlık indirim gibi mi görünüyor? Ki hatırlıyorum daha önce de bakıyordum bunlara 3TL'yi geçmiyordu.

    Ayrıca herhangi bir fotoğraf baskısı alan yerde, reklamcıda vs. aynı coverları tıpa tıp aynı şekilde en fazla 5TL'ye bastırabiliyorsunuz. Kusura bakmayın ancak arkasına sığındığınız her iki bahane de yeterli bahaneler değiller. Eğer siz bu kadar ödediyseniz bu kutulara açık net olarak siz kazık yemişsiniz, siz yediniz diye bilmeyen başkasına da yemesinin alemi yok, o yüzden belirtiyoruz. Buradan sonrası sizin bileceğiniz iş, hayırlı satışlar dilerim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faradrim

    @L3ON- link göndermiş ihtiyacı olan arkadaşlar bence oradan temin edebilirler boş kutuları. Bu şekilde ilgilenen olursa bana mesaj atabilirler. @VeterözeR ben dürüst şekilde belirttim, coverların kaliteli baskı olduğunu ve kutuları bu şekilde almadığımı. İkinci el olarak satın aldım fazla kalanları da satmak için ilan açtım. Fiyat yüksek özel mesaj ile zaten iletir isteyen arkadaşlar. Umarım bu gösterilen hassasiyet diğer ilanlar içinde yapılır.

    İlgilendiğim ilanlarda böyle ilginç fiyatlara denk geldiğimde elbette hassasiyet gösterip yorum yazarım. Peki siz böyle hassasiyet gösteren ve yorum yazan kişilerin uyarmalarını değerli görüp fiyatlarınızda gerçekçileştirme yoluna gidiyor musunuz. Parmağa değil parmağın işaret ettiği yere bakın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.